A+ A-

Bea és Andris

Elmondanék még egy történetet, ami velem és az öcsémmel esett meg. Lehet, hogy most sokan megvetnek, hogy a testvéremmel kerültem ilyen viszonyba, de akkor és ott nagyon jó ötlet volt.
Két évvel idősebb vagyok az öcsémnél, és a szemérem nem divat a családunkban: sokszor láttam őt meztelenül. Mikor elkezdett serdülni, mint minden fiúnak, megnőtt a férfiassága. Hatalmas lett. 14 éves korára akkora farok lógott a lába között, hogy az nem igaz. Mikor meztelenül láttam, igyekeznem kellett, hogy ne bámuljam. A dolog nemrég történt egy nagyon meleg napon. Korábban értem haza a suliból, mert elmaradt egy óránk. Az öcsém otthon volt, épp egy kamu betegségből lábadozott. A házunk ajtaja nagyon halkan nyílik, így teljesen hangtalanul érkeztem haza, pedig nem állt szándékomban lopakodni.
Ahogy bentebb léptem, nyögést hallottam. Rögtön felismertem, hogy ez csak pornófilm lehet. Az öcsike pornót nézeget a nappaliban! Ha ezt anyuék tudnák! Gonosz terv villant át az agyamon. Most már szándékosan csöndben mentem beljebb, és ahogy benéztem a nappaliba láttam, hogy az öcsém meztelenül ül a fotelban. O nem láthatott engem, én is csak a derekáig láttam őt. Most láttam először felálló farokkal. A látvány lenyűgözött: szinte abnormálisan nagy. Egy 170 centi magas, vékony fiú vastag, huszonpárcentis pénisszel. Keze ütemesen járt föl-le a férfiasságán. A farok körül még alig volt szőr: csak a tövénél volt jelentős, de két centis távolságban már csak néhány kósza szőrszál látszott.
Elképzeltem, hogy ez hatalmas valami belém hatol, teljesen kitöltve a hüvelyemet. Még sohasem volt bennem ekkora. Bugyim már teljesen átázott a gondolatra is. Ezt az alkalmat nem szabad kihagyni. Beléptem a szobába. Öcsém hirtelen felült a félig fekvő helyzetéből, zavartan kapott a távirányító után, hogy lekapcsolja a filmet, de lelökte a karfáról. Mondjuk igen nehéz lett volna eltitkolni, mit csinál: teljesen meztelen volt, a fotel körül pornómagazinok hevertek. Zavartan rám nézett, nem is tudott megszólalni.
- Ugye tudod, hogy anyuék nem örülnének, ha ezt megtudnák? Kérdeztem színlelt nyugalommal. Egyszerűen túlzottan fel voltam izgulva, hogy lényegtelen felvezetésekkel valósítsam meg tervem.
Andris bólintott, de nem nézett rám.
- Egy módon kerülheted el, hogy elmondjam nekik. Most kérdően rám nézett. Remegtem az izgalomtól. Nem tudtam, hogyan fogja fogadni.
- Ki kell verned előttem. Andris szemei elkerekedtek. Én igyekeztem szigorúnak tűnni, azt akartam, hogy úgy érezze, minden ellenállás hiábavaló. Hosszú másodpercekig néztünk farkasszemet. Míg végül bólintott. Elmosolyodtam.
- Akkor jó. Kezdd! A másik fotelt szembefordítottam Andráséval, lekapcsoltam a videót, és leültem. O még mindig zavarban volt. Nem mert rám nézni. Hátradőlt a fotelban, és becsukta a szemét. Megmarkolta a minden keménységét elvesztett férfiasságát, és elkezdte húzogatni a fitymáját. De semmi hatása nem volt. Olyannyira zavarban volt, hogy nem jött merevedés.
Már két perce próbálkozott, mikor kinyitotta a szemét, és nemet intett a fejével. - Nem megy.
- De mennie kell, vagy elmondom! - Vágtam rá szigorúan.
- Valami izgató dolog kellene - intett fejével a TV felé. Ekkor jött a második magamat is meglepő ötletem. Elkezdtem kigombolni a farmeromat. Soha nem láttam még akkora szemeket, mint akkor az öcsémé. Totál el volt képedve, de farkán máris az izgalom jelei mutatkoztak. Ez felbátorított, és folytattam a manővert. Letoltam a farmert, és levettem a pólómat. Bugyiban és melltartóban ültem. Szép lassan kicsatoltam a melltartót, és ledobtam a földre. Közben Andris farka teljesen kemény lett, és kezével ütemesen elégítette ki magát. Felemeltem a lábamat, és letoltam a bugyimat. Mint mondtam, a családunkban senki sem túl szemérmes, de a puncimat nem szoktam mutogatni, főleg mióta borotválom, mert anyuék nem örülnének neki.
Andris valószínűleg még sohasem látott meztelenül. Széttártam a lábamat, és szétnyitottam a nagyajkakat. András ekkor behunyta a szemét, és teste megfeszült. Hatalmasat élvezett, még a mellkasa is tiszta geci lett. Kinyitotta a szemét, és engem nézett. Majd idegesen és zavartan fölkelt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.79 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2016. 10. 9. vasárnap 07:31
Aranyos tini történet.
#10 vakon53 2016. 03. 31. csütörtök 13:57
Nemrossz.
#9 listike 2014. 09. 4. csütörtök 13:45
A kis zaroló.
#8 niki16 2013. 07. 30. kedd 00:43
jo történet gratula énis szexeltem a batyamal kb 1évig
#7 genius33 2013. 03. 8. péntek 17:47
Másolt sztory :(
#6 sihupapa 2008. 09. 28. vasárnap 03:28
dicsérni illik. ha nem tetszik
inkább gondold végig, hogy mit akarsz irni.
#5 Totya 2008. 03. 18. kedd 21:38
Ki a faxom az a Peti?
#4 öcsi 2007. 08. 1. szerda 00:29
Ez koppintott történet.Találj ki újjat.
#3 nuvak 2007. 07. 25. szerda 13:14
Számolj majd , be , de ne kapkodd el ennyíre mint ezt.
#2 tx 2007. 07. 23. hétfő 16:18
nem rosz, bár egy kicsit elkapkodott, de ha igaz..
Velem is hasonló esett meg a hugommal, ha akarsz levelezni róla, farock6@freemail.hu
#1 Törté-Net 2007. 07. 23. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?