A+ A-

Az én storym

Én szeretném meg osztani veletek a saját történetem ami 12 évesen történt velem. Apám vállalkozó az üzlet társával illve egyik munka társával külön vállalkozásba kezdtek. S egy nagy családi házat vettek egyik részébe mi a másikba ő költözött a felességével, Tartottunk egy ház avató bulit itt ismertem meg Erikát vagy ahogy hívjuk Erát. 28 éves barna hajú, zöld szemű karcsú sportos 160 magas.
Ö lett az álmaim tárgya. Egy saját aerobik stúdiója van hova elkezdtem járni kondizni. A saját irodájában öltözködtem mindig a szekrényében lévő ruháit szagolgattam s kivertem a WC a farkam, egyik alkalommal észre vettem hogy van egy szellőző nyílás az irodában a szekrény felett. Pont az zuhanyzó volt. Így mindig vártam míg elmegy fürdeni s meglestem, éjjel róla álmodoztam. Többet akartam mivel gyakran jártam át hozzájuk számítógépezni ily el tudtam csórni az egyik bugyiját a szennyesből, párnapra. de nem ez a lényeg kerestem a telepit programot mivel elkurtam valamit a gépen észre vettem egy terv rajzott ami pont a családi ház alaprajza volt. A rajz szerint kellet a előszobaszekrényem mögött egy ajtónak lennie az emeleten a szobám mellet. Gyors haza mentem elkezdtem keresni végül is meg találtam egy gipsz kartonnal volt lezárva ki lazítottam a csavarokat és átléptem a szekrényükbe ami pont a hálószobájukban volt. Zsalus volt a szekrény ajtó így a szekrényből nyugodtan lehetet nézelődni a szobába. Vissza mentem s vártam az estét. Óvatosan másztam át a szekrénybe pont a szobában volt elkezdet vetkőzni a férje is bejött majd elkezdte csókolgatni az egész testét, ott előttem szeretkeztek, majd vissza másztam és a szobámban kivertem, így minden éjjel meg lestem öt vagy őket.
Kb. már így ment egy fél éve a dolog. Mikor bulizni készültem a haverokkal mondták hozzak piát gondoltam lopok a pincéből. Le mentem kerestem két három üveg piát ép indulni akartam mikor hangokat hallottam le kapcsoltam a villanyt és elbújtam. Apám Era férje és két barátjuk jöttek le lent leültek és elkezdtek inni gondoltam na lőttek a bulinak, de áldom az isten mert így megtudtam valamit. Egy jó ideje már gubbasztottam a rejtek helyemen mikor érdekes témákor beszélgetek nőkről majd a feleségekről. Meg tudtam hogy az Era ha lefekszik aludni akkor akár ki is megy oda megdughatná párszor mert fel se ébredne egy hamar. Vártam az alkalmat. Tudtam hogy üzleti útra mentek apámék. Így éjjel át mentem kinyitottam a szekrényt oda mentem, az ágy mellé. Era aludt félig meddig volt be takarózva meztelen volt. Óvatosan le öltem az ágyra, hozzá értem kicsit meg mozdult megijedtem, de nem mozdult meg. Így újból hozzá értem elkezdtem simogatni, a lábát, combját haladtam fel felé. Be nyúltam a lába közé punciját simogattam elkezdet nedvesedni mivel fel bátorodtam elkezdtem simogatni a másik kezemmel a mellét mi kezdet meg keményedni. A farkam majd szét durrant a boxeremben. Újra meg mozdult hátára feküdt lehúztam róla a takarót. Elkezdtem a számmal is nyalni falni a gyönyörű melleit, majd a punciját. Gondoltam egyet és belé dugtam a farkam menyei érzés volt így már többé nem voltam szűz srác. Még egyszer meg dugtam, mivel féltem a le bukástól vissza mentem. A szobámban még egyszer kivertem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.31 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 szuszoka199601 2014. 03. 23. vasárnap 11:23
Sajnos ez rossz!
#11 listike 2014. 02. 20. csütörtök 13:22
Egy kis pöcs fantáziája.
#10 ncgfn 2003. 07. 1. kedd 15:39
" ha Te már 12 évesen piáltál, akkor el sem merem képzelni, milyen ember vagy!"

Mi a szörnű az ivásban, mégha ilyen korán is kezdi azt. A lényeg az, hogy MÉRTÉKKEL igyanak az emberek. Az alkohol kis menyiségben gyógyszer.;)
#9 Bugyiszagoló 2003. 06. 21. szombat 11:12
Ecsém baz+, nem lett volna rossz, de:
- A helyesírásod paranormális
- A stílus, összekapkodottság idegmarhára utal!
- Baz+, ha Te már 12 évesen piáltál, akkor el sem merem képzelni, milyen ember vagy!
#8 Kortny 2003. 06. 18. szerda 11:19
"hozzá értem kicsit meg mozdult megijedtem, de nem mozdult meg."
:)) mókás
#7 bismester 2003. 06. 17. kedd 22:49
nemsokára érkezik a storym, de az nem ilyen gyökér :))))))))
u.i. tanulj meg írni
#6 Chris 2003. 06. 17. kedd 12:02
Iszonyú!!!!!!
#5 poco 2003. 06. 17. kedd 10:30
Egyszerűen élvezhetetlen a sok helyesírási és nyelvhelyességi hiba miatt. Emiatt lenne ez paródia? Ilyen szinvonalú történetért kell fizetnünk?
#4 DonPepe 2003. 06. 17. kedd 09:38
Sok a helyesírási hiba
#3 Adam 2003. 06. 17. kedd 09:31
Már olvastam korábban, kopizva van... viszont ez egy PARÓDIA, így olvassátok!
#2 jani 2003. 06. 17. kedd 06:21
Infantilis, baromság. Jó lenne odafigyelni írás közben.
#1 Törté-Net 2003. 06. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?