A+ A-

A cégnél

Már három éve dolgoztam annál a cégnél, ahol az alábbi történet megesett velem. Március elején új munkaerő érkezett hozzánk, Szilvi. Harmincas évei közepén járt, de fantasztikusan nézett ki. Lábai formásak, csinosak voltak, teste kellemesen telt, de senki nem mondhatta rá, hogy kövér, mellein a blúz úgy feszült, hogy néha attól féltem, szétpattannak rajta a gombok. Úgy gondoltam, hogy ezt a nőt kihagyni vétek lenne.
Mivel elég komoly dologgal foglalkozik a cég - könyvvizsgálat - nem túl gyakran tartunk bulikat, de olyankor igazán kirúgunk a hámból. Erre jó alkalom volt a cég indításának közelgő ötödik évfordulója. Péntek délután hatkor kezdődött a buli, és mindenki legalább két üveg bort, vagy töményt hozott. Este tíz óra felé már alaposan be volt csiccsentve a társaság, és a zene csak fokozta jókedvünket. Éjfélkor közös pezsgő koccintás következett, majd lassan elkezdtek hazaszállingózni az emberek. Hajnal egy órára, már csak Imre, Juli, Szilvi, és én maradtunk bent. Elkezdtük eltakarítgatni a romokat, és amikor végeztünk leültünk még kicsit beszélgetni. Imrén és Julin láttam, hogy nagyon egymásra vannak hangolva, és mi csak teher vagyunk a nyakukon. Megpróbáltam valami unalmas dologra terelni a témát, és nem sokára fel is álltak, hogy távozzanak. Imre beugrott az irodájába, hogy hazavigyen egy kis munkát, otthonra, Juli pedig segített összeszedni a papírokat. Persze nem tudták, hogy én még visszajövök a lépcsőházból, mert félig nyitva hagyták az iroda ajtót, és így láttam, hogy Juli már erősen dolgozik Imre farkán a szájával.
Az a lány úgy szopott, mintha most először kapott volna a szájába egy méretes dorongot. Csak a makkot cumizta, de azt mély átéléssel. Imre hörgött, és megpróbálta rávenni Julit, hogy vegye a szájába az egészet, de a lány ellenállt, és nem volt hajlandó ezt megtenni. Imre így is már a mennyekben érezte magát, és látszott rajta, hogy már nem sok van hátra neki a beteljesülésig. Ekkor Juli hirtelen benyelte Imre teljes hosszát, mire Imi felhördült, és rángatózva a lány szájába élvezett. Juli jól eső mormogással kortyolta le a nedűt, majd tovább izgatta Imit. Mikor Imi, úgy ahogy visszanyerte keménységét, Juli felállt, és az íróasztalra hasalva felhúzta a szoknyáját. Imre mögé térdelt, és mohón nyalni kezdte a rózsaszín pinát.
Diszkréten hátra akartam húzódni, de hirtelen Szilvibe ütköztem, aki ott állt közvetlen mögöttem. Kicsit meg is ijedtem, mert eddig nem sok embernek sikerült észrevétlenül a hátam mögé osonnia. Hamis félmosoly játszott a szája sarkában és suttogva azt kérdezte:
- Leskelődünk, leskelődünk?
Hirtelen semmi értelmeset nem tudtam kinyögni, így hát inkább hallgattam.
- Nem akarod te is inkább használni a fegyveredet? - kérdezte, és finoman végig húzta a kezét ágaskodó szerszámomon.
Éreztem, hogy az elfogyasztott alkohol dolgozik benne, ezért vált ilyen érzékien bujává. De bennem is dolgozott már a pia, így lágyan ráhelyeztem a kezem az egyik mellére. Finoman simogatni, gyúrogatni kezdtem a blúzon keresztül, ő pedig ugyanilyen intenzitással foglalatoskodott velem.
Éreztem, hogy most már nincs visszaút, ő pedig, egyre hevesebben tapadt rám. Kézen fogtam, és a konyha felé kezdtem húzni. Halkan becsuktam az ajtót, és mikor megfordultam, Szilvi már az asztalon ült. Odaléptem hozzá, és szenvedélyesen csókolni kezdtem. Kezem elindult, hogy végre megfoghassam azokat a hőn áhított melleket. Szilvi eközben a fenekemet markolászta, és az ölét mindjobban neki dörgölte az enyémnek. Farkam keményen állt, és alig vártam, hogy használhassam. A blúzát szinte letéptem róla, és a számmal rávetettem magam a melltartóba bújtatott gyönyörűségekre. Szilvi látva igyekezetemet gyorsan kikapcsolta a melltartóját, így pillanatokon belül ott pompázott a szemem előtt a maga naturális valóságában a két gyönyörű gömb.
Szívtam, szoptam, gyűrögettem, és egyáltalán nem tudtam betelni velük. Lekapkodtam magamról az összes ruhát, és ágaskodó szerszámomat odadörgöltem a melleihez, majd közéjük rakva lendületesen baszni kezdtem őket. Előbukkanó makkomat Szilvi meg-megnyalogatta, majd lejjebb hajtva a fejét a szájába lökhettem a farkam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.11 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2015. 11. 14. szombat 07:26
Nagyon jó!
#7 zsuzsika 2014. 11. 1. szombat 11:53
Nem rossz.
#6 papi 2014. 06. 10. kedd 03:41
Tetszik
#5 A57L 2014. 05. 7. szerda 04:33
Jó a történet.
#4 listike 2014. 01. 6. hétfő 15:31
Nekem tetszett.
#3 lupuss 2003. 08. 21. csütörtök 11:03
apróságra nem adunk...ezért jobb a történetben cicának, vagy nyuszinak hívni az aktuális banyát...nem lehet eltéveszteni:)))
#2 okostóni 2003. 08. 20. szerda 06:35
Most akkor szilvi vagy juli?
#1 Törté-Net 2003. 08. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?