Egy ügynök naplójából 4. rész - Britney Spears

Szavazás átlaga: 6.79 pont (113 szavazat)
Megjelenés: 2003. június 10.
Hossz: 17 238 karakter
Elolvasva: 20 260 alkalommal
Fordítás
Eredeti író: Carnage Jackson
Nagyon kifárasztott a repülés New Yorkba, és jó érzés volt visszatérni Los Angelesbe, a saját házamba. Aludnom kellett volna, de valahogy nem voltam álmos, úgyhogy leültem a tévé elé, kapcsolgatni a gombokat. Végül találtam is valami érdekeset, de alighogy kezdtem odafigyelni, már jött is a reklám. Át akartam kapcsolni, de éppen az új Pepsi-reklámot adták, Britney Spears-el.
"Just enjoy the ride, don't need a reason why... " – énekelte, először egy Pepsi-raktárban, aztán egy színpadon, a feje fölött pedig ott világított a Pepsi-logo.
Valósággal elbűvölt, hogy milyen dögösen néz így ki. Sosem rajongtam az efféle rágógumizenéért, és nem is nagyon figyeltem, a Britney-ről szóló hírekre, de most rádöbbentem, hogy ez a lány nemcsak természetes szépség, de sok nőhöz hasonlóan, akit ismerek, ártatlan vonzereje még a kis képenyőn keresztül is meg tud fogni.

A show folytatódott, és próbáltam odafigyelni, de gondolatban nem tudtam elszakadni Britney-től. És jó reklámról lévén szó, megkívántam a Pepsit. Az óra 00:30-at mutatott, és éreztem, hogy a szemhéjaim egyre nehezebbek. A show-nak lassan vége lett, és ki akartam kapcsolni a tévét, hogy lefekhessek végre, de a tévében megint Britney-t adták...

Hirtelen egy sötét színházteremben találtam magam, s előttem, a színpadon ott lógott a nagy Pepsi-logo, amit a tévében láttam. A hely kihaltnak tűnt, sehol egy lélek. Figyelmesen hallgatóztam, és egy nő magas sarkú cipőjének félreismerhetetlen hangjait hallottam. Ahogy a szípad felé mentem, úgy tűnt, mintha úsznék, és ekkor jöttem rá, hogy csak álmodom. De ez nem egy átlagos álom volt. Úgy éreztem, hogy tudom irányítani az eseményeket. Nem akartam még felébredni, nesztelenül a színpadra léptem, és körülnéztem, meg akartam találni a magas sarkú cipős hölgyet. A hang a jobb oldalamról jött, arra fordultam. Ekkor láttam meg Britney-t.
A színpad szélén állt, és egy üveg vizet ivott. A ruhája ugyanaz volt, mint a reklámban: szűk kék farmer nadrágtartóval, és egy fehér ing, ami mintha csak rátapadt volna fiatal testére. Britney egyenesen rámnézett, miközben a vizet itta. Mikor befejezte, a kézfejével letörölte a maradék vízcseppeket a szájáról, megvillanta széles dekoltázsát. Ekkor már tudtam, miféle álom lesz ez.

Britney szó nékül csettintett egyet felém. Úgy éreztem, mintha lebegnék, úgy mentem felé. A színpad hátsó részére mentünk, ami szinte teljesen sötét volt, de a fölötte ragyogó Pepsi-jel egy vékony, sárga fénysugarat rajzolt a padlóra, mintha csak mutatná, hogy merre kell mennünk. Britney jobbra eltűnt egy ajtón át, és én természetesen követtem.

Ugyanabban a raktárban voltunk, ahol a reklám is játszódik, Britney pedig ott állt előttem, de hátat fordított. Ugyanaz az overall volt rajta, mint a reklámban, de még ez a laza ruha sem rejthette el pompás seggét.

Odamentem hozzá, és megálltam előtte. Az overall zipzárja a köldökéig volt húzva, s ahogy lélegzett, a mellei kivillantak a ruhából, a helyzet olyan forró volt, hoyz izzadtam. A szeme be volt csukva, a szája pedig nyitva, ahogy zihálva lélegzett, rózsaszín ajkait megremegtette a kiáramló levegő.

