A+ A-

Megy a gőzös, megy a gőzös, Kanizsára... 2. rész

Összekaptuk hát magunk, épp időben, mert megjelent a kalauz, hogy leszállítsa az elbambult utasokat. A hátizsákom majdnem ott is felejtettem, még szerencse, hogy pont afelé az ajtó felé indultunk, ahol eredetileg ültem, és szemem elé került.
Bő húsz perc gyalogút volt a nő lakásáig, az állomástól cirka két kilométerre volt maga Nagykanizsa, ezen belül pedig a fő téren volt a lakás, rálátással a szökőkútra. Szépen, ízlésesen berendezett kis zug volt: két szoba, konyha, mellékhelység, fürdő. Nem túl tágas, de két embernek bőven elég - ennek ellenére Judit, mert mint később kiderült, így hívták útitársam, egyedül lakott itt.
Az egész lakás a sötét s világos színek érdekes keverékében tündökölt: a fehér falakhoz ébenfa italos-szekrény, már-már kékbe hajló bőr huzatú kanapé, egy hintaszék, fotel, a szoba közepén pedig üveg asztal, fekete kerettel. A hálószoba kicsit más volt, ott inkább a vadság dominált: a falakon modern festmények és különböző együttesek poszterei (örömmel állapítottam meg a Nightwish poszter láttán, hogy zenei ízlésünk legalább néhány ponton egyezik). A keskeny ágy a fal mellett, feje mögött egy íróasztal - világosabb fából, előtte szék helyett egy puha puff. A másik fal mellett állt egy szekrény, fiókokkal alul, s ajtóval felettük. Judit bőszen magyarázta közben, hogy mit hol tart:
- Fehérneműk, már ami van, mert, hogy őszinte legyek, legszívesebben e kínzóeszközök nélkül járok-kelek, a középső fiókban vannak. Az alsóban mindenféle személyesebb dolgot tartok, meg a pasi-fogó ruháimat...
- Pasi-fogó ruhák??
- Aha! Csak nem kíváncsi lettél rá? - mosolygott - Gyere, megmutatom hol a fürdőszoba. Te fürödj le, addig én elpakolok, és eldöntöm, megmutatom-e.. Téged már nem kell elfogjalak, ugyebár..
Átkalauzolt hát a fürdőbe - szépen csempézett szoba, a csempéken egy igencsak szemrevaló hölgy meztelen képe...
- Tetszik? - kérdezte, s válaszom meg sem várva folytatta - Az ex-barátnőmről készítette egy ismerősöm. Az ő fürdőszobájában pedig az én képem díszelgett a csempéken... - gondolkodott egy kicsit, majd hozzátette - Azért ne nagyon figyelj rá, mert szükséged lesz ma még a fegyveredre, nem kéne feleslegesen elpazarolni a töltényeket, jó?
Nem egy félénk, tartózkodó nő, azt meg kell hagyni...
Ki is viharzott gyorsan, meghagyva, hogy használjam nyugodtan az első kezem ügyébe akadó törülközőt, és ne siessek, mert eltart egy darabig a pakolás. Ledobtam hát ruháimat, és boldogan ültem be a kádba.. Egy kicsit ugyan rövidke volt, nem tudtam benne kényelmesen elfeküdni, de sebaj. Attól még jól esett egy kis lubickolás.. Annyira jól, hogy el is szenderedtem, s arra ébredtem, hogy fel-le kapcsolják a villanyt, hangos kopogások közepette.
Kipattantam, sebtében áttörültem magam, és törülközőbe csavarva kiléptem. Minden jel arra mutatott, hogy Judit úgy döntött, bemutatja a pasi-fogó ruháját: a törülközőm hirtelenjében megemelkedett, szemeim pedig ugrásra készen jojóztak üregükben.
