A+ A-

A Bájital

Sosem hittem az ezoterikában. Mindig is aféle áltudománynak tartottam egészen addig a bizonyos napig. Tizennyolc éves voltam és már három hónapja jártam Tizenhét éves barátnőmmel azonban a csókolózásnál sosem jutottunk tovább mert túlságosan félt és gátlásos volt. Egyik haverom javasolta hogy mennyek el a házunk közelében nem rég nyílt ezoterikus boltba és rá hivatkozva kérjek egy üveg "Phoenix-Potion"-t . Én idegenkedtem a dologtól, de ő annyit mondogatta, neki mennyit segített a barátnőjével kapcsolatban, hogy végül úgy döntöttem egy próbálkozást meg ér. Még aznap délután elmentem és beszereztem egy üvegcsével az állítólagos csodaszerből.
A hétvégén meg is hívtam magunkhoz Ágit hogy kipróbálhassam rajta a szerzeményemet. Amikor ajtót nyitottam neki elállt a lélegzetem. Aznap este szebbnek tünt mint valaha. Talpig vörösbe volt öltözve. hosszú barna haja fenségesen omlott le vállain eltakarva testére feszülő toppjának vékony pántjait. Ruhájának vékony lágy anyagán keresztül jól kivehetőek voltak melltartójának és formás kebleinek vonalai. Ajkain a rúzs épp olyan vörös volt mint ruhája. Este film nézés közben megkínáltam egy pohár kólával én előre öntöttem magamnak egy pohárral majd a palackba beleborítottam az üvegcse tartalmát. A boltban azt mondták pár csepp is elég, de én biztosra akartam menni. Én a film alatt kényelmesen elkortyolgattam a magam poharát de arról mindig gondoskodtam hogy Ági pohara sose legyen üres. A film végére a palack már csak félig volt, úgyhogy reményekkel telve vártam a hatást. Meglepetésemre azonban a hatás elmaradt. Film után fáradtan rám nézett és közölte, hogy le akar feküdni mert fáradt. Mint mindig most is a vendégszobánkban aludtunk a kinyitható kanapén egymás karjaiban.
Az éjszaka közepén arra ébredtem, hogy Ági keze hevesen simogat. Keze néhol le-le csúszott a boxer alsómra is ami addig még sosem fordult elő. Az alsóm rövid időn belül domborodni kezdett. Ezt Ági is észrevette és egyre több figyelmet fordított a domborodó alsómnak. Kezét óvatosan becsúsztatta az alsómba és lágyan végigsimította immár merev hímtagomat. Lágyan körbe fogta ujjaival és elkezdte húzogatni. Mindeközben tekintetében olyan tűz és vágy égett melyhez hasonlót én még soha nem láttam. Piciny száját halk nyögdécselések hagyták el miközben egyik kezével engem elégített ki a másikkal pedig magát símogatta. Már azt hittem nem bírom tovább amikor kezével elengedte a hímvesszőmet és elkezdte vadul lerángatni rólam az alsót. Hamar lekerült rólam az alsó amelyet a szoba másik végébe hajított majd ajkaival dagadó farkam felé közelített és nedves nyelvével a makkomon kezdett körözni, először csak a makkomat vette a szájába majd egyre mélyebbre hatolt míg teljes rudam el nem tünt a szájában. Éreztem, hogy nem bírom már tovább. Fejével lassan le fel mozgott s közben szemével az arcomat figyelte, és örömmel nyugtázta, hogy valósággal majd szét robbanok a szája érintésétől.
- Nem bírom tovább! - mondtam elhaló hangon.- Ne! Még ne menj el ! - kiáltotta egyszerre kérlelő és parancsoló hangon. Kivette szájából a szerszámomat és gyors ütemben verni kezdte a farkamat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.83 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 listike 2015. 10. 24. szombat 13:47
Hatalmas marhaság.
#8 A57L 2014. 05. 3. szombat 07:00
Egész jó írás.
#7 papi 2013. 08. 3. szombat 07:56
Bájital nélkül élvezetesebb
#6 genius33 2012. 11. 18. vasárnap 16:08
Szuper smile
#5 sztbali 2008. 07. 8. kedd 20:04
Így megkpni egy lányt...talán jó...én a hagyományos módszer mellett maradok.
#4 bismaster 2003. 07. 3. csütörtök 18:29
az uccsó sor folytatást sejtet
#3 Groak 2003. 07. 3. csütörtök 16:59
Mágiát/ezoterikát hazsnálni csak azért hogy vki megkaphasson vkit... majdnem oylan mitn emegrőszakolni... az alany alapból nem akarja csak létrejön a kötés ... szemétség... nem is pontozom...
#2 Wolfsoft 2003. 07. 3. csütörtök 02:28
Nem rossz, csak rövid.
#1 Törté-Net 2003. 07. 3. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?