A+ A-

Egy kellemes kaland a Strandról

Prológus
Eljött a szombati nap mindenki már alig várta, hogy hétvége legyen. Orsi egész héten azon izgult, hogy ne okozzon csalódást a barátnőjének. Detty abban reménykedett, hogy végre talált egy normális barátnőt, akivel sok mindent megbeszélhet, és végre kimozdul otthonról.
Orsi 22 életévével teljesen meg van elégedve az alakjával igaz nem nőt nagyra, mivel 160cm-vel is büszke volt a szép testére igaz mindig volt valami felesleg de soha nem figyelt oda rá, de hát a pasik bomlottak érte. És ezt ki is használta ő minden olyan pasit megkapott, akit csak kiszemelt. Nem volt félénk és nem volt szégyenlős sem mindig kimondta, amit akart. De hogy lánnyal próbáljon kellemesen eltölteni, hát igen csak izgult. Reggel a tükör előtt a haját simogatva gondolkozott el ezen és teljesen valami kellemes borzongás fogta el, ahogy a az új barátnőjére gondolt. Megbeszélték, hogy ma mivel kellemes meleg időt jósoltak strandra mennem randizni. Orsi még nem tudja, mit vesz fel. Nem akart túl kihívó lenni, de szolid sem. Biztos, hogy bikinit vesz fel. Finoman kinyitja a köntösét, amitől a szép mellei előbukkannak a ruha neműje alól. Mivel kellemes szobahőmérséklet volt a szobában, így nem volt hideg és nem kellett félnie attól, fázni fog. Simogatni kezdte a szép mellbimbóit, amik rögtön reagáltak az érintésre. Ez annak is köszönhető, hogy az új barátnője járt az ágyában. Teljesen meglepődött azon, hogy egy lányról fantáziál és arra fog most magához nyúlni. Nem bírta ki ezért gyorsan felállt és ledobta a köntösét, és az ágyra feküdve simogatni kezdte újra most már a merev melleit. Nem akart lejjebb menni, mert tudta nem akart gyorsan csúcsra jutni. Álmodozni akart. Lassan haladt a combjai közé. Finoman simogatta a hasát és a köldöke környékét. Lassan vette a levegőt, de már érezte közel jár ahhoz, hogy a kezét még lejjebb vigye és magához nyúljon.
A keze már halad is tovább lassan szétnyitja a lábát és benyúl a csiklójához, és máris felnyög az érzéstől. Nem bírja tovább és azonnal maszirozni kezdi a csiklóját és hangosan nyögdécselni, és nem akart már mást csak elszállni. Érezni akarta a testét elöntő orgazmust. Negyedórás simogatás után félhangosan felnyög megfeszül a teste és érzi a kéjt, ami az idegszálai közvetítenek. Érezte, hogy most ez elég volt egy időre. Felkelt meztelenül és oda lépet a ruhásszekrényhez. Oldalra fordítva a fejét megnézte a testét a tükörben. Elfogta valami remegés és újra kívánta magát. De sikerült legyűrnie a dolgot. Kinyitotta a szekrényt és megkereste a fürdőruháit. Mikor kivette, oda dobta az ágyra a tangákat és a melltartókat. Tovább nézelődött és megtalálta, amit kereset. Kivette a szép új szoknyáját, elég különleges darab volt, mert csak derekánál kell megkötni és csak ez, ami tartotta a derekán. Mivel nincs össze varrva a szoknya egyik oldala, ezért az egyik combja Orsinak szabadon előbújhatott megmutatva magát. Ezt is az ágyra tette. Majd kereset hozzá egy felső részt is. Ez egy sima fehér top volt épp, hogy elérte a köldökét. Mivel már megvolt mit vesz fel ezért a fürdő rucikra figyelt. Hát úgy döntött a legkisebbet és a legszexisebbet fogja fel venni. A tanga hátul csak egy szál pánt volt elől is csak annyit takart, hogy ne okozzon felháborodást.
A strandon
Orsi mire kiért a strandra már elég sokan voltak kint. Mivel barátnőjével meg lett beszélve, hogy hol taliznak így nem izgult várt az árnyékban. Egyedül az zavarta, hogy teljesen nedves volt lent. Egyszerűen nem bírta ki és a kocsiban folyton magát simogatta. Most már bánja, de nincs mit tenni már. Meglátta a barátnőjét és mosolyogva indult felé. Köszöntek egymásnak, és egy kellemes puszival kezdték a napot. Detty illata mámorító volt finom szappan lehetet, amivel mosdót. Ruha ügyileg nem sokat vett fel felül csak a bikinihez tartózó melltartó alul meg egy kellemes miniszoknya. Beállnak a sorba, és jegyet váltanak maguknak majd. Bemennek a strandra. Sajnos nehezen találtak helyet de végül is elég hamar megtalálták azt a részt a strandnak, ahol csak ketten tudnak napozni, és senki nem zavarja meg őket. Gyorsan ledobták a cuccokat, és máris napoztak. Persze Orsi elővette a napolajat, és kenni kezdte magát érzékkel. Persze nem tudja minden hol bekenni magát ezért Dettyt kéri meg erre a feladatra. Detty örömmel tesz eleget Orsinak és szépen finoman lágyan bekente a barátnőjét. Detty most nem kért napolajat magára. Csendben napoztak. Orsi a magával hozott könyvét olvasta. Detty meg keresztrejtvényt fejtett. Miután már nagyon erősen sütött a nap úgy döntöttek, hogy bemennek fürdeni egy picit. A víz egy picit hideg volt de végül is meglehet szokni, ha úszik az ember. Mindketten lassan tempóztak mellúszásban. Úszás közben beszélgettek és nevetgéltek mikor mellettük gyors tempóban pár srác elúszott. Látszik valamiféle verseny folyik köztük, mert fej-fej mellett úsztak. A három srác közül egy háton úszva tette meg a távot. A falhoz érve megfordultak és jöttek vissza fele.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.14 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 papi 2014. 01. 1. szerda 12:33
Elmegy
#9 A57L 2013. 10. 15. kedd 04:56
Nem rossz.
#8 Profet 2004. 03. 22. hétfő 13:31
Jo hülyének lenni?
#7 Aztek 2004. 03. 8. hétfő 13:40
gagyi,szánalmas
#6 TheChronic 2003. 06. 14. szombat 19:15
Olivér: nem,a történet nem rossz.A megvalósítás viszont merénylet ez ellen a jónak mondott történet ellen.Nem akartam így leírni,de ez van.Nagyon komoly hiányosságok vannak az írásban.Ha ezeket kijavítod,tényleg jó lesz a sztori.
#5 Krisz 2003. 06. 14. szombat 15:37
Nem rossz, de hol jelenidő, hol múltidő, tényleg zavaros.
#4 Dodd 2003. 06. 13. péntek 17:02
Most akkor ki mikor és éppen kivel...? Kicsit zavaros!
#3 Olivér 2003. 06. 13. péntek 15:45
annyira rossz nem lehet a történet ha egy lány felizgult rá :) szerintem
#2 TheChronic 2003. 06. 13. péntek 14:59
A történet nem lenne rossz,de az írásmód...ez valami vicc,ugye? :))
Ilyet mindenesetre még nem láttam...hihetetlen...
#1 Törté-Net 2003. 06. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?