Kinyújtottam a karom, hogy megérintsem, és éreztem a gyapjúoverall sima anyagát. Britney felsóhajtott, ahogy a kezem felszaladt a bal karján, és lassan betolakodott a nyaka mellé, és a mellei felé közelített. Lassan a ruha alá csúsztattam a kezem, és éreztem az ujjbegyeimhez simuló meleg húst. Hihetetlenül finom volt a bőre, és teljesen más érzés volt a kezemben tartani. A másik kezemmel lassan szétnyitottam az overallt. Britney nem viselt melltartót alatta, s mikor szétnyitottam az ingét, a mellei kiszabadultak, és a természetes mellek szabadságával ereszkedtek vissza. Ha ezek tényleg műmellek voltak, hát akkor a legjobbak, amit az életemben láttam. A bimbók keményen és rózsaszínen meredtek, és ezekhez a nagy barackokhoz képest elég kicsinek tűntek. A bőre pont olyan aranybarna volt, mint a teste többi részén. Nem fogtam vissza magam, a kezembe vettem és cirógatni kezdtem őket. Britney hangosan felnyögött az érintésemtől, mellbimbói valósággal remegtek a kezeim között. Mergázta a fejét, és hosszú szőke haja a nyakára és a vállára omlott.
Megfogta a kezem, és a jobb mellétől lehúzta a csinos, kemény kis hasáig. Ujjai összeakadtak az enyéimmel, ahogy lejjebbhúztuk a zipzárt. Megakadt a puncija magasságában, ezért keményen megfogtam, és megrántottam lefelé. Mikor már végigért, láttam, hogy Britney-n csak egy kis világoslila bugyi volt, ami alig takarta megduzzadt szeméremajkait.

Britney finoman vállonpaskolt, ami azt jelentette, hogy lépjek hátra, amit örömmel meg is tettem. Ekkor szétterpesztette a lábait, és nekiállt, hogy megszabaduljon az overalltól. Először a válláról rázta le, aztán lassan kihúzta belőle a karjait, és hagyta, hogy lehulljon a ruha a derekáig. Most láttam először félmeztelenül, és megdöbbentett a szépsége. A sárga fény, ami az előbb ideirányított minket, most ott ragyogott mögötte, és Britney teste valósággal izzott a félhomályban.
A fenekéhez nyúlt, és az overallal együtt lecsúsztatta magáról a bugyiját is. Kilépett belőlük, erre a mellei lágyan megremegtek (azt hiszem, C méretűek lehettek). Britney egyik kezével megfogta a mellét, és simogatni kezdte a bimbócskát, a másik kezének három ujját meg a puncijába dugta.

Britney-n most csak egyetlen ruhadarab volt: egy pár térdig érő fekete bőrcsizma, amitől sokkal izgatóbbnak és idősebbnek tűnt, mint máskor. Miközben tovább dolgozott a punciján, a sarkain-fel-le emelkedett, mintha csak
f
alf
el
alf
alf
alf
lná
kelyhecskéjét valami képzeletbeli szeretőnek. Nem is tartott sokáig, hamar elélvezett, méghozzá elég intenzíven. Nagyot sikoltott, ahogy a gyönyör hullámai a puncijából kiindulva végigrohantak a testén.

Felemelte a kezét, amivel addig a puncijában matatott, és játékosan a melleire kente az anyagot, ami éppen csak most folyt ki barlangjából. Most pillantottam meg először az ágyékát teljes valójában, és olyan fiatal, olyan szép volt, hogy egy pillanatra a lélegzetem is elállt. A vágat körül fiatal, világosbarna szőrzet csillogott, de csak egy kis v-alakú csíkban, pont a nyílás fölött. A puncija még mindig nedves volt az előbbi kis akciója miatt, és a színe... üde rózsaszín. A csiklója határozottan meredt előre a nyílás fölött, már nagyon meg volt duzzadva és keményedve, és még csöpögött róla a drága nedű a padlóra.

