A+ A-

Apácatitok

Volt olyan időszakom, amikor nagyon el voltam keseredve, mert nem akart összejönni egy jó kapcsolat sehogyan sem. Gondoltam egyet, és elmentem külföldre, hogy kipihenjem magam, és elfelejtsem a sok csalódást.
Ott megismerkedtem egy lánnyal, aki apáca volt. Sokat beszélgettünk mindenféléről, és meggyőzött arról, hogy nem is olyan rossz apácának lenni. Elmentem vele abba a kolostorba, ahol ő apáca volt. Bemutatott a fő anyának, és ő azt mondta, hogy ott lehetek egy ideig a kolostorban, és tanulhatok is egy-két dolgot az apácáktól. És ha megtetszik ott is maradhatok. Én akkor szívesen maradtam, mert lelkileg nagyon össze voltam törve. Figyeltem, mit csinálnak az apácák. Természetesen reggel mindig imádkozással kezdték a napot. Aztán reggeli, és utána mindig volt teendőjük egész nap. Imádság imádság hátán volt, de azért sok minden mást is csináltak. Elérkezett az este. Fürdés, imádkozás után lefeküdtünk aludni. Én egy olyan szobában aludtam, ahol hatan voltunk. Éjjel felébredtem ,és láttam, hogy az egyik apáca helye üres az ágyban. Gondoltam, kiment arra a helyre, ahol intim dolgunkat szoktuk elvégezni.
Majdnem elaludtam,amikor nagy sokára visszatért az apáca társnőnk az ágyára. Lefeküdt a helyére, és kis idő múlva kiment egy másik is. Gondoltam neki is éppen most kell arra a helyre menni. De szintén elég sok idő telt el amíg visszajött. Hát furdalt a kiváncsiság borzasztóan, hogy hol voltak ilyen sokáig. Kimentem én is, hogy egy kicsit körülnézzek. Arra a helyre mentem, ahol gondoltam, hogy ők is voltak. Mentem kifelé, egyszercsak láttam, hogy egy számomra ismeretlen ajtó nyitva volt. Ez egy titkos ajtó volt. Bementem az ajtón, és amit megláttam nagyon meglepett. Sötét volt, csak a körvonalait láttam, de így is kivettem, hogy egy jóképű srác áll ott a helyiségben. Mondta, hogy nagyon örül, hogy már jöttem, és váratlanul átölelt. Akartam ellenkezni, de valahogy nem sikerült, mert olyan kellemes, jó volt az ölelése, hogy nem volt akaraterőm kibontakozni a karjaiból.
Bemutatkoztunk egymásnak. Akkor mondta, hogy már vár egy ideje. Persze ő nem tudta, hogy nem az vagyok, akit ő várt. Azt hitte, hogy az egyik apáca vagyok, akit tulajdonképpen várt, de még ő sem ismerte a hölgyet, mert ő is először volt itt. Az előbbi barátai ajánlották, akik itt voltak az előző két apácánál. Én szintén nem tudtam, hogy mi a helyzet. Elkezdte az arcomat puszilgatni. Én szintén visszaadtam a puszikat, később a csókokat, mert nagyon izgatott a dolog. Utána kezdte kihámozni a melleimet a hálóingemből. Egy kicsit nehezen, de sikerült neki. Akkor vadul simogatta, a cicijeimet, aztán puszilgatta, nyalogatta, cirógatta. Nem tudtam mire vélni ezt a viselkedést, de nagyon jól esett. Aztán lejjebb csúszott a keze, és már a nedvesedő puncimhoz közeledett. Meg is simogatta. Aztán elérkezett a nagyajkakhoz.
Szétnyitotta finoman, aztán bedugta az ujját a forró puncimba. És ez nagyon jól esett. Aztán kereste a csiklómat, és azt kezdte az ujjával izgatni. Már olyan állapotba kezdtem kerülni, hogy iszonyúan kívántam ezt a férfit. Erre én is elkezdtem kigombolni az ingét, és puszilgattam a szőrös mellkasát. Nagyon jó illata volt a bőrének. Aztán én is lejjebb mentem, és lehúztam a cippzárját a sliccénél, és előbújt a kéjrúdja, amit egyből kezelésbe vettem. Elkezdtem dörgölni a heréit, és le-föl húzogattam a bőrt a péniszén. Kezdett merevebb és nagyobb lenni. Alig vártam, hogy a számba vegyem ezt a drága nagy faszt. Be is kaptam, és nagy-nagy élvezettel elkezdtem szopni. Szopogattam, és a nyelvem hegyével cirógattam végig. Nyalogattam a rudat oda-vissza, és belenyaltam a végébe a lukba, és éreztem, hogy kezd a geci már egy picit szivárogni. Borzasztóan kívántam már, hogy megdugjon ez a kívánatos férfi.
Ekkor megfordultam, hogy hátulról dugja be a megmerevedett kéjrúdját a pinámba. Ő tudta mit kell tennie, és finoman be is dugta, és elkezdett ütemesen mozogni. Nagyon élveztem ezt a helyzetet. Nyögdécseltem, de csak nagyon halkan, mert féltem, hogy meghallják. Kimondhatatlanul jó volt ez a titkos baszás. Mert ez nagyon titkos volt. Aztán mondta, hogy feküdjek le a padra. Volt ott egy pad leterítve. Igy folytattuk tovább a baszást.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.44 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 listike 2015. 04. 2. csütörtök 08:20
Ekkora hazugságot még nem olvastam.
#5 papi 2013. 09. 7. szombat 07:55
Fantáziának legalább olyan mint a többi.
#4 v-ir-a 2012. 06. 25. hétfő 18:37
blődség az egész...
#3 Omar mullah 2003. 07. 14. hétfő 08:35
Selejtes, primitív zagyvaság
#2 Gabor_36 2003. 07. 13. vasárnap 08:40
Hát ez nagyon gyenge...........
#1 Törté-Net 2003. 07. 13. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?