A+ A-

Balatoni nyaraló

Hasalt a pokrócon a csillaghegyi strandon, jól érezte magát. Szerette a napot, a vizet, a nyarat. Még egy hét szabi! Csak kitartson a jó idő! Most csütörtökön még hagyján, de a hétvégén túl sokan vannak itt ; rengeteg gyerek, ricsaj. Talán kimegy a bányatavakhoz, bicajjal.
Amíg ezen tűnődött, észrevette a fiút, aki már egy ideje őt nézte. Ismerős. De honnan is? Így fürdőnadrágban... hopp, ez a volt főnökének a fai. Persze, mindig öltöny-nyakkendő. Rámosolygott. A fiú ettől felbátorodott és odajött.
- Kézcsókom! Hogy van? Tudja, hogy apám azóta is emlegeti, mint a legjobb titkárnőjét?
- Helló! Ez kedves! Mi újság a cégnél? Maga lesz a utód, igaz? Érdekelne, hogy... idetelepszik? - mosolya őszintén meleg volt, a fiú azonnal rohant a cuccáért.
Hosszan beszélgettek, aztán úsztak is egyet. Kedves és őszinte kölyök - ez talán túlzás, hiszen már 21, de olyan kisfiús. Tudta róla, hogy gazdag, saját autóval, lakással. De nem volt hivalkodó, vagy beképzelt ; csinos, és mindig udvarias. Sosem látta pl. nővel, kicsípett kis libával. A fiú a nyárról beszélt, ő is szabadságon van. Meglepte azonban a fiú ötlete:
- Lívia, meghivathatnám a hétvégére a balatoni nyaralónkba? Egyedül nincs kedvem lemenni, és magának nagyon tetszene. A ... szüleim Görögországban vannak most... lesz minden, csak ez a fürdőruha kell.
- Mármint, hogy kettesben? - felkaccantott, de nem bántón, csak csodálkozva. Ez kissé vagány, hiszen gyakorlatilag most beszélgettek először. Hosszan a fiú szemébe nézett. Nem, nem ugratás. Kérést, a hirtelen ötlet merészségét, és csöppnyi vágyat látott a sugárzóan kék szemekben.
- OK. Miért is ne? Mikor indulunk, és mivel megyünk?
- Holnap reggel magáért megyek. A ház előtt várom kocsival. Mondjuk 8-kor? - a fiú hangjában öröm és izgatottság érződött.
- Honnan tudja, hol lakom?
- Tudom - nézett rá határozottan a másik.
Amikor a strand előtt elváltak, a lány kis puszival búcsúzott.
Izgatottsága ellenére jól aludt. Még az este bedobált néhány holmit a sporttáskába. A fiú nem késett. Most farmersortot és vékony inget viselt. A lába kicsit szőrös (a mellkasa is, látta tegnap). Világosbarna haja és világító szemei, meg az a kis borosta! Hát. nem kell szégyellnie, hogy igent mondott.
- Lívia, nem hittem, hogy tényleg eljön, lejön. Nagyon örülök! ígérem, hogy nem élek vissza a bizalommal.
- Nem? Kár... - húzta el pikánsan a száját a lány.
- Egyébként meg én sem vagyok több 26-nál, talán tegeződhetnénk - azzal kezét lazán a vezetésre figyelő férfi térdére tette. Az egy pillanatra megrezzent. Rásandított a miniben-szandálban-topban ülő, feltűzött hajú nőre és hirtelen úgy érezte: ilyen jó hétvégéje is rég volt, mint ami most ígérkezik.
A ház tényleg szép és impozáns volt, közvetlen a vízparton, saját lekerített partszakasszal. Líviának legjobban a nagy, félig fedett terasz tetszett. Oda sehonnan sem lehetett belátni. Amíg gyönyörködött, a fiú kipakolt a kocsiból. Bevitte az ő táskáját is, meg kaját, innivalót.
- Nem 3 napról volt szó, István? - nevetett fel, mert a srác csak hozta be a cuccokat.
- Ki tudja? Meg aztán ne hiányozzon semmi. Hoztam neked egy fürdőruhát, hátha elfelejted.- Kihúzott egy csodás türkizkék bikinit, és átadta lánynak.
Amíg az a fürdőben felvette, a fiú felbontott egy pezsgőt. Mégiscsak illik pertut inni. Bár a kocsiban ő is simogatott picit a nő térdén-combján, és a lány is felfedezett, azért egy csók jólesne. A megjelenő lány láttán aztán fennakadt a lélegzete. Hosszú combok, ingerlő csípő, formás fenék, nem nagy, de kerek cicik, amiket kiemelt a bikini; és üde tekintet, kicsit széles száj...
- A kedvenc színem!
- Tudom - mondta a srác.
- Pont jó, a méretem is ismerted?
- Megsaccoltam - vigyorgott István, közben a kis piercinget bámulta a lány köldökében.
- Most ezt hogy köszönjem meg?
- Sehogy! Nem azért vettem, hogy bármit is kérjek érte!!! - a fiú hangja megbántott volt. El is fordult.
- OK. bocs.
A fiú után nyúlt és gyors mozdulattal átölelte, hátulról. Ujjai a nyakába szaladtak és a vállához simulva belesuttogta a fülébe:
- Menjünk fürdeni!
Úsztak, pertut ittak, ebédeltek. Beszélgettek és meséltek. Sulit, szülőket, nyarakat. Barátokat és barátnőket. Sátrat, kirándulást, szerelmeket. Az első alkalmat, az első csalódást. Az emlékek sok régi érzelmet is felhoztak. Olyasmiket mondtak el egymásnak, amit még senkinek. A fiú komolyabb volt 21 événél. Tiszta, romlatlan, de nem naiv. 2 óra felé elbóbiskoltak, kézen fogva.
Arra ébredt, hogy nincs ott a férfi. A terasz szélén állt, a vizet nézte. Gyönyörű alakja - háttérben a hullámokkal - felcsigázta a lányt. Tudta, hogy a fiú nem fog kezdeményezni, pedig... kölcsönös volt a vonzódás. Odasétált és maga felé fordította. Megpuszilta az arcát, homlokát, a szemeit. Lassan és puhán belecsúszott szája a nyakába. Nagyon jó illata volt. 10 ujja a hátán szánkázott, csak az ujjbegye érintve izmait.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.08 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 Andreas6 2017. 08. 22. kedd 12:46
Nagyon jó, gratulálok!
#14 zsuzsika 2014. 12. 21. vasárnap 08:35
Nagyon jól megírt történet.
#13 listike 2013. 12. 3. kedd 07:04
Így kell megírni egy történetet.
#12 papi 2013. 08. 11. vasárnap 19:13
Tetszik
#11 sihupapa 2008. 12. 11. csütörtök 02:08
fincsi
#10 Ildica 2004. 06. 25. péntek 09:23
He? Csak én maradtam ki a vázlatbol?? Na ja gondolnivalo volt...
#9 A-moll 2004. 06. 23. szerda 08:20
Emma, VV engedélyével használtam fel az ötletét (amit nekem is vázolt anno) :-)
#8 Emmma 2004. 06. 22. kedd 12:12
mollka, mondtam már, hogy imádlak, bár ezt a módszert egy közös chates ismerősünk vázolta nekem először (VV)
#7 Ildica 2004. 06. 16. szerda 08:21
Hmmm Mollka,nem csalodtam benned. :)

