A+ A-

Gyerekkori barátság

Megszólalt a csengő. Az utolsó. Michelle rámosolygott Peter-re, aki erre még jobban begerjedt. Kiskoruk óta egymás szomszédságában laktak, együtt nőttek fel, egy iskolába jártak. 5 évesen együtt estek le a diófáról és mindig mindent közösen csináltak. Évekig testvérekként szerették egymást, megosztottak mindent egymással. Aztán Peter egy nap furcsán érezte magát: Michelle ugyanúgy várta akkor a házuk előtt, mint máskor, de az a nap mégis más volt. Amint meglátta a kis kosztümben, egyből tudta, hogy barátnője már nem az a kislány, akire úgy tekintett, mint a húgára. Még arra is emlékezett, hogy az évnyitóra mentek és Michelle egész úton arról beszélt, hogy rettentően fél, hogy milyen lesz majd a középiskola.
De ennek már négy éve és most itt álltak az évzáró ünnepélyen. Az igazgató búcsúbeszéde hallatlanul unalmas és hosszú volt, mint mindig, de Peternek most kapóra jött, legalább elmélyedhet gondolataiban az elmúlt négy évről. Hányszor, de hányszor közeledett a lányhoz finoman, de Michelle mindig csak játéknak vélte a dolgot és elhülyéskedte. Azt is tudta, hogy Michelle fél a szexualitástól, amióta a barátja (az egyetlen a négy év alatt) megalázta és megverte. Peter tudta, hogy a lány boldogtalan és mindannyiszor ökölbe szorult a keze, ahányszor veszekedést hallott a szomszédból. Sokszor végiggondolta, miként fogja laposra verni Leo-t, aki miatt sokszor látta szenvedni Michelle-t, de a lány félreérthetelenül a tudtára adta hogy nem tűri, ha beleszól a dolgaiba, hát maradt a tehetetlen düh és persze a vágy, amit szinte napról-napra erősebben érzett a lány iránt. Nem tudta pontosan hogy ez -e a szerelem, mert ezt az érzést sosem ismerte: nőcsábász híre minden lányt kivetett az ágyából az első éjszaka után, a legkitartóbb is csak három hétig bírta, de Peter nem bánta. Hamar megunta mindegyiküket. De Michelle más volt... 14 év alatt egyszer sem érezte, hogy unalmas lenne a vele való együttlét. Most is, ahogy ott áll, fehér ingben, fekete miniszoknyában és körömcipőben, iszonyúan csábító volt.
Peter meg volt róla győződve, hogy Michelle-nek van a legtökéletesebb alakja az iskolában, sőt az egész világon. Gyönyörű barna szemek, csábító ajkak, enyhén barnult, bársonyos bőr, pici, de formás és kemény mellek, gömbölyű fenék, ami hosszú és tökéletes combokban folytatódott, majd a szűk körömcipőbe bújtatott apró lábfejjel végződött. A fiú órákig képes lett volna nézni Michelle apró lábfejét és furcsamód fel is izgatta. Annyira belefeledkezett a lányba, hogy arra eszmélt, hogy az osztálytársai megindultak az épület irányába. Bódultan követte őket. - Este mindenki legyen ott! Leisszuk magunkat a sárga földig! - üvöltötte Leo a többieknek. - Te meg baby, legyél olyan szexi mint ahogy csak lenni tudsz. - súgta Michelle-nek. - Jót fogunk majd szórakozni, Harold-éknál szabad lesz nekünk a tetőtér, ott majd eljátszadozhatunk. - súgta a fülébe, de a lány már el is indult kifelé, Peter utánament. - Este nyolc, ne feledd édes! - kiáltotta utána Leo. Egy darabig szótlanul mentek az utcán, végül Michelle kifakadt: - Nem bírom tovább. Elegem van belőle. - Akkor hagyd ott! - mondta nemes egyszerűséggel Peter. - Nem tehetem, még nem. - De miért? - Mert