Felé léptem, és ekkor vettem észre, hogy nincs rajtam nadrág, sőt semmilyen más ruhadarab, és a farkam keményen mered előre, Britney felé, mintha csak egy nyíl lenne. Megfogtam és megszorítottam, miközben Britney felé léptem. Már csak centikre álltam a kis, remegő testtől, és előrenyomtam a farkamat, Britney nőiessége felé, s megérintettem. Britney szemei nem mozdultak az enyémekről, ahogy tovább birizgáltam. Az arcán a vad vágy és valami szexuális vonzerő uralkodott, ahogy hiába próbálta felémnyomni a punciját, és ráhúzni a farkamra. De ezt még nem akartam, úgyhogy amikor közelített, én mindig hátráltam egy picit.

Britney nyöszörögni kezdett, és rájöttem, hogy annak ellenére, hogy kezdetben ő irányított, most minden tőlem függött. Hé, hát végül is ez az én álmom, vagy mi! Úgy döntöttem, egy kicsit ideje megfűszerezni a dolgokat, és Britney-re mosolyogtam, utoljára még a puncijához érintettem a farkam. Britney egy kissé haragosan nézett rám, amiért nem kapta meg a jól megérdemelt kefélését, amire már annyira vágyott.

Mivel ez az én álmom volt, csak annyit kellett tennem, hogy arra gondolok, amit meg szeretnék valósítani, és az már el is kezdődik. Behunytam a szemem (igen, be tudod hunyi a szemed egy álomban), elképzeltem, hogy nem csak én vagyok itt Britney-vel a helyiségben, hanem néhány táncos is abból a reklámból. És működött!
Kinyitottam a szemem, és megláttam Britney-t, mostmár teljesen meztelenül térdelt, s körülötte öt vagy hat jó testű srác állt a raklámból. Mindegyik meztelen volt, és pont Britney arca előtt szorongatták a farkukat, a lány pedig éppen azt próbálta eldönteni, hogy kit vegyen először kezelésbe. Balra tőle egy magas, fekete srác állt, a farka még az én huszonkét centimnél is nagyobb volt. Mikor Britney megpillantotta, rögtön rábukott. Egy szőke hajú srác látta, hogy Britney mennyire fel van izgulva, és a lány puncija felé mozdult, miközben Britney éppen élete legjobb szopásában részesítette a fekete srácot. Feléléptem, hogy megállítsam, mert én akartam először a farkamra szegezni ezt a forró kis puncit. A fickó bólintott, és visszalépett Britney szájához, ahol már két másik táncos etette a farkával az éhes Britney-t.

Britney érezte, hogy mögélépek, és a szeme sarkából rámnézett. Ahogy nedves kis nyílása felé közelítettem a farkammal, Britney egy kissé megemelte a fenekét, jelezve, hogy már nagyon rég készen áll. Makkomat nedves és csöpögő szeméremajkaihoz illesztettem, és lassan beléhatoltam. Hihetetlenül szűk volt. Már nem volt szűz (legalábbis nem hiszem), de még nem is nagyon volt bejáratva.
Hallottam, ahogy Britney nyög a szőke hajú srác farkán, ahogy a csöpögő barlangjába süllyedtem. Mikor már félig benne voltam, gyorsan kihúztam. Ettől Britney azonnal kiengedte a szájából a dákót, felémfordult, és rámkiáltott:
– Mi a fasz? Azonnal dugd visszaaaaGGGGHHHHHHH!!!

