Különóra

Szavazás átlaga: 6.97 pont (97 szavazat)
Megjelenés: 2003. július 1.
Hossz: 12 915 karakter
Elolvasva: 9 226 alkalommal
Fordítás
Eredeti történet
Újabban egyre gyakrabban ütöttem el az időmet a tanulás szempontjából haszontalan dolgokkal. Meg is látszott a tanulmányi eredményemen és ahelyett, hogy különórákra jártam volna, inkább a haverokkal töltöttem el az időmet.
Legjobb barátommal, Gerivel lófráltam általában. A történet kezdetekor, egy unalmas csütörtök délután is ezzel a lánnyal múlattuk az időt a koleszban. Már kb. huszadszor néztük együtt a kedvenc filmünket, a hangerőt félerősre tekerve és közben mindenféle marhaságról beszélgettünk. Geri az ágyamon kuporgott, a kanapé mellett, ahol én hevertem, a fejünket pedig alig egy arasz választotta el, vagy talán még annyi sem.
– Szóval ki a szexibb? A parasztlány, vagy a hercegnő? – kérdezte a képernyő felé bökve.
– Egyértelműen a parasztlány – mosolyodtam el.
Geri felkönyökölt: – Miért?
Egy másodperc erejéig csak gondolkodtam.
– Szóval. Szép szemei vannak és jó nyaka – közismert gyengém a szép nyak... – és nem kell mindenféle fényefekt meg smink mögé bújnia, hogy szépnek tűnjék. Ja, meg ő az egyetlen, aki a filmben felfedi a melleit...
Ez kicsit felbosszantotta Gerit és válaszul megpöccintette a füleimet. Geri és én jó barátok voltunk, mindketten kicsit vonzódtunk a másikhoz. Gerinek vőlegénye volt, de sajnos nem én voltam e jeles személyiség. Szerintem Geri engem többre becsült, mint barátot, mert nem kerültem azóta, mióta megkérték a kezét. Amellett azonban nehéz volt úgy együtt lennünk, hogy ne simogattuk volna meg néha a másikat, vagy ne bújtunk volna össze néha. Mindezt egy csöpp lelkiismeret furdalás nélkül tettük, hiszen a vőlegénye egy másik főiskolára járt. Sokszor nyíltan megcsodáltam Geri testét. Az övé volt a leggyönyörűbb láb, amit valaha is láttam. Jó alakja volt és aranyos mosolya, ami csak megkoronázta az egész lány kinézetét. Azt hiszem, csak egy kis esélyem lett volna, elkezdek nyomulni rá, de ekkor bejött a képbe a pasik etikett-gyűjteménye (ami legtöbbünknél nem működik): más csajára nem hajtunk.
Mióta ismertük egymást, mindig tudtuk, hogy mennyire vonzódunk egymáshoz. Nagyon érdekes volt így látni, hogy egy lánynak mi az álláspontja ilyen szituációban. Az őszinteségünk pedig egyre erősebbé tette a barátságunkat.
– Mark látogatóba jön hozzám a hétvégén – mondta Geri teljesen közömbösen.
– Klassz – feleltem, az iménti közömbös hangnemet használva. – És mit fog csinálni a két szerelmes?
Felsóhajtott: – Nem tudom. Talán elmegyünk valahova vacsizni, de szerintem inkább valami nagy ágycsatát tervez. Gondolj csak bele! Már mióta nem találkoztunk...
– Hát ezzel mindannyian így vagyunk... – vigyorogtam. – Szerintem nincs ebben semmi meglepő.
– Hát tényleg nincs... De tudod, szeretem amikor csókolózunk, simogatjuk egymást, meg a kefélést is, de ő mindig többet akar. Legutóbb azt akarta, hogy szopjam le.
Összevontam a szemöldökömet.
– Megtetted?
– Ja! Nyalogattam, meg szopogattam egy ideig, de a szó szoros értelmében nem szoptam le. A rózsaszín pulcsimra élvezett. Még szerencse, hogy a mosodában ilyen jól mosnak...
Felültem és ránéztem.
– Szóval félsz újból megcsinálni, vagy nem igazán vonz a dolog?
Tekintete kerülte az enyémet, és egészen halkan szólt: – Mindkettő. Nem igazán tudom, hogyan is kell csinálni... és nem elégítem ki őt valami jól.
– Ez úgy hangzik, mintha egy kis különóra kellene az orális szexről – mondtam gyengéden, igyekeztem nem tolakodóan viselkedni.
Válasz helyett Geri csak ezt kérdezte: – Mit szeretnek a pasik az orális szexben?
