A+ A-

Titkos kapcsolat

Két évvel ezelőtt kezdtem Internet függő lenni. Persze azokat az oldalakat részesítettem előnyben, amelyeken chat-elni lehet. Össze is ismerkedtem néhány - elég érdekes - emberrel. Az akkori barátommal is éppen szakítottunk, így szabadon randizgathattam akárkivel. Az egyik netes pasival végül is összejöttem. Első látásra elég szimpatikus volt, főleg azért, mert én akkor 18 éves voltam, O pedig 26. Szép lassan alakult a kapcsolatunk. Szerintem O nem akarta elsietni. Közben véget ért az iskola és következett 3 hét szakmai gyakorlat, amit annál a cégnél töltöttem, amelyiknél a bátyám is dolgozott. Körülbelül két nappal az után, hogy elkezdtem ott dolgozni, jött egy új kollega. Az íróasztalunk egymás mellett volt, így elég sokat beszélgettünk. Aztán egyre többet flörtöltünk. Közben kiderült, hogy már 3 éve együtt él a barátnőjével, de a szexuális életük nem a legjobb. Én is elmondtam neki az éppen alakuló kapcsolatomat, de úgy tűnt nem igazán zavarja. Egyre kihívóbban és egyre csábítóbban viselkedett. Én eleinte visszafogtam magam tekintettel arra, hogy mindkettőnknek volt partnere.
Aztán már én játszottam a csábító lány szerepét. Mini szoknyákat és falatnyi felsőket kezdtem hordani. Tetszeni akartam neki. És tetszettem is. Egyik délután felajánlotta, hogy elvisz a Nyugatiig (onnan ment a vonatom haza). A kocsiban is csak fűztük egymást. Megemlítette, hogy van egy kis nyaralójuk medencével és, hogy milyen jó lenne ott meztelenül fürdeni. Erre én megkérdeztem, hogy ilyen egyszerűen megcsalná a barátnőjét? A válasza :-)Veled bármikor! - és sokat sejtetően mosolygott hozzá. Amikor a Nyugatihoz értünk következett a búcsú és elcsattant az első csók. Finoman csókolt, nagyon finoman. Vágyat ébresztően finoman. Másnap délutánra beszéltük meg a fürdőzést a nyaralójuknál. Reggel betettem a táskámba a kis bikinimet, felvettem a legszexisebb szoknyámat egy kis fekete szandállal és egy kis fekete felsővel. Belenéztem a tükörbe: készen álltam. Az irodában csigalassúsággal teltek a percek. Alig akart eljönni a délután. Persze a kollegák közül senki nem tudta, hogy mi van köztünk. És ez így volt jó, mert senki nem értette volna meg. Aztán eljött a délután. Beültünk a kocsijába és irány a kis nyaraló, ami kb. 60 km-re volt Budapesttől. Már út közben nem bírt magával, elkezdte simogatni a combomat egyre feljebb csúsztatva a szoknyámat. Leállítottam. Minél tovább akartam húzni a dolgot. Végül odaértünk a házhoz.
Persze a szomszédok is kint voltak, így figyelni kellett, nehogy meglássanak (a barátnője miatt). Ez a titkolózás még izgatóbb volt. Bementünk a házba. Kinyitotta spalettákat és azt mondta, hogy kimegy amíg átveszem a bikinimet. Remegett a kezem, úgy izgultam. Felvettem a fürdőrucimat és utána mentem. O már bent ült a medencében. Bemásztam hozzá, ő odajött és finoman szájon csókolt. Elkezdte simogatni a mellemet. Levette a melltartómat és már a szájában is volt az egyik mellbimbóm. Fantasztikusan csinálta. A derekára kulcsoltam a lábam és éreztem, hogy megkeményedett a fasza. Odadörzsölte a puncimhoz én pedig már nem voltam magamnál a gyönyörtől. Ekkor kizökkentett ebből a fantasztikus állapotból, mert szólt, hogy a szomszédok is kijöttek az udvarra és fél, hogy meglátnak minket. Így bementünk a kis házba. Lefektetett az ágyra és lehámozta rólam a vizes fürdőruhát, majd ő is ledobat a nadrágját. Ágaskodó péniszére esett a pillantásom, majd az arcára. O is ugyanúgy be volt indulva, mint én. Én elnyújtózva feküdtem az ágyon, O leült mellém és nézett. Borzongás futott át rajtam, kicsit libabőrös is lettem. Így még senki nem nézte meg a testem, szinte felfalt a szemével és csak ennyit mondott:
- Gyönyörű vagy! - ez volt a legszebb bók, amit életemben kaptam. És igen, abban a percben, ott, abban a kis nyaralóban gyönyörűnek és kívánatosnak éreztem magam. Azóta sem éreztem ezt az érzést. Soha többé, senki nem nézett így rám.
Aztán elkezdett simogatni, nagyon finoman és nagyon érzékien. Eleinte gondosan elkerülte még a mellemet is. Én már iszonyatosan kívántam Ot. Aztán lehajolt hozzám és csókolt, mélyen átjártuk egymás száját, úgy csókolóztunk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.93 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Andreas6 2017. 12. 24. vasárnap 07:07
Az elírásokat kigyomlálhattad volna. 6 pontot megér.
#2 Amina1 2003. 09. 23. kedd 05:45

Kedves Bogó!

Aki járt már "hasonló cipőben", az nagyon is meg tudja érteni történetedet.

Nekem nagyon tetszett, gratulálok és 10 pont: Amina
#1 Törté-Net 2003. 09. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?