A+ A-

Film a stégen

16 éves lehettem. A helyet inkább nem árulom el. Egy tó partján nyaraltam nagyszüleimnél, sokat barangoltam egyedül. Egyszer egy nádastól takart kis stéget vettem észre a csónakból, amin két meztelen lány napozott. A partról nem lehetett látni ezt a helyet, mert már bicikliztem arra, s nem is gondoltam, hogy itt lehet fürödni. Volt ott egy házikó is, nyilván a tulaj holmijának. Nem mentem közelebb, hiszen úgyis felöltöztek volna közben, de izgatta a fantáziámat a dolog. Este elmentem megnézni a helyet. Kerestem egy jó rejtekhelyet. A stég alatt azonnal felfedeznének, de a házra aligha gyanakodnának. Oldalt meglazítottam egy ablakot, hogy másnap minden készen álljon.
Kora délelőtt a magammal vitt kamerával befészkeltem magam a házikóba. Jó ideig nem jött senki, már arra gondoltam, hogy fürdök egyet, s elmegyek, mert szokásos balszerencsém megint közbeszólt, mikor beszélgetést hallottam a part felöl, s léptek közeledtek. Két húsz év körüli lány érkezett. Letették a hátizsákokat, szatyrokat, leterítették a pokrócot, rá a törölközőket. Aztán kipakolták a magnós rádiót egy napernyő árnyékába, egy hűtőtáskát, meg néhány krémet. Egyik lány barna hosszú haját hátul feltűzte a tarkójára, aztán elindult a néhány lépésre levő lépcsők felé. Barátnője szőke vállig érő haját simította el és kék szemeit pont a házikó ablakaira emelte, néma csöndben tűntem el azonnal, kezdett izgalmas lenni a dolog.
- Milyen a víz, Kati?
- Alakul, ma is elég meleg lesz szerintem - válaszolta, a lépcsőre ülve, miközben a kezével paskolgatta a hullámokat. Aztán elindult visszafelé, és út közben álmosan nyújtózva kibújt a trikójából. Mellei hegyesen meredeztek bele a világba, végükön sötét bimbóval.
Nem mertem a kamerát elindítani, hátha felfedeznek, de biztatóan alakultak az események. Főleg, mert leengedte bokájához a világos szoknyáját is. Kalapált a szívem, de most szerencsém volt. A másik lány bekapcsolta a magnót, miközben guggolva pakolászott. Valamilyen karibi zene volt, remek ritmusszekcióval, annál jobban csak az én szívem kalimpált.
- Márti, a krémet ugye nem felejtetted el? Mert akkor mehetünk is haza.
- Remélem - kezdett el a szatyorban keresgélni, és elővett mosolyogva egy tégelyt - megvan! - A Mártinak nevezett lány is kilépett a sortjából, majd levette a trikóját. Neki asszonyosabb, telt mellei voltak, kicsi mellbimbókkal. Oldalt az ujjait a sárga tanga pántjai alá csúsztatta. Na ekkor elkezdtem készíteni az első felvételt. Jobban nem is koreografálhatta volna a vetkőzését. Ahogy a csíknyi ruhadarab csúszott lefelé lassan a hasán néhány szőkésbarna szőrszál kunkorodott elő, majd egy gusztusos, nyilván oldalt borotvált szőrcsík jelent meg, s húzódott a karcsú hason lefelé. Már épp háromszöggé változhatott volna, mikor kicsit oldalt fordult, hogy kilépjen egyik lábával a tenyérnyi ruhadarabból. Most Katira koncentráltam. Háttal nekem épp a piros tanga indult lefelé a combjain. Aztán kilépett belőle és arrébb rúgta, miközben kinyújtózva a haját igazította meg. Gyönyörű barna volt a bőre. Csak a tanga kis háromszöge fehérlett a derekánál. Megállítottam a felvételt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.69 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Andreas6 2017. 09. 12. kedd 06:44
Nesze semmi, fogd meg jól!
#9 zsuzsika 2016. 10. 3. hétfő 08:06
Gyerekes fantázia.
#8 vakon53 2016. 05. 4. szerda 15:08
Holvan a folytatás?
#7 papi 2013. 04. 30. kedd 05:23
Hűha ez aztán a kukkolás
#6 Lofty 2003. 05. 12. hétfő 22:41
Képeket kérünk legalább, de jöhet a fullos film is :)
#5 Ildikó 2003. 05. 12. hétfő 14:58
A vége inkább leszbinek indul! A " vége indul", ezt szépen megmondtam! :) Nem olyan rossz, bár vannak benne hibák, ellenben eddíg semmi érdekes/izgató. Talán a folytatásban.
#4 Adam 2003. 05. 11. vasárnap 22:19
Rövid és hamari...
4
#3 Don_Pici 2003. 05. 11. vasárnap 15:16
Tedd fel a filmet, akkor elhiszem (elhisszük)
#2 norbull 2003. 05. 11. vasárnap 13:37
Álom - Álom...
#1 Törté-Net 2003. 05. 11. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?