Be se fejezhette, mert máris nagyon keményen hatoltam belé újra, egyszerre mind a huszonkét centimmel. Az érzés leírhatatlan volt. Puncijának lágy, bársonyos izmai körülfogták a farkamat, és ráfeszültek, miközben Britney hangosan nyögött és sóhajtozottm és úgy mozgott a dákómon, hogy tudtam, ezt az álmot nem fogom egyhamar elfelejteni.
Mostmár tényleg keményen döngettem, de az első határozott döfés hatására a feje teljesen rácsusszant az előtte álló táncos faszára, aki persze ennek csak örült. Britney Spears testében most körülbelül harminckilenc centiméternyi farok lüketetett, úgy tizenhét a szájában, és huszonkettő a fiatal, szűk kis pinájában. Kellett egy kis idő, hogy hozzászokjon, de aztán tényleg kezdte élvezni.

A táncos, aki Britney előtt állt, már nem nagyon bírta tovább az érzést, hogy egész férfiassága Britney torkában van, ki is húzta, és egy nagy adagot spriccelt az énekesnő arcára. A legnagyobb része az állára és az ajkaira érkezett, de egy kevés a melleire, sőt, a mellbimbóira is jutott.

Britneynek csak egy lélegzetvételnyi idő jutott, hiszen alighogy félreállt a srác, máris egy új jelentkező állt oda, hogy a szerszámát a lány torkába döfje. Britney igazi kis kurvaként bukott rá, szopta és nyalogatta, hangosan szürcsögött rajta. Tudtam, hogy ez a kezelés Britney-t sem hagyja hidegen, ezért lenyúltam, és kiderült, hogy igazam volt. A kezemet valósággal elborította Britney világos nedve. A fenekére kentem, aztán a szájához tartottam a kezem, Britney pedig pár percig hanyagolta az előtte álló fiú farkát, hogy az ujjaimról lenyalhassa a saját nedvét.

Ez a látvány aztán tényleg felhúzott, éreztem, hogy a golyóimban hatalmas robbanás van készülődőben. Mégegyszer hátrahúztam az ágyékom, aztán tövigdöftem, és egymás után érkeztek a lövések Britney forró és szűk pinájába. Britney velem egyidőben élvezett el, szinte elöntötte a farkam, éreztem, hogy az egész teste remeg. Az előtte álló srác is spriccolt már, de már nem eresztett akkorát, mint az előző, igaz, a sperma legnagyobb része eltűnt Britney torkában.

Kihúztam a farkam, és éreztem, hogy még mindig kőkemény. Újra be akartam dugni, de aztán más ötletem támadt.
– Hé, te. Gyere csak ide – mutattam a fekete srácra. Odajött mellém, és csodálkozva láttam, hogy mekkora a farka. Magam mellé állítottam, míg kiterveltem, mi következik.
– Britney, feküdj hasra, ez a srác pedig alád. De még ne dugd be neki – magyaráztam nekik. Mindketten engedelmesen bólintottak, és mikor Britney elmosolyodott, a sperma, amit még mindig nem nyelt le teljesen, kicsordult a szája szélén. Britney mellei boldogan hullámoztak, ahogy a fekete srácra feküdt és széttárta a lábait a fekete test körül, a fejét pedig a fiatalember vállára engedte, hosszú, szőke haja beterítette a srác mellkasát. Láttam a fekete srácon, hogy semmire sem vágyik már jobban, minthogy bedughassa a farkát ebbe a fiatal kis popsztárba, de még uralkodott magán.

– Jól van, most pedig a többiek: aki nem fér Britney szájához, álljon mellé, és kezdje el kiverni. Szeretném látni, hogy ez a kis kurva vajon mennyire szereti a gecit – mondtam.

Két srác Britney arcához lépett és letérdelt, ő pedig elkezdte nyalogatni és szopogatni a dákójukat, mint valami nyalókát. Britney haja már itt-ott csöpögött a spermától, a smink az arcán elkenődött, főleg a rúzsa. Ahhoz képest, hogy az elején milyen ártatlannak tűnt, most már nem is lehetett volna kurvásabb.