A farkam kissé megkeményedett a beszélgetés közben és erősen kellett koncentrálnom, hogy ne álljon fel, mert azt ő is észrevette volna. Pár másodpercig gondolkodtam.
– Először is ne legyél szégyellős ezzel kapcsolatban! A fiúk, akárcsak a lányok, amikor jól néznek ki, mindig tudják, mit csinálnak. Orális szex közben olyan az egész, mint a nőuralom. Te irányítasz, nálad van az erő. Neked kell átvenned az irányítást, dominánsnak kell lenned. Néhány fickó szereti például amikor tövig bekapják neki – tudod, teljesen, egészen a lány torkáig. Kreatívnak kell lenned. Használd a nyelved és az ajkaidat. Ismerd ki a partnered testét, azt, hogy hol vannak testének érzékeny pontjai, az erogén zónái, és szép lassan illetve gyengéden izgasd ott. Használd a kezeidet közben: markolászd a golyóit, simogasd a seggét – a legtöbb fickó szereti ezt. Ja, és nézz rá, miközben csinálod! Ez minden fiút úgy beindít, mint semmi más.
Nem gondoltam, hogy egy ehhez hasonló beszélgetésbe fogok kezdeni, és sutba vágom a tapintatosságomat és eddigi tabu témáinkat. Bár Geri egy kicsit zavartnak tűnt, de figyelmesen végighallgatott és meg is értett.
– Hú! Nem is gondoltam volna ezeket.
Pár percig ott ültünk, mindketten a TV-t bámultuk és különféle dolgokra gondoltunk, mint például a szopás és hasonlók és már-már ott tartottam, hogy pár percre félre kellett vonulnom a fürdőbe, hogy könnyítsek a golyóimban érzett növekvő nyomáson.
Mint derült égből villámcsapás, Geri megszólalt: – Nem tanítanád meg, hogyan kell csinálni? Tényleg szeretném megtanulni és akkor Mark se lenne legközelebb olyan... tudod...
Bólintottam, félig elpirulva, félig izgatottan.
– Ok! Semmi gond! – mondtam olyan természetesen, mintha számtanból kellene korrepetálnom.
– Hol szeretnéd? – kérdezte. Körülnéztem, majd azt mondtam, miközben mélyen a szemébe néztem: – Itt és most!
Geri felállt az ágyról és odajött hozzám. Láttam rajta, hogy eléggé fel van izgulva, arca kipirult volt, lélegzete pedig szaporább és mélyebb, mint a szokásos. A szemembe nézett, majd egy lágy csókot adott a számra.
– Köszönöm! – mondta.
Bólintottam, és elkezdtem az oktatást.
– Először is: hogy a fiú ne érezze magát
k
alf
ín
alf
os
helyzetben, a legjobb az, ha nincs rajtad felső. Plusz: ez még jobban felizgatja a fiút.
Kicsit hátralépett és lehúzta magáról a pulcsiját, melyek eddig takarták előlem a fehér selyem melltartóban megbúvó kemény melleit. Láthattam mellbimbóinak kiálló kis hegyeit, melyek arra ösztönöztek, hogy megérintsem őket. Gerinek hófehér bőre volt. Az egész teste makulátlanul szép volt, leszámítva egy kis sebhelyet, ami viszont nem volt feltűnő. Még mindig engem nézett, amikor hátranyúlt, hogy kikapcsolja a melltartója kapcsát. A kis ruhadarab lágyan hullott alá. Nem bírtam tovább. Kezeimmel megmarkoltam ezeket a tökéletes halmokat, lágyan simogattam őket. Egyre jobban kiteljesedett az erekcióm is időközben, hiszen megérintettem őt!!! Már a puszta látványa is teljesen beindított. Geri nem állt ellen, inkább behajolt egy kicsit, hogy még jobban érezhessem a melleit. Mellbimbói mintha át akarták volna bökni a tenyerem, olyan kemények voltak. A körülötte lévő puhasággal ez csodálatos harmóniát alkotott. Szemeit behunyta, amikor kezem felfedező útra indult a testén.
Egy perc múlva abbahagytam és örömmel vettem észre, hogy ez kicsit csalódottá teszi.
– Most húzd le a nadrágomat, de a boxeralsómat még hagyd rajtam!
Követte az utasításaimat: letérdelt elém és elkezdte lehúzni rólam a gatyámat. Pár másodperccel később már a bokám körül volt, álló farkam pedig erősen kidudorodott az alsómból. Geri felnézett, mohón várva további utasításaimat.
– Érintsd meg és érezd keménységét és alakját. Használd mindkét kezed, ha úgy gondolod!
