A+ A-

Egy csodálatos éjszaka

Akkor már három hónapja ismertük egymást Attilával. Az interneten keresztül ismerkedtünk meg. Nem tudtunk sokat találkozni, de amikor együtt voltunk, a legszenvedélyesebb éjszakákat töltöttük együtt. Ekkor is így volt. Meg volt beszélve, hogy elmegyek vele a helyi suli gólyabáljára. Felültem reggel a buszra és repültem a boldogságom felé. Nem találkoztam még sosem a szüleivel, így tudtam, hogy ez döntő lesz.
Kint várt a buszállomáson. Nem tudtam igazából, hogy mit kellene tennem. Nem tudtam, hogy ott a helyszínen letámadjam, vagy csak üdvözöljem hűvösen, de mégis kimutatva, hogy mennyire hiányzott. Az utóbbit választottam. Ő meg is lepődött rajta, hogy miért vagyok vele ilyen kimért, de aztán a kocsiban elmúlt a félelmem. Kissé feszülten beszélgettünk, míg meg nem érkeztünk hozzájuk. Lepakoltam, és elmentünk megebédelni. Igaz, hogy akkor már kora délután volt, de nem számított. Ittuk egymás szavait. Aztán megmutatta a várost, ahol lakott. Elvitt az irodájába is, megmutogatta a gépet, amely előtt megismerkedtünk.
Ekkor azonban már nagyon szorított az idő, hiszen sietnünk kellett a készülődéssel, mert elég korán kezdődött a gólyabál. Elmentünk hozzájuk. Lefürödtünk, persze szigorúan külön-külön. A vágy már iszonyatosan tombolt bennem, alig vártam, hogy közel érezhessem testét a testemhez, érezhessem csókjainak ízét, de tudtam, hogy még várnom kell.
7 óra körül elindultunk tőlük a suliba. Csinosak voltunk, és felhevültek a vágytól. Nagyon jól mutatott a szürke öltönyében. Számomra egyébként is izgató, ha egy pasi öltönyben van, hát még, ha az a szerelmem. Nagyon el voltam ájulva tőle. Én nem igazán éreztem magam jól az estélyi ruhámban, ő állította, hogy jól nézek ki benne, de én csak feszengtem. Nem voltunk sokat a gólyabálban. Kb fél 8 körül értünk oda. Bementünk, lézengtünk, szétnéztünk. Megnéztük a nyitótáncokat, de már nagyon nem bírtunk magunkkal.
9 óra után elmentünk a bálból. Bementünk az irodájába. És itt kezdődik el az a csoda, ami miatt leírom ezt a történetet. Mindketten tudtuk, hogy már nem kell sokat várni egymásra. Kiszálltunk a kocsiból, fel a lépcsőn, és kinyílt az ajtó. A szívem egyre hevesebben kezdett verni.
Tudtam, hogy innen nincs visszaút. Egész nap erre a pillanatra vártam..
Én mentem be elöl. Ő a hátam mögött jött, becsukta az ajtót, és hallottam, amint elfordul a zárban a kulcs. Oda lépett hozzám és átölelt hátulról. Elkezdte csókolni a nyakam. Odahúzott az asztalához, és leültetett a székre. Bekapcsolta a rádiót, majd a gépet. Hagytam, hogy azt csináljon velem, amit csak akar. Szépen lassan lehúzta a ruhám cipzárját, és lefejtette azt a vállamról. Mohón csókolni kezdte a nyakam, a melleim, de még mindig nem szabadított meg a ruháimtól.
Ekkor már én is nagyon be voltam indulva, és elkezdtem róla lecibálni a ruháit. Iszonyúan kívántam. Heves csókolózás közepette lefejtettük egymásról a maradék ruhát. Én ott ültem a széken anyaszült meztelenül, és csak néztem kívánatos testét és arcom előtt meredező farkát. Puncim már hevesen lüktetett, pedig még alig ért hozzám.. De szinte egyetlen apró érintésétől lángra lobbant bennem a vágy.. Nem bírtam tovább. Bekaptam farkát, és elkezdtem szopni. Hagyta és élvezte, ám nem tehettem sokáig. Ekkor leült egy másik székre, és az ölébe húzott. Sikítani tudtam volna a gyönyörtől, amikor belémcsúszott a farka. Percekig nem mozdult egyikőnk sem, csak élveztük, hogy végre érezzük egymást. Aztán mozogni kezdtem a farkán. Hevesen szorította derekam, miközben mozogtam rajta, és csókolta a testem minden részét, amit csak elért. Nyelvével játszadozott a mellbimbóimmal, hevesen izgatta őket. Én csak mozogtam a farkán le fel, de nem bírtam már sokáig. Néhány mozdulat után elélveztem.
Egész testemben remegtem a gyönyörtől. Megcsókolt és mozgatta a csípőmet a farkán. Tudtam, hogy nincs már sok neki sem hátra, ezért nem álltam meg. Egészen addig mozogtam rajta, amíg éreztem, hogy ő is el nem élvezett. Hangos nyögésekkel belém eresztette gyönyörnedvét. Ezután hosszú percekig csak csókoltuk egymást.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.88 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 05. 3. kedd 16:02
Jooó ez!
#6 papi 2014. 03. 20. csütörtök 05:10
Elmegy
#5 listike 2014. 03. 6. csütörtök 05:43
Összecsapott.
#4 Ildikó 2003. 05. 21. szerda 11:44
rövid volt és számomra túl összecsapott. Az alapötlet tetszik (irodában kefélni!), de jobb lett volna, ha sokkal részletesebb!
#3 TheChronic 2003. 05. 18. vasárnap 23:51
kicsit valóban nüchtern,de rendesen meg van írva,és tetszett a lány odaadása.ritka manapság az ilyesmi.szép volt,de kicsit fiúközpontú.mondjuk írhatott volna a saját melleiröl,pl.
#2 xy 27 2003. 05. 17. szombat 19:31
6 pont
nem volt elég izgató
#1 Törté-Net 2003. 05. 17. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?