Csettintetten, és a fekete srác belekezdett. Egy határozott mozdulattal Britney-be hatolt, a lány mellei a srác mellkasára szorultak, a feneke pedig a levegőbe emelekedett, pont úgy, hogy vártam.
Mindez a másodperc törtrésze alatt történt, és mindenki rájött (persze én és a fekete srác már korábban is tudtuk), hogy mit is akarok. Britney volt legjobban meglepődve. A száját nagyra tátotta, és úgy járt az előtte álló táncos farkán, mintha csak egy mosógép forgódobja lenne. Mivel főleg arra koncenrált, mi történik a szájába, a fekete srác egyetlen hoszzú döféssel belenyomhatta mind a huszonhat centijét.

Britney előbb felkiáltott a fájdalomtól, az érzéstől, hogy ennyire ki van töltve, aztán sikolyai végigszaladtak a raktáron. Kihasználtam a meglepetés erejét. A farkam még nedves volt a puncijától és a saját nedveimtől, a makkot a popsija bejáratához nyomtam, és behatoltam. Úgy nyolc centit tudtam bedugni, mielőtt záróimainak természetes reflexe megállított volna. Britney mostmár tényleg nagyot sikoltott fájdalmában, de én megpaskoltam a fenekét és a fülébe súgtam:
– Figyelj, Britney, ezt végig fogom ezt csinálni ha akarod, ha nem. Azt ajánlom, lazíts, és hagyd, hogy dolgozzak, és akkor talán még élvezni is fogod.
Még én is meglepődtem, hogy milyen kegyetlen voltam ebben az álomban, de nagyon tetszett...
Britney fájdalmai lassan csökkentek, és én mélyebben hatoltam belé. Az arcán eluralkodott a gyönyör, ahogy ki-be jártam a fenekében. A fekete srác is rákapcsolt, teljes erővel baszta, egyre keményebben, Britney feneke pedig hevesen rázkódott az iramtól, amit diktáltunk neki. A szája megint rátalált a két dákóra, de most úgy tűnt, hogy mindkét srác egyszerre akarja bedugni a farkát a lány szájába. Látszott, ahogy kidagad az arca a próbálkozástól, de ez nem sokat használt. Fel is adta, és egyszerre csak egyet szopott tovább.

Tudtam, hogy a többiek, akik körülálltak minket, már nem sokáig bírják. Britney látványa, ahogy ketten szopatják, és közben két másik srác a maradék lyukait is szétkúrja... Ez mát több volt, mint elég, és az egyikük jobbról, a másikuk pedig balról eresztette Britney fenekére forró magját. Egy másik is odaállt, és a sok sperma végigfolyt Britney seggén, le egészen a golyóimig.
A fekete srác is közel járt már, egyre keményebben és gyorsabban huzogatta Britney-t a faszára. Aztán hangosan felnyögött, és telelőtte a barlangot. Éreztem, hogy még a lábaimra is csöpög belőle. A két srác Britney szájánál szintén robbanni készült. Egyikük megragadta Britney-t a hajánál fogva, és teljesen ráhúzta a farkára. Britney-n látszott, hogy majdnem rosszul lett, de ez nem nagyon számított, mert a fickó még szorosabbra fogta a haját, és egyenesen a torkába lőtt.
Britney mindent lenyelt, aztán kiengedte a szájából a táncos farkát. Balszerencséjére éppen ekkor élvezett el a másik is, és Britney-t valósággal arconütötte a finom, fehér massza.

Egyedül maradtam hát, már csak én voltam hátra, és Britney mostmár rámkoncentrált, minden energiájával figyelte, hogy hogyan mozgok a seggében. Hihetetlenül szűk lyuka és az iram, amit diktáltam, valóságos új jelentést adott az anális szexnek. Behunytam a szemem, hogy még jobban átéljem ezt az érzést, és mikor újra kinyitottam, teljesen egyedül voltunk.

A táncosok eltűntek (csak Britney volt még mindig lucskos), és ezúttal egy fehér franciaágyon voltunk, és úgy keféltünk, mintha legalábbis a világvége jönne. A farkam még mindig a fenekében égett, de ezúttal az egész sokkal jobbnak és békésebbnek tűnt. Lassítottam az iramon, és rájöttem, hogy annak ellenére, hogy úgy bántam Britney-vel, mintha egy kurva lett volna, a szex sokkal jobb volt vele így kettesben.

