A+ A-

A vízben

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Forró nyári este van. A szél a sziget felöl fúj szinte fojtogató meleget. A kocsit a ház mögött állítom le. Még ahhoz sincs kedvem, hogy beálljak vele a garázsba. A kutya sem jár itt, jó kis eldugott hely ez. A terasz az öbölre néz. Gyönyörű látvány.
A lány a kint ül a teraszon. Egy gyors csók a szájára. Le vagyok izzadva, le kell zuhanyoznom. Utána viszont innék egy jó hideg sört. Mosolya a fürdőig kísér. Van valami kacérság ebben a mosolyban, de egyenlőre csak a frissítő zuhanyra tudok gondolni.
Elzárom a csapot, egy kéz már nyújtja is felém a törölközőt. Vajon kié is lehetne?
A sör már a teraszon vár. A pohár gyöngyözik. Leülök mellé a hintaszékbe. Cicásan odabújik hozzám. Szinte érzem ahogy dorombol. Mondom, hogy van valami kacérság a mosolyában. Valami sohasem csillapodó vágy a szemében.
Az első pohár gyorsan ürül. Nagyon szomjas voltam. A poharat is alig tudom letenni, szája tapad a számra. Élvezem az ízét. Nyelveink összeérnek, aztán csak az ajkaimat csókolja. Játszik velem mint egy cica a gombolyaggal. Hol itt, hol ott a nyelve. Egyszer épp hogy hozzámér, aztán finoman harap. Megfordul, feje az ölemben, szám a szájára tapad.
- Ugye mára is kitaláltál valamit?
Ő csak huncutul mosolyog. Aztán újra csókol. A nyakamat cirógatja, én végig simítom a testét. Csak egy lenge áttetsző selyem van rajta. Semmi más. Semmi más? Most veszem észre, hogy a selyem alatt teljesen meztelen.
Kezem a combján kalandozik. Bebújik a selyem alá. Végig simítja a vénuszdombot, majd fölfelé, játszik a mellbimbókkal. A bimbók majd átdöfik a ruhát.
Kiszárad a torkom. Meleg ez az este. A sör után nyúlok. Felül mellém. Kérdően nézek.
- Itt a teraszon?
- Inkább bent az ágyban!
Már megint kacéran mosolyog.
- A vízben...
- Szóval ezt találtad ki!
- Hát persze.
Már máskor is pucérkodtunk kedvünk szerint az öbölben. Annyira elhagyatott, messze a főúttól. Az idevezető utat mi is alig találtuk meg, amikor megvettük ezt a házat.
A selyem lehullik, szalad a víz felé. Én még lenyelem az utolsó kortyot. Le a gatyával, és rohanok utána. Az alakja még mindig csodás. Pedig két gyerek szülése után...
A víz langyos, de inkább meleg. Játékos fogócska kezdődik. Nagyokat kacagva bukunk egymás után a vízbe. Végre elkapom, de kicsusszan a kezemből. Aztán egyszer csak a nyakamba kapaszkodva forrón megcsókol. Lábát átkulcsolja a derekamon. És ringatózunk a vízben. Öle férfiasságomat simogatja. A csók és a simogatás életet lehel belé. Most már tudatos a simogatás, sőt ez már nem is simogatás. Csiklóját dörzsöli a farkammal. Finomakat harap a vállamba. A feneke alá rakom a kezem. A víz felhajtó ereje segít megemelni a testét. Belecsusszanok. Lassan. Nagyon lassan. A víz segít tartani. Egyre beljebb, beljebb. Forró a puncija és ebben a helyzetben igen szűk. Nem mozgunk. Illetve amennyit a víz ringat. A nyelvünk játszik egymással. A sós víz keveredik a szánk ízével.
A víz ringatása már nem elég a kedvesnek. A nyakamon tartva a kezét, csípőjével fel-le kezd csúszkálni. Fogaival finoman harapdálja a vállam.
- Még egy kicsit tarts ki! - súgja a fülembe.
Kezemmel segítek. Fenekét fogva átveszem a ritmusát. Emelgetem és visszahúzom. Itt minden egyre forróbb körülöttünk. A víz csobban mindenegyes lökésnél. A lány egyre szaporábban veszi a levegőt. Érzem, a hüvelye egyre szűkebb. Itt újra valami csoda születik. Sikongva csúszkál rajtam. Én sem tudom tovább tartani magam. A kéj hullámaival telepumpálom forró hüvelyét. Lassan csillapodunk.
Puszikat kapok és adok. Nyakra, fülre, szájra. Amit nem takar be a víz. Lassan kicsusszanok belőle. Derekamról lefejtem összekulcsolt lábát és ölbe kapom. Miközben csókolózunk, elindulok vele a part felé.
Gyönyörű ez az este. Illetve ez az este is gyönyörű, mint már évek óta mindegyik...
Szavazz Te is!

Átlag: 5.87 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 t.555 2017. 10. 16. hétfő 07:55
Jó, 10 pont!
#11 feherkalman1 2016. 01. 6. szerda 22:13
Egész jó.
#10 A57L 2014. 05. 26. hétfő 05:35
Rövid,de nem rossz.
#9 papi 2013. 09. 3. kedd 10:12
Nem rossz
#8 tutajos46 2013. 03. 9. szombat 05:51
A legjobb dolog a vízben kefélés.
#7 sztbali 2010. 05. 18. kedd 17:53
Rövid és eléggé sablonos. De azért egy hatos.
#6 Rosali 2007. 07. 25. szerda 11:32
rövid
#5 biharos 2007. 07. 24. kedd 16:56
Hát........kevés.....
#4 Mûvész 2003. 07. 31. csütörtök 23:36
Silány... Rövid... Rossz...
#3 kokusz 2003. 06. 22. vasárnap 23:55
Közepes, sablonos, még nem is meseszerű
#2 TheChronic 2003. 06. 22. vasárnap 22:54
Nagyon tetszett.Rövid,de tartalmas,és szép.
#1 Törté-Net 2003. 06. 21. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?