A+ A-

Az egyetemi csoporttárs

Az egész történetnek hosszú ideig tartó előzménye van, amit igyekszek röviden összefoglalni. Pár éve a jogi egyetemen posztgraduális képzésre kezdtem járni. A csoportunk fele fiatal volt akkor végzett, a másik fele régebben 10 akár 15 éve. Én az utóbbiak közé tartozom. Eleinte a csoportban nem sokat beszélgettünk egymással, a rövid 5 perces szünetek nem adtak rá lehetőséget, szinte csak a szomszédot ismertük és mindig mindenki ugyanoda ült. Már ekkor feltűnt egy hosszú szőke hajú lány, Laura, aki akkor végzett az egyetemen. Gyönyörű göndör haj, formás test. De nem beszéltem Vele sem. Maximum egy köszönés. Viszont az interneten intenzív levelezés kezdődött a csoporttársak között. Majd személyesen is beazonosítottuk egymást. Így történt Laurával is. Közeledett mindenki réme a vizsgaidőszak és Laura megkérdezte van-e kedvem vele készülni. Így is lett. Megismertem a barátját, egy szimpatikus közel kétméteres izmos srácot, akire szerintem rajzanak a csajok. Vele szemben én alig 170 centi vagyok, vékony, ráadásul nős két gyerekkel. Úgyhogy eszemben nem jutott volna, hogy labdába rúghatok. Túléltük az első vizsgaidőszakot, majd a második félévet és az új vizsgákat is. Néha együtt tanultunk.
Egyszer Laura nagy nehezen állást talált. Innentől kezdve egy rövid ideig az sms-ekre, mailekre nem válaszolt. Telefonon sosem hívott, az én hívásaimkor lerázott. Egyszer azonban azt írta mindenképpen találkozni akar velem. Találkoztunk is egy bárban, amikor a családom nem volt otthon. Beszélgettünk. Bocsánatot kért, hogy nem állt velem szóba, de a munkahelyén be volt havazva és a magánélete válságban van. Volt, hogy senkihez nem volt kedve. Elmondta milyen érdekes a munkája, de elég sok dolga van. A barátjának saját vállalkozása van a maga ura. De Laurának munkahelye lett, sokszor nem ért rá, amit a barátja nem tolerált. Valószínűleg közben is volt már egy két lánnyal viszonya és kirúgta Laurát. Kocsi- és lakáskulcsot visszavette tőle. Laura mehetett vissza a szüleihez. És elmondta totál ki van bukva. Közben iszogattuk az egyik konyakot a másik után. És ahogy csacsogott, mesélt egyre furcsábban éreztem magam. Amikor közel hajolt valamiért a blúz alá simán beláttam. Szép fehér melltartó. Megkívántam Őt!!! És nem tudom mi történt, de egyszer csak a combjára tettem a kezem és elkezdtem simogatni. "Nahát nem gondoltam volna rólad, hogy ilyet csinálsz." "OK, bocs!" "Nehogy abbahagyd, már kezdett jólesni." És folytattam. A kezemmel egyre feljebb és feljebb kerültem és a miniszoknyája alá került a kezem, de közben már nem mesélt. Becsukta a szemét és egy kicsit beleremegett. Azt mondta, hogy menjünk el hozzá nincsenek otthon a szülei. Kifizettem a számlát és taxit hívtunk. A taxiban hátul folytattuk. De akkor már ő is átkarolt és csókolt, simogatott. És viszont. Megérkeztünk hozzá. Bementünk a szobájába. Leültem az ágyára ő pedig velem szembe az ölembe. Akkor már mindenütt, ahol értük lágyan lassan simogattuk egymást, csókolóztunk. Amikor a fülemet csókolta beleremegtem. Szépen lassan kigombolta az ingemet levette rólam és egy érzékeny pontomra tapintott, a mellbimbóimat simogatta. Majd én vettem le a blúzát.
Felül csak egy melltartó volt rajta, ami gyorsan lekívánkozott. Szabaddá váltak a gyönyörű nagy formás mellei. Néha mikor az ölelésből engedtünk kézzel is simogattam a melleit és bimbói jó keménnyé váltak. Szépen egymás után számba vettem, szopogattam. Erre nagyon elmélyült sóhajokkal válaszolt. Majd felállt rólam megfordult, hogy lehúzzam a zippzárját és vegyem le a szoknyáját. Úgy tettem. Hátulról átkaroltam, öleltem, majd fogtam a melleit. Majd a kezemmel egyre lejjebb és lejjebb kerültem, mígnem a bugyijához értem és a punciját kívülről elkezdtem simogatni. A bugyin keresztül éreztem, hogy milyen nedves. Majd megfordult kigombolta a nadrágomat, levette rólam szép lassan miközben a combom belső oldalát simogatta, de az ágaskodó férfiasságomhoz még nem nyúlt. Már csak egy egy ruhadara volt rajtunk. Lefeküdtünk egymással szemben és ölelkezve csókolóztunk, de a kezünk a másik fenekénél, illetve elöl járt. A fülembe súgta: "Már nem bírok magammal, szeretném ha kinyalnád." Hanyatt feküdt, a bugyiját szép lassan lehúztam és a combja közé térdeltem. De mielőtt elkezdtem volna nyalogatni a teljesen borotvált punciját a combját belülről végig puszilgattam a térdétől egész felfelé. Először az egyik lábát, majd a másikat. Majd elölről. Látható volt, hogy tényleg alig bír magával, már várja a nyalást, de ez is jól esik neki. Kicsit még megvárakoztattam. De mikor úgy éreztem, hogy már én sem bírom a lábait még jobban széttártam. A vágyakozó punciját belül oldalt elkezdtem nyalni, először jobb majd baloldalon. A csiklója hihetetlenül megkeményedett nem hagyhattam ki. A számba vettem, majd finoman nyalogattam hosszú percekig. Ő már erre ritmusosan fel alá mozgatta a csípőjét sóhajtozott, majd egyre erősebb lihegett, görcsbe rándult és nagy nyögéssel elélvezett. Kicsit kért, hogy feküdjek rá.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.64 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 listike 2014. 10. 16. csütörtök 14:02
Jó volt.
#8 sztbali 2014. 07. 31. csütörtök 14:47
Viszonylag jó.
#7 A57L 2014. 06. 7. szombat 04:51
Én szerintem sem.
#6 papi 2014. 02. 23. vasárnap 10:23
Nem rossz
#5 v-ir-a 2011. 10. 8. szombat 23:31
pedig milyen jó kis mondat, annyira lázba tudja hozni az embert nyes
#4 Chris 2003. 09. 29. hétfő 14:36
Igen, azon a mondaton én is kibuktam, amin Sanya.
#3 Sanya 2003. 09. 24. szerda 16:35
"A kezébe foga a szerszámomat, amiről megállapította, hogy nem túl nagy, sőt elég kicsi még így ágaskodva is, de azért csak kihozunk belőle valamit." Gondolom, hogy ettől teljesen tűzbe jöttél, de lehet, hogy a csajszi számára ez volt a felejthetetlen. Elég gyatra, max 5 ponty (de csak filézve).
#2 mûvészúr 2003. 09. 23. kedd 09:26
Ezt már olvastam más helyeken.
#1 Törté-Net 2003. 09. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?