Kinyújtotta az ujjait és megérintett vele. Végigsimította egészen a hegyétől a zacskómig. Kis ujjaival körülölelte a farkam és lágyan húzogatni kezdte. Hagytam, hadd fedezze fel, milyen érzés is egy álló pénisszel játszadozni. Egy ideig még a ruhán át simogatott, majd nemsokára azt éreztem, hogy jobb kezét becsúsztatja a combom mellett az alsógatyámba és simogatni kezdte a golyóimat. A kissé hideg ujjai végigsimították az egész ágyékomat. Most azt az utasítást adtam neki, hogy húzza le rólam a boxeralsót is.
Mint a legtöbb lány, aki első vagy második alkalommal csinál ilyet, neki is szüksége volt egy kis időre, hogy kicsit nézelődjön és belejöjjön ebbe az új tevékenységbe. Hagytam, hogy hadd csinálja. Lehúzta az alsógatyámat, majd pár másodpercig alaposan fixírozta az ágyékomat. Megsimogatott, majd felemelte a herezacskómat, hogy megnézze, milyen is valójában. Farkam hegyén pár szerelemcsepp fénylett. Megérintette ujjaival. Megvizsgálta alaposan: az ujjai között "morzsolgatta", majd hirtelen a kezét a szájához emelte és lenyalta róla.
– Nem is olyan rossz! Kicsit sós...
– Gondolod, hogy képes lennél lenyelni?
– Ó, igen!
Mosolyogtam, majd ő is velem mosolygott.
– OK! – mondtam – Eddig remekül csinálod! Csak mindig legyen eszedben, hogy soha se veszítsd el a kontaktust a kezeddel, vagy a száddal... Kezdetnek jó módszer az, hogy egyik kezeddel a golyókat fogod, másikkal pedig a farkam tövét kényezteted.
Geri egyik kezével megmarkolta a farkam tövét. Alig tudtam megállni hideg kezének selymes érintésétől, hogy ne kérjem meg, hogy verje ki rögtön.
– Mhh. Ez nagyon jó! Hogy érzed magad?
Felnézett rám és olvadozó mosolyt fedeztem fel az arcán.
– Nagyon jól!
– Fantasztikus! Most csókolgassd körbe a farkam, mintha bármelyik másik testrészemmel csinálnád. Apró csókokkal, majd hosszú, nyitott szájúakkal, még a nyelved is használhatod, mintha csókolóznál. Ne időzz egy ponton túl sokáig, mert könnyen érzéketlenné teheted azt a pontot.
Amikor megéreztem nedves ajkait, szinte extázisba kerültem. Visszatartottam a lélegzetem és behunytam a szemeimet. Eközben arra koncentráltam, hogy mit is csinál velem. Ajkai lassan és lágyan körülölelték a hímvesszőmet, csókolgatta és nyalogatta, apró bökdöső mozdulatokat csinált, és egészen vaddá tett azzal, amikor csak az ajkait húzogatta farkam tövén. Pár perc elteltével farkamat már teljesen elborította a lány nyála. El se tudom mondani, mennyire élveztem az egészet (és a hangokat, amiket ő adott, halkan cuppogva és néha aprókat nyögve), de ez még csak az előjátéka volt annak, amit igazán szerettem volna.
– Kész vagy arra, hogy tényleg leszopjál? – kérdeztem. Bólintás volt a válasz. – Akkor vedd a szádba, amennyire csak tudod és használd a másik kezed is, amivel eddig markoltad a tövét.
Geri még jobban a farkam fölé hajolt és ezzel teljesen eltakarta csodaszép dús hajával a látványt. Éreztem farkam hegye körül a száját, ami lassan végigcsúszott a farkamon. Éreztem szája melegét, ahogy körülölelt, forró nyelvét, ahogy simogatta a farkamat. Legalább a felét bekapta 20 centis botomnak.
– Nem kell sietned! – nyögtem fel. – Érezd magadban és használd a nyelved, ízlelj meg, mintha csak egy nyalókával tennéd.
Nyelve föl-le szaladgált a farkamon. Kezemet feje két oldalára helyeztem, hogy szavak nélkül is tudjam irányítani, mit is kell tennie.
