A+ A-

Edward

... A társaság bálványozta Őket, a királyi udvarban magas méltóságokat kaptak, nem volt már zsúr, nem volt coctail - party vagy tea, nem volt bál, ahol a két óriás meg ne jelent volna.
Edward és Allan valóságos óriások voltak, mosolygó kék szemekkel. Amikor elösször feltűntek a társaságban a főrangú asszonyok és lányok úgy ragadtak rájuk, mint a mézre. Sajnos ez a rajongás csakhamar alább hagyott, mert híre ment, hogy ez és ez a lady vagy miss., aki a két közül valamelyikkel szerelmi viszonyt kezdett csakhamar megbetegedett, nem bírva a kalibert. A két fiú, akit állandóan kínzott a vágy a szép nők után a londoni éjszakába vetették magukat.
Az eredmény még borzalmasabb volt, mert az éjszakai tündérek kórista lányok és egyéb könnyűvérű nőcskék elragadtatással fogadták a két bőkezű gavallért, de egy - két randevú után csakhamar ijedtség váltotta fel, mert kevés kivétellel mindenki megbetegedett. Egyedül Allannek volt szerencséje, aki a Coyent Garden első balett táncosnőjével kezdett viszonyt.
A fiatal alig 20 éves Cecillia Bresfordal. Szerencséje volt. A fiatal szép leány jóllehet szűzen került Allan karmai közé kibírta a rettenetes farkat, sőt idővel kevesellte is.
Sokkal szomorúbb volt az idősebb fiú Edward sorsa. A jó társaság hölgyei csak mulattak vele, de ágyba egyik sem követte. Az éjszakai világban még jobban féltek tőle, azon kívül megutálta a kurvák légióját. Egy idő óta azonban megnyugodott. A titkot egyedül Allan ismerte - mikor Edward Párizsban járt megismerkedett egy 25 éves asszonnyal, viszonyt kezdett vele.
Az asszony művész volt a testi vágyak más úton való kielégítésében. Azt, hogy milyen ügyességgel dolgozott azt majd a későbbiek folyamán megismerjük.
Edward nem sokat habozott az egyetlen nőt magával vitte London melletti Hollyheadi kastélyába. Igy ha egy - egy estély, bál után Edward nem bírt magával, akkor beült kocsijába és 20 perc alatt ott volt. Az este éjszaka bármely szakában érkezett Jeanna - mert így hívták - mindig szívesen, fogadta, és reggelre nemileg teljesen kielégített távozott vissza Londonba.
Miután azonban öccse Allan megnősülni szándékozott és Ő mégse vehette feleségül az alacsony sorból származó Jeannat, megint megkezdődött a feleségnek való nő keresése.
EGÉSZ VÁRATLANUL MENYASSZONY JELENTKEZIK
A londoni királyi palotát környező utcákon nem lehetett mozogni a rengeteg autótól. Ma van a nagy udvari bál, ahol a fiatal lányokat, mutatják be a királyi párnak, amikor elösször lépnek a nagy nyilvánosság elé.
Az egyik hatalmas autóból egy idősebb úr és egy hölgy és egy egészen fiatal lány szálltak ki.
Az úr és a hölgy "Sir Cowley "miniszter és neje, míg a leány legfiatalabb gyermekük Prudence. Ő a főhős tehát illik vele részletesen foglalkozni.
Prudence olyan, mint egy francia baba. 3 évig egy párizsi leánynevelő intézetben volt (nevelkedett), ma éppen 18 éves. Gyönyörű szőke haja, kék szeme, pici szája bálkirálynővé fogja avatni, hacsak törékeny termete nem lesz akadálya. Igaz hogy idomai olyan arányosak, mintha véső alól kerültek volna ki. Hófehér kissé kivágott estélyi ruhájában igazán bájos ennivaló teremtés. Ahogy beérkezik a terem, felzúg, Prudencenek annyi táncosa akad, hogy alig győzi.
Lord Edward elbájolva nézi a tündéri jelenséget, és nem tudja levenni szemét, még akkor sem, amikor előtte táncol el. Persze a harmadik fordulónál a kisleány észre veszi, hogy milyen önfeledten nézi az a magas kékszemű óriás és elkezdődik a szemek elektromos játéka.
Lord Edward nem bír magával és csakhamar közös ismerőst, talál, ettől kezdve együtt keringőzik a bájos jelenséggel.
Csakhamar mindent megtud róla. A kisleány alig ér a fiú melléig. Lord Edward nem bír magával ebből a kisleányból valami mágikus erő, sugárzik. Nem tudja mire vélni, hogy tánc közben a lány csípője véletlenül vagy szándékosan a minél jobban merevedő farkához ér.
Tánc szünetben Prudence - t a Lord visszavezeti szüleihez. Lady Cowley alig várja, hogy Edward távozzék, félrevonja a leányt, és ijedten súgja a fülébe:
Prudence miért táncolsz egész este ezzel a fiúval?
- Mert csinos, és elegáns és nekem tetszik - felelte a lány őszintén.
- Nem szabad vele foglalkozni... nagyon rossz híre van.
- Miért rossz a híre? Mindenkitől azt hallom, nagy vagyona van és még nőtlen.
- Hisz éppen ez a baj, már 35 éves - súgta rémülten a lady
- Nem értelek Mammy ha nőtlen, akkor igazán foglalkozhatok vele.
Lady Cowley vörös lett, mint a rák.
- Úgy látszik kénytelen, vagyok neked mindent elmondani te szerencsétlen lány.
- Hogy is kezdjem?? Hát... hm.. szóval a lord olyan nagy termetű... talán értesz? Hogy minden asszony vagy lány, aki vele érintkezik beteg lesz. Azért nem kapott még eddig feleséget. Értesz végre??
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.82 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2014. 07. 23. szerda 06:47
Azért így átverni az olvasókat, ez botrány.
#7 genius33 2013. 02. 20. szerda 07:15
Félbehagyott történet? Ejj ejj...
#6 banurr 2003. 07. 14. hétfő 17:15
Mintha ezt már elkezdték volna fordítani a "Mese felnőtteknek" című kis füzetecskékben, de ott félbeszakadt ha jól csal a memoryám.
Egyébként yo a történet
#5 olvasó 2003. 07. 11. péntek 12:09
Kedves Kéj-enc! Remélem nem jutsz a mi kis farmunk fordítójának sorsára, mivel nem fordított tovább, már nincs többé :)
Szóval abba ne hagyd, igen jó történet!
#4 Dorenno 2003. 07. 10. csütörtök 11:02
Fenomenális kezdet! De ha abbahagyod... Folytatni kell!
#3 Feri 2003. 07. 9. szerda 13:24
Csatlakozom Tamáshoz.
#2 Tamás 2003. 07. 9. szerda 11:47
Hogy lehet valaki ilyen "dög" a legizgalmasabb résznél abbahagyni? Folytatást azonnal.
#1 Törté-Net 2003. 07. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?