megzsarolt, hogy ha elhagyom, elmondja anyáméknak, hogy néha szívtam füves cigit. - Ne legyél hülye, egy veszekedést anyádékkal megér, hogy megszabadulj tőle. - Ne mondd ezt, ismered őket! Belehalnának, ha megtudnák hogy az Ő kicsi lányuk milyen. - Ne aggódj, majd kitalálunk valamit! - vigasztalta Peter, miközben megérkeztek Michelle-ék házához. - Bejössz? Csinálok valami kaját, anyámék úgyis csak este jönnek haza, addig kivehetünk egy filmet. - kérdezte a lány. - Persze. - válaszolta Peter. Bementek de alig ültek le, Michelle váratlanul sírva fakadt. -Nem tudom mit csináljak, undorodom tőle. Peter odament a lányhoz és átölelte. - Nyugodj meg kicsi Michelle, nem lesz semmi baj! - nyugtatta, de zavarban volt, mert észrevette, hogy a lány ingén egy gomb kigombolódott és belátni a melleihez. A lány egyre szorosabban bújt hozzá. - Olyan jó, hogy itt vagy velem és megvígasztalsz! - súgta a fülébe.
Peter egyszer csak azon kapta magát, hogy a keze a lány meztelen térdén van és mintha valami mágnes vonzaná feljebb. Hogy visszatartsa magát, beleült az üres fotelba a lány mellé, aki szokása szerint a karfán ült. Michelle átfonta a nyakát a karjaival és ráborult, de már nem sírt. Ekkor Peter megint nem tudott parancsolni a végtagjainak, keze ismét a lány térdére tévedt, aki ebből valószínűleg nem sokat érzékelt. Keze szép lassan elkezdett egyre feljebb és feljebb csúszni, míg végül elérte a miniszoknya vonalát. Finoman cirógatni kezdte a lány combját, aki egyelőre nem reagált. Összekulcsolt lábai lábai ott voltak néhány centire a fiú szemétől. Aztán vett egy nagy levegőt és benyúlt a szoknya alá. Egyre feljebb tolta a kezét, miközben gyengéden megmarkolta a combot, majd elért a lány összeszorított ágyékához. -Most vagy soha! -gondolta Peter és megcsókolta a lányt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.9 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 feherfabia 2016. 06. 3. péntek 06:27
Nagyon aranyos!
#11 vakon53 2016. 05. 4. szerda 14:44
Nagyo de nagyonjóírás.
#10 papi 2013. 05. 17. péntek 05:58
Nagyon jó
#9 genius33 2012. 11. 29. csütörtök 07:06
Fibncsiiii smile
#8 sztbali 2010. 07. 3. szombat 18:49
Jó történet. A befejezés elég jóra sikeredett.
#7 LordBismäster 2004. 06. 16. szerda 23:53
sehr gut...
#6 Ildikó 2003. 05. 14. szerda 15:44
Ezt is eltaláltad!!! ;) Hogy meddíg vacakoltunk volna, szerintem csak attól függ meddíg vacakolsz egy zipzárral! :))
#5 TheChronic 2003. 05. 14. szerda 13:55
Ildikó: azért ilyen nyílt ajánlatot...csak azért bosszant,mert megelöztél!! :)
Persze én nem vacakoltam volna ennyi évig...persze te se vártál volna,mi? Nem vagy te olyan kis türelmes,szende lány,hogy évekig várj...:))
#4 Ildikó 2003. 05. 14. szerda 09:35
Chronic: Naná, hogy lettem volna!!! Persze csak ha te meg Peterében! ;)
#3 TheChronic 2003. 05. 13. kedd 14:44
Vad szex.Ennyi.Szinte tökéletes.

Ildikó: én már kikészültem az s/m sztoritól,úgyhogy ezen már csak hülyén vigyorogtam :))
Lettél volna Michelle helyében,mi? ;D
#2 Ildikó 2003. 05. 13. kedd 13:18
Király!!! Jó az alapötlet és a kivitelezés is! " és egy nagyot belenyalt a lányba..." huhh.. Azt hiszem ki kell mennem a mosdóba ;)
#1 Törté-Net 2003. 05. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?