A szopás varázslatos világában voltam, egy valódi mennyországban! Még soha senki se szopott le, aki ennyire szexi, tapasztalatlan és érzéki lett volna, mint Geri. Minden másodperc egy harc volt, hogy el ne élvezzek, mielőtt befejeztem volna a tanítását. Egy kicsit gyorsabban csinálta, egész mélyen bekapta, majd teljesen kieresztette, és mindig egy kicsit mélyebbre vette, mint korábban. Éreztem, ahogy a nyelve körülölel. Éreztem a kezét a heréimmel játszadozva és a seggemet markolászva (hiszen most szinte teljesen a szájában volt a farkam). Sóhajtoztam és ő is aprókat nyögött, osztozva az én érzéseimben és élvezve azt, hogy valakinek ekkora élvezetet nyújtson.
– Ó, Geri! Ez nagyon jó! – mondtam. – Igen.. csináld csak... annyira felizgatsz... Szeretnék egész mélyen a torkodban lenni!
Felnézett rám, egy percre sem hagyta abba a szopásomat. Feje egyre gyorsabban és gyorsabban járt, szeme folyamatosan az arcomat vizsgálta (mely enyhén eltorzult a fájdalom és a
m
alf
ám
alf
or
csodálatos elegyétől). Láttam, hogy szerette volna, ha élvezek.
– Geri! Már nem kell sok... Ha nem akarod, hogy a szádba élvezzek, vedd ki a farkamat belőle, és használd a kezeidet!
Ahelyett, hogy ezt tette volna, Geri még gyorsabban szopott tovább, másodperceként kb. háromszor jártam meg a szájából ki-be vezető utat. Akkorát nyögtem, hogy biztos voltam benne, a szomszéd szobában meghallják. Hatalmasat élveztem! Forrón és erősen lövelltem abba a drága szájba. Egy másodperc pihenőt sem tartott, folytatta a gyors tempójú fellációt, miközben megpróbálta lenyelni a spermámat. Egy kevés a farkammal együtt kijött a szájából, ami aztán rákenődött az arcára, de mindketten annyira élveztük az egészet, hogy ezt észre se vettük.
Amikor véget ért az orgazmusom, lelassítottam a fejét, majd kivettem a szájából a péniszem. Egy szót se szólva, talpra állítottam. Egyik kezével, ondómtól ragacsosan még mindig petyhüdt farkamat fogta, másikkal pedig megsimogatta az arcomat. Megcsókoltam, a lehető legszenvedélyesebben, ezzel is kifejezve elégedettségemet és az orgazmusom nagyságát. Éreztem a szájában saját spermám ízét, mely elkeveredett a nyálával.
Pár másodperc elteltével egymás karjaiban feküdtünk az ágyon. Geri szólalt meg elsőnek.
– Nagyon szépen köszönöm, hogy megtanítottál... Nem hinném, hogy valaha is volt ennyire szemléletes tanórám, mint ez.
– Egy szó, mint száz: ez egy kurva jó szopás volt!
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.97 pont (97 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
cscsu50
2022. március 11. 00:00
#22
Gyakorlat teszi a mestert
1
a
angel234
2021. május 24. 04:48
#20
Fiataloknak egy jó kis tanulás.
1
én55
2021. május 23. 12:59
#19
Igen jó lett.
1
Andreas6
2020. március 18. 08:39
#18
Nagyon jó! Az ilyen jó tanórákat okvetlenül meg kell ismételni!
1
z
zoltan611230
2019. május 12. 04:06
#17
Jó külön óra .
1
t
t.555
2017. november 28. 03:00
#16
Gratulálok, nagyon jó!
1
tutajos46
2013. december 15. 06:44
#15
Megint el olvastam és megint áll a farkam. Gratulálok.
1
a
A57L
2013. szeptember 28. 04:24
#14
Nekem tetszett.
1
v-ir-a
2013. április 14. 22:40
#13
hmm, nagyon jó küönóra🙂
1
tutajos46
2013. március 9. 06:13
#12
Gratulálok!
1
Shyguy
2010. január 7. 10:40
#11
Király!
1
nk
2009. május 27. 23:18
#10
nii
1
M.R.
2007. május 25. 17:45
#9
Nagyon király!
1
Salix
2004. június 15. 13:51
#8
Basszus, ez nem semmi! Teljesen felalltam a szotira! Huh...
1
xy 27
2003. július 2. 14:59
#7
tetszett, így tovább
1
TheChronic
2003. július 2. 00:03
#6
Ilyen nincs! Ugye?!? :)))
1 szó mint száz: kurvajó sztori! Irigy vagyok! :)))
1
Manóka Land
2003. július 1. 23:40
#5
bocsesz
jogos:-(
1
T
Törté-Net
2003. július 1. 13:53
#4
Manóka Land: Olvasd el a FAQ-ot.
1
josé
2003. július 1. 13:10
#3
nekem is kellene ilyen diák! (9 pont)
1