A+ A-

Kazi meg én 1. rész

Sok közösen megélt kalandunk volt már a barátommal. Ilyen lesz ez is, melyet most elmesélek. A történet valóban megesett, néhány évvel ezelőtt a forró augusztusban.
Egy - csajok felhajtására szerveződött - sikertelen diszkós kiruccanásunk vége felé, kora hajnalban botorkáltunk a kocsim felé! Én nem szoktam piálni, nem csak a kocsi miatt, hanem azért is, mert a szervezetem azonnal hányingerrel tiltakozik. Kázmér bírja az italt, de Ő is inkább kólázik. Tehát így füstszagúan, elbambulván ballagtunk a parkoló felé. Az egyik ház előtti kerítés lábazatára kuporodott félájult lányba botlottunk. Pici fehér, de rendkívül koszos miniszoknyában és egy fekete feszes topban didergett az augusztusi éjszakában. Megijedtünk egy kicsit, hogy talán rosszul van és már felötlött, hogy mentőt kellene hívnunk Azért közelebb hajoltam, megnéztem az arcát, mely erősen maszatosnak láttam. Erős pia és hányadék szag csípte meg az orrom.
- Mit csinálsz, itt? - kérdezte a barátom Tőle.
Ijedten emelte ránk a tekintetét, de a részegségtől már megriadni sem tudott, nemhogy valami értelmeset mondani. Úgy döntöttünk, hogy haza visszük magunkkal, mert azért piszkosul csinosnak láttuk, még ott a sötétben is. Úgy 16 éves lehetett, vékonyka, de már teljesen kifejlődve. Felemeltük, átkaroltuk két oldalról a könnyű kis testet és elindultunk a kocsihoz. Semmi tartozék (táska, egyéb) nem volt nála. A hátsó ülésre fektettük és Kázmér is beszállt mellé! Elindultam és máris azt látom, hogy tapogatja a kiscsajt. A topja alatt kutakodott kissé bátortalanul, majd látva, hogy nem ütközik ellenállásba, benyúlt a lányka combjai közé is. Az meg mintha mi sem történt volna a kocsi mozgásától egyre lazábban nyúlt el a hátsó üléseken. Nem volt magánál az biztos mert sehogyan sem reagált az egyre bátrabban fellépő barátom érintéseire.
- Te haver! Ezen nincs bugyi! - kiáltotta meglepetten Kazi - És folyik belőle a geci ! Haver ezt a kis kurvát, jól helyben hagyta valaki, vagy valakik!
- Hátranéztem és a félhomályban valóban csillogott minden a ragacstól a lába között. Mindkettőnk farka kezdett egyre keményedni, arra a gondolatra, hogy mi is meg fogjuk kapni ezt a kis szemrevaló teremtést! Kázmér már ekkorra elő is vette a faszát és a csajt tapogatva verni kezdte!
Ennek fele sem tréfa, ezért megálltam egy félreeső helyen! Mire a motort leállítottam a haver a kislány egyik lábát már a nyakába vette és kezdte nyomni a faszát a csurom gecis pinába! Hé! Várj, jövök én is! kiáltottam, kinyitva a hátsó ajtót. Éppen elém hanyatlott a félhosszú szőke hajat viselő fiatal lányfej. Olyan erős volt a merevedésem, hogy azonnal a száját kerestem a farkammal! Teljesen laza volt a csaj, nem kellett erőltetnem, hogy beengedjen az állkapcsa. Finoman ki-be tologattam a farkam. Kázmér ekkorra már olyan hevesen a baszta a kis pinát, hogy azt nem lehetett a lány részéről nem észrevenni! Pláne, hogy én is egyre hevesebben és mélyebben dugtam a száját. Először a szemét nyitotta ki. Meglepetésemben kivettem a farkam a szájából, mert mintha légszomja lett volna! Nem kezdett el kiabálni! Ezen én nagyon csodálkoztam. Úgy látszik volt már hasonló szituációban. Aztán azt vettem észre, hogy egyre mélyebben veszi a levegőt. Visszalógattam a szájába faszomat, amit nem utasított el, hanem lusta nyelvmozgással jelezte hogy Neki tökmindegy, mi történik Vele. Ez a látvány olyan jó hatással volt a haverra, hogy elkezdett morogni mint egy medve és iszonyatos döfésekkel telenyomta gecivel a pici lánypinát. Az ülés totál ragacs lett. Nekem se kellett több.
Olyannyira felizgatott a csillogó ragacsos pina, hogy azonnal rávetettem magam a lányra. Hasra fordítottam, combjait szétlöktem és hátulról nyomultam a frissen baszott pinába. Azt gondoltam, hogy szűk lesz a kicsike, de nem. Teljesen lazára volt már kefélve. Annak ellenére, hogy szinte harangoztam benne kurva izgató volt egy ennyire szétbaszott picsa. Egyre erőteljesebben döngöltem a csajt, még a fekete kis toppot is totál letéptem róla, majd rövid idő múlva én is megtöltöttem a csupa lucsok pináját. A lány továbbra is passzív maradt, de tudatánál volt. Baszás közben ugyan beszéltünk hozzá mindketten, de ő csendben megtűrt magán minket.
Ezek után rendbe szedtük magunkat, majd folytattuk az utat hazafelé, további terveket szövögetve magunkban, melynek legfőbb tárgya volt ez a kis engedelmes nőstény.
A lakásba úgy vittük fel, hogy senki sem látta, hiszen hajnalodott. A lakásban ráfektettük egy heverőre, s újból megpróbáltunk kommunikálni Vele. A fényben vettük észre, hogy csupa maszatos ragacsos az arca. Valószínűleg többen megdugták a száját és ráélveztek az arcára is. Kázmér lakásán voltunk, ezért elküldtem a fürdőszobába, hogy engedjen a kádba vizet, én addig felélesztem a lányt. Hideg vizes törölközővel többször megtörölgettem, megdörzsölgettem az arcát, nyakát és már tisztult is a tekintete. Nagyon leitathatták, mert erős pálinkaszag áradt belőle és egy kicsit a teste is remegett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.3 pont (461 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 cscsu50 2018. 11. 5. hétfő 11:35
Ezt nem gruppennek, hanem erőszaknak hívják!
#16 Andreas6 2017. 10. 2. hétfő 19:46
Én undorodom egy kicsit. Főleg a fiúk viselkedésétől.
#15 listike 2014. 06. 2. hétfő 13:28
Elmegy.
#14 deajk2008 2014. 05. 18. vasárnap 08:52
8p
#13 A57L 2013. 12. 6. péntek 06:11
Nagyon jó.
#12 wolfo 2004. 10. 12. kedd 06:30
durva jó
#11 Nemtomki 2004. 01. 8. csütörtök 08:34
A tortenet szuper, bar en