Tiszta feketében volt, még a blúza és a nyakkendője is - igen, nyakkendő is volt rajta! Fekete harisnyanadrág, s hozzá magas szárú csizma, szoknya helyett valami kendőféle volt dereka köré csavarva. Olyan volt, mintha rövidebb szoknya lett volna, kombinálva egy kendővel. Már ez magában rettentően izgató volt. Aztán a blúz, mely annyira szoros volt, hogy a gombok majd' le pattantak melle feszítésétől, a nyakkendő, ahogy elfeküdt mellkasán.. le sem tudtam róla venni a szemem. Mindezekhez még egy puha kis selyemkesztyűt is felvett, de ezt már csak akkor vettem észre, mikor simogatni kezdett vele.
Szó szerint rám ugrott, alig bírtam elkapni, és megtartani. Lábával átkarolta derekam, karjaival nyakam, és vadul csókolózni kezdtünk. Ezúttal én bizonyultam gyorsabbnak, és erősebbnek: ajkaim elkapták nyelvét, köré szorultak, és nem engedték el, szopogatták helyette. Fél kezét tarkómra helyezte, s rövid simogatás után a fejemet maga felé kezdte húzni, nyelvét egyre mélyebbre dugva számba. Tétovázás nélkül engedtem, hiszen félelmetesen erotikus dolog egy ficánkoló nyelvet megfékezni, és amilyen sokáig lehet, kényeztetni: mind szopogatással, mind nyelvvel simogatással.
Időközben másik keze leoldotta rólam a törülközőt, s némi torna árán sikerült úgy izegnie-mozognia, hogy szerszámom a szoknya-kendő alá kerüljön. Éreztem, hogy valami nem teljesen szokványos.. A harisnyanadrág úgy volt elkészítve, hogy a megfelelő helyen volt egy lyuk. No nem ült rám rögtön! Gyorsan haladtunk, de azért ennyire nem.. Mindent a maga idejében! Mindössze annyi történt, hogy botom öléhez szorult, s éreztem lüktető melegét.
Elindultam az ágy fele, hogy letehessem - úgy mégiscsak kényelmesebb. Mikor a széléhez értem, elengedte nyakam, s hátrahajolt, hídba: mellei úgy domborodtak a blúz alatt, mint egy-egy kitörni készülő vulkán. Ő felülről, én alulról kezdtem gombolni a ruhadarabot. Továbbra is hídban maradt, így nekem is egészen rá kellett hajolnom, hogy számmal elérjem a hetyke halmokat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Andreas6 2018. 05. 20. vasárnap 16:02
Nekem az első tetszett jobban. Úgy látszik, harmadik rész nem lesz...
#9 A57L 2015. 07. 13. hétfő 04:22
Ez már jobb.
#8 genius33 2013. 03. 21. csütörtök 08:56
Az első rész jobban tetszett.
#7 TheChronic 2003. 05. 15. csütörtök 18:59
Thael: el is várom,hogy ne hagyd ennyiben! Nagyon benne van a folytatás!
#6 Thael 2003. 05. 15. csütörtök 13:56
Hmm... Majd akkor talán a harmadik lesz a legjobb... elvégre három a magyar igazság! :)
#5 Ildikó 2003. 05. 14. szerda 16:43
Chronic: Kinek a pap, kinek a papné! :)
Nem rossz ez sem, de nekem valahogy az első jobban tetszett! Életszerűbb volt, vagy nem is tudom! De ez is nagyon izgató!!
#4 TheChronic 2003. 05. 14. szerda 14:29
Szuper a történet! Nagyon jók a leírások,csak mintha kezdene kissé tárgyilagossá válni! Vagy csak azért tűnik így,mert már a felénél "szünetet tartottam"? :D
Nos,Ildikó,ami a puszit illeti...
#3 TheChronic 2003. 05. 14. szerda 14:25
Volt olyan lány,aki arra bukott,hogy a punciját ujjazzák és mélyen a fenekében van egy nyelv.Mások pont fordítva szeretik.
#2 Ildikó 2003. 05. 14. szerda 13:28
Szia Thael! Még nem olvastam a történetet, sajnos most nagyon kevés időm van! De még ma délután elolvasom igérem és az e-mailedre is válaszolok, amint lesz időm!
Pusza!
#1 Törté-Net 2003. 05. 14. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?