#6 Ildikó 2003. 05. 22. csütörtök 10:55
Mindíg elkések!!!! :(((( Már megint csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz!!
Fííínom!!!! Szép és nedves emlékeket ébresztett!!! :)
Tipp: a Family Frostnál lehet kapni 12 darabos pálcikás jégkrémet! Gazdaságos élvezet!! ;)
#5 xy 27 2003. 05. 21. szerda 19:00
fincsi
9, na jó 10 pont
#4 TheChronic 2003. 05. 20. kedd 10:14
Ez tényleg nagyon szép volt.Választékos,és a legszebb leírás,amit szopásról valaha olvastam.Messze a korábbi sablonoktól.A többi is nagyon jó,értékes mondatok,érdekes,követhetö történet és nagyon izgató szexjelenetek.És még csak nem is közösültek a szó szoros értelmében!
Gratulálok!!
Lofty véleményével egyetértek,bár a befejezést szükségtelennek tartom,ez így teljes.Szuper történet!
#3 Instant Karma 2003. 05. 19. hétfő 10:33
ez egész jó...
#2 Lofty 2003. 05. 19. hétfő 02:31
Nekem egy kicsit hiányzik a befejezés, de ettől függetlenül 9 pont. Szerintem jól eltaláltad a részletezést, se több se kevesebb nem lett volna ilyen jó. A maradék 1-2 helyesírási hibát legközelebb ne felejtsd bennt :o)
#1 Törté-Net 2003. 05. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?