A+ A-

Az iskolai vizsgálat

Sziasztok, először is mesélnék egy kicsit magamról. Idén múltam 32 éves és még mindig egyedül vagyok. Nem vagyok csúnya, rendben tarom a testem is, csak valahogy sosem jön össze semmi. Egy iskolában voltam keddenként védőnő, meg angolt korrepetálok, szóval még rendes munkám sincsen, bár megélek rendesen. A történet egy keddi napon kezdődött...
Álmosan keltem fel, ma vizsgálat lesz a suliban. Meg már egy ideje nem is volt szexuális kapcsolatom, így minden reggel ugyanazzal a fogadalommal kezdődött: ma egy kicsit gondolok magamra is, bár tudom, hogy sosem jön össze. Körülbelül 8-ra beértem, már rögtön megtalált az igazgató, hogy ha már egy napot dolgozok is itt, legalább ne időre essek be. De mit tehetnék, nem sok kedvem van bejárni a sok idegesítő gyerek közé. Félreértés ne essék, szeretem én a gyerekeket, csak pont most vannak abban a korban amikor minden jobb nőnek beszólogatnak, ráadásul mindig köpenyt kell hordani, azt meg utálom ruhában, így kénytelen vagyok abban az átlátszó szarban dolgozni, ami alól teljesen kivehető a tangám meg a melltartóm, de annyira azért nem zavart sose.
8 osztály van összesen a gimnáziumban, 11 végeztem hat osztállyal. Maradt a 11. A meg a 9. B. Ekkor hirtelen eszembe jutott valami. A 11. Már elég fejlett és biztos akadna valaki, akivel lefeküdhetnék itt és most. Nem bírtam ki, muszáj volt valakivel dugnom, így gyorsan lerendeztem a kilencediket és mikor feljött a 11. kimenetem és megkérdeztem ki nem volt még a felvilágosító órán. 2 gyerek jelentkezett, mondtam nekik, hogy lesznek az utolsók, mert ők tovább maradnak. Mikor már csak ketten maradtak az egyiknek eszébe jutott, hogy ő mégis volt, úgyhogy le kellett mondanom egy emberről, de így is maradt egy.
- Gyere be és vetkőzz le - szóltam ki neki. Bejött, levette a pólóját, a cipőjét, meg a gatyáját. Jó teste volt, az átlagnál kicsit jobb.
- A zoknit, meg az alsógatyát is - mondtam neki szemrebbenés nélkül
- Az alsógatyát is - kérdezett vissza hitetlenkedve.
- Igen, pont ilyen korban van a legtöbb panasz a pénisszel - ijesztettem rá egy kicsit.
- Rendben, akkor inkább leveszem.
Levette a gatyáját és elcsodálkoztam. Már így is nagy volt a fasza, próbáltam elképzelni, mekkora lehet izgalmi állapotban. Körülbelül 20-22 cm és rendesen "karban is tartotta". Erre rögtön felizgultam. És már most megdugtam volna, de még elő kellett készíteni a terepet. Egy kinyitottam a szekrényajtót és úgy álltam, hogy ne lásson, majd levettem a melltartómat és kijjebbgomboltam a kötényt, majd elővettem a szappant és kezetmostam. Leült az ágyra.
- Szerintem jobb lenne, ha inkább álnál.
- Ok - mondta és fölállt. Látszott rajta, hogy zavarban van.
- Ne izgulj, nem lesz semmi.
- Igen, csak olyan kínos ez az egész.
- Most akkor képzelj el minket nőket a nőgyógyásznál. Ott széttárt lábakkal kell ülni, miközben benned nyúlkálnak.
- Ú, az szar lehet.
- Az is. Na de dologra.
Odahúztam egy széket és leültem. Kezembe vettem a péniszét, és mustrálgattam. Láttam, hogy néha benéz a melleimhez, de próbál nem felizgulni.
- Most ne ijedj meg - mondtam, és felhúztam a fitymáját, teljesen föl, míg ki nem bukott a makkja. Erre rögtön elkezdett meredezni.
- Jaj, bocsánat - mondta megszeppenve, megfogta a faszát és letolta, de nem nagyon bírt vele.
- Semmi gond, megesik az ilyen. Feltehetek néhány kérdést?
- Persze, de közben öltözhetek?
- Még várj. Na akkor. Az első kérdés megvan, fel tudod húzni a fitymát.
Ezek után feltettem a sok sablonkérdést, majd úgy döntöttem, most már nem várok tovább, és erősebb kérdésekbe kezdtem:
- Élsz szexuális életet?
- Igen - mondta kicsit halkan
- Milyen sűrűn?
- Heti egyszer kb - fölnéztem rá, de folytattam még
- Orális szexet végzel?
- Én nem, csak engem szoktak, szóval csak a barátnőm - egyre jobban állt a fasza, de már nem nagyon bírt vele, úgy gondoltam, most vagy soha.
- Volt már nálad jóval idősebb szexuális partnered? - kérdeztem miközben felálltam és lassan felé vettem az irányt.
- Jóval idősebb még nem
- Hát most lesz - mondtam neki miközben hátra döntöttem majd lesmároltam. Nem nagyon ellenkezett. Rögtön elkezdett simogatni, és gombolta kifelé a köpenyemet, majd felálltam. - Most megadom neked életed legnagyobb dugását.
- Már várom - mondta immáron felbátorodva.
Levettem a tangámat és mentem, hogy dugjunk, de ő megfogott, és elkezdte izgatni a puncim környékét. Nagyon jólesett, hogy végre egy férfi ér hozzám. A hajlatomat nyalogatta, a puncimnak még a közelébe se ment. Apró csókokat lehelt mindenhová, majd egyet kaptam a kopasz puncimra is. Felállt és megkért, hogy én üljek le. Szótfogadtam, felhúztam a lábaimat, hogy jobban hozzáférjen a puncimhoz. Apró nyelvcsapásokat mért a csiklómra, de én minden egyes után egyre jobban kívántam a faszát, akár a számban, de inkább a pinámban.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.08 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 01. 31. vasárnap 10:17
Nagyon jó írás.

10 Pont!
#5 A57L 2014. 06. 9. hétfő 09:59
Elég jól megírtad.
#4 listike 2014. 01. 4. szombat 08:20
Egész jó volt.
#3 olasz 2003. 10. 13. hétfő 20:03
Tamáskám szeretnélek felvilágositani,hogy a 11.évfolyamra 17-évesek járnak:P
#2 Tamás 2003. 10. 13. hétfő 10:56
Azért egy 12-13 éves sráctól nem is olyan rossz 5 pont.
#1 Törté-Net 2003. 10. 11. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?