A gondolat, hogy egyedül vagyunk, közelebb hozta az orgazmusom. Britney-t az ágyra löktem, rámásztam, kidüllesztette a fenekét, ahogy a lágy, fehér lepedőre nyomtam. A mellei az ágyra szorultak, és eléggé meg voltak keményedve, és ahogy újra beléhatoltam, a gömböcskék lenyomódtak, és ő felsikoltott a gyönyörtől.
Már nem bírtam tovább, úgyhogy néhány utolsó lökéssel beléélveztem. Legalább egy percig eresztettem neki, mielőtt kihúztam volna.

Mire végeztem, és hátradőltem, megszólalt az ébresztőóra hangja. Elégedetten ébredtem fel, és kikapcsoltam azt az átkozott vekkert. Már nyolc óra volt, és tudta, hogy fel kell kelnem – tizenkettőkor egy szerződésről kell tárgyalnom Denise Richards-al egy új filmmel kapcsolatban. Miközben kikászálódtam az ágyból, egész energikusnak és elevennek éreztem magam. Ha minden napom egy ilyen álommal kezdődne, nem is lenne miért aggódnom többé...
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.79 pont (113 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. május 8. 20:25
#42
Ő meg sose csíptem.
1
Pavlov
2017. november 18. 20:31
#41
Köszi szépen!
1
t
t.555
2017. november 18. 09:47
#40
Jó történet, 10 pont!
1
l
listike
2016. szeptember 22. 19:17
#39
Elment.
1
tutajos46
2013. december 14. 07:24
#37
Csak egy szereposztó díványos kis kurva.
1
a
A57L
2013. szeptember 8. 06:28
#36
Tetszett.
1
Pavlov
2007. július 27. 21:13
#35
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
1
Pavlov
2007. május 29. 09:51
#34
Hát igen... Azért köszi,. hogy elolvastad!
1
agyilag toprongy
2007. május 26. 19:48
#33
szevasztok nem rosz történet de olvastam má jobbat is !!!!
1
Cesar
2006. augusztus 30. 16:56
#32
5bc423a09662974d97adbcccfd6ea6f2 mappa-anoia http://12.intesiecerto.com/ralph-lauren-camicia/ acquistare-ufficio salotto-it http://17.loroilmondo.com/palleggi/ night-club-bucarest gta-trucco-pc http://13.mortetanta.com/riconoscimento-studio/ doccie-da-piscina percorsi-automobilistici http://10.intesiecerto.com/camera-albinia/ prestito-trescore-cremasco macchina-fotografica-digitale-nikon http://19.alcunagloria.com/emirati-arabo-uniti-storia/ caesar-traduzione hotel-ausonia-napoli http://1.cheriguardai.com/ragazza-siniscola/ offerta-viaggi-marocco ragazza-cork http://9.cheriguardai.com/accertamento-con-adesione/ dati-metastock eramo-passavanti-fa-non-mai http://4.mortetanta.com/prada-donna/ disegno-fatina 02650d065883ea827c57880143cd6242
1
Pavlov
2006. június 20. 12:23
#31
Helyes. Kár, hogy mostanság nem kerül elém semmilyen jó Britney-s történet.
1
balu45
2006. június 10. 13:23
#30
hy, én szeretem Britneyt, de a töri is nagyon tetcett
hajré pavlov!!
1
Pavlov
2006. május 4. 09:15
#29
Szeretnéd, mi? De akkor lassabb lenne az oldal! És ja rákeresel a neten, úgyis találsz egy csomót....
1
tiolj
2006. március 19. 10:23
#28
hihetetlen semmi kép ez hülyeség legyenek képek is!!!!!!!!!!!!!!!
1
baby0308
2006. március 3. 13:18
#27
nem rossz kis történet,meglátszik,h az illetőnek van fantáziája,nem is kevés.vajon csitri spears mit szólna hozzá????????tök mindegy csak így tovább!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1