A+ A-

Kazi meg én 2. rész

A továbbiakban az történt, hogy a csajt elláttuk minden jóval!
Ideiglenesen kapott pólót, nadrágot, s egyéb fiú ruhát - ami otthon volt a Kazinak - majd elvittük magunkkal vásárolni. Nem voltak nagy igényei úgy, hogy szinte tukmálnunk kellett neki egy két jobb cuccot.
Mire szépen felöltöztettük, egészen bomba nő lett belőle! Vittük magunkkal minden hová. Vendéglőkbe jártunk enni és sokat mászkáltunk a városba. Megmutattuk Neki az egész Budapestet. Ugyanis, mint kiderült még soha sem volt a fővárosban! Úgy éltünk hármasban mint jó barátok, időnként feltört belőlünk a gerjedelem és akkor egyszerűen lerohantuk a kis picsát! Mindig volt valami erőszakosság is a szexuális játékainkban, hogy miért azt nem tudom, de mintha a lány is úgy szerette volna! Nem volt soha ellenére, hogy közösüljön velünk, bár nem adta magát egyből! Mindig elcsattant egy két pofon, sőt volt, hogy megint ki kellett kötözni, mert a szemünket is kikaparta volna! Egy biztos, hogy minden közösülés úgy ért véget, hogy néhány viharos orgazmust hagyott maga mögött a kis csaj. Hatalmasakat élvezett. Gyönyörű vékony hangokat hallatott olyankor és a combjai olyan remegésbe kezdtek, mint egy elektromos vibrátor.
Később érdekes módon, megszűntek a közös kefélések. Talán az lehetett az oka, hogy hol én, hol pedig Kazi ment el otthonról valamiért. Ilyenkor aki otthon maradt a csajjal az előbb-utóbb kefélt vele.
Így ment ez napokig, majd hetekig. Aztán egyre jobban kinyílt nekünk. Sokat beszélgettünk. Ez idő alatt én is oda költöztem Kazihoz, mert egy kicsit féltékeny is lettem volna, hogy én kimaradok valami akcióból. A kapcsolatunk egyre tartalmasabb lett. Volt olyan este, amikor nagyon komoly dolgokról beszélgettünk, egészen hajnalig és eszünkbe sem jutott a szex.
Egy ilyen tartalmas beszélgetés során kezdett el mesélni a kislány az életéről, ami azért figyelemre méltó, mert röpke három év alatt annyi jót és szörnyűséget megért, mint más ember egész életében sem.
Innentől kezdve a saját szavait idézve folytatom:
Apám egykéjeként nevelkedtem a Nógrád megyei B. kis városban. Anyámról halvány emlékeim vannak. Egy szőke göndör hajú arc, és a keze! A keze melegére nagyon emlékszem, melyet fogtam, amint vezetett s mellyel simogatott, babusgatott. Aztán éppen, hogy betöltöttem a harmadik évemet, egy közlekedési balesetben meghalt. Egy autó felszaladt a járdára és két gyalogost halálra gázolt. Egy idős bácsival együtt ők lettek az áldozatai. Ennél többet én sem tudok, mert az apám nem szeretett erről beszélni. Én meg pont azért, mert ilyenkor szomorúnak láttam, kerültem is a témát. Tulajdonképpen természetesnek vettem, hogy nekem csak Ő van!
Szépen járatott, sokat foglalkozott velem. Nagyon kellemes emlékeim maradtak sétákról, kirándulásokról, strandokról és a munkahelyéről. Egyébként Ő állatgondozó volt egy privatizált gazdaságban. Jól éltünk, s általában mindenünk meg volt. Nem ivott, nem járt el otthonról esténként, sokat voltunk együtt. Nagyon szeretett viszont kártyázni tétre, de ehhez is a barátai jöttek el hozzánk időnként, főleg szombat estéken. Az iskolában jó tanuló voltam, de barátnőm valahogy soha nem akadt. Minden próbálkozásom kudarcba fulladt. Valahogy a lányok mindig csak mögöttem és nem velem pusmogtak. Később ráéreztem, hogy talán belőlem hiányzik valami! Az apámmal olyan jó volt, hogy igyekeztem minél hamarabb otthon lenni! Mivel napközis voltam csak este öt után értem haza! Akkor apám már otthon volt és mindig mosolyogva fogadott. Mindent megbeszélt velem. Még azt is, hogy hány malacot vegyünk hízlalásra.
Szinte rajongtam az apámért! Sose kaptam ki Tőle. Mindent megbocsátott nekem, ha nem is azonnal, de másnapra már újra avval a – nekem nagyon kedves - huncutkás tekintetével nézett rám, mintha sose történt volna semmi!
Aztán már betöltöttem a 14 évet, mert arra is emlékszem, hogy ballagás után voltunk, történt valami különös.
Az egyik szombat este ott volt nálunk apám három barátja és a szokásos módon kártyáztak a konyha asztalnál. Rettentő füstöt csináltak, mint mindig és itták a söröket, meg valami borfélét is. Én ott üldögéltem a helyiségben, mert szerettem hallgatni a beszélgetéseiket, viccelődéseiket és én is sokat nevettem velük. Kibeszéltek mindenkit a közös ismerőseink közül, de valahogy sohasem bántóan, inkább derűvel és tréfásan. A nőkről különösen sokat és aprólékosan beszéltek. Néha elfelejtkezvén rólam csúnya és izgató szavak hangzottak el szájukból. Én talán nem is értettem mindent, de valahogy olyan kellemes bizsergést éreztem, hogy a férfiak így beszélnek a nőkről. Nem voltam szerelmes egyikükbe sem, de nagyon felnéztem rájuk. Sőt némelyik arca, keze, és elképzelt nemi szerve, előjött maszturbációim alkalmával. Ebben az időben már sokat gondoltam a korombeli fiúkra is. Képzeletemben simogattak, szépeket mondtak és a kis puncimon játszó ujjaimtól, határtalan forróság öntött el. Kicsit magam előtt is szégyellem, de az apám keze is járt már a testemen, képzeletemben.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.39 pont (413 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Andreas6 2017. 10. 2. hétfő 19:49
A második rész sem tetszett.
#13 vakon53 2016. 05. 6. péntek 17:02
Egy kiskorúval hogytudtak ijetcsinálni ezek a perverzfaszok.
#12 deajk2008 2014. 05. 18. vasárnap 08:53
szeretem a gruppit...
#11 A57L 2013. 12. 6. péntek 06:12
Egész jó.
#10 zümzüm 2008. 05. 10. szombat 01:42
Hát igen.... ami ennyire életszagúra sikeredik ebben a kategóriában, az engem nem felizgat, hanem lelomboz, idegesít és frusztrál. Ez van.
#9 TheChronic 2003. 06. 20. péntek 13:27
Vegyük már észre,hogy itt nem beteges dolgokról,hanem a fantáziák megjelenítéséröl van szó! Mindegyikünknek vannak olyan fantáziái,ami betegesnek lenne mondható,és talán nem is merjük kinyilvánítani.Aki úgy gondolja,hogy neki nincsenek ilyen titkos gondolatai,azt sajnálom...
#8 eBg 2003. 04. 28. hétfő 20:45
Senkinek igaza van. Ha valaki megpróbál így bánni egy lánnyal, akkor ott komoly gondok vannak. Nem erőszakolni kell, meghódítani.

Szerintem az íro is beteg valamelyest!
#7 senki 2003. 04. 1. kedd 01:05
az ilyen végletes történeteknél ez jól kijön: hátha észhez tér, aki olvassa...

Egyrészt izgató, mint fantázia, de 0 köze van ill. lehet a valósághoz. Aki fél pillanatig is ilyen megvalósításán törné a fejét, azt fel kell négyelni.

Na jó. Talán csak karóba húzni:D

Izgató a sztori, mert irreális. Ebben is egy férfiálom valósul meg, remélem senki nem vonja le egy kitalált történetből azt a következtetést, hogy a lányok élvezik, ha megbassza őket apjuk baráti társasága..
#6 1apa 2003. 03. 31. hétfő 18:23
Hát ha az én lányommal tennék ezt a haverjaim akkor lelőném öket.
Ha én beleegyeznék akkor magamat is.
#5 Adam 2003. 03. 30. vasárnap 23:28
... és utána a kislány terhes lett és elszúrta az egész életét...
#4 Nanetuddki 2003. 03. 30. vasárnap 11:01
Mivel leányapa vagyok, annyira nem tetszik.
#3 TheChronic 2003. 03. 29. szombat 08:46
Ez beavatás a javából...kit érdekel a pontos kora,nagyszerű a leírás! Tovább is van,ugye?
#2 2003. 03. 29. szombat 02:21
háááááát.... ha nem 14 lett volna a csaj akár még jo is lett volna... igy 2..
#1 Törté-Net 2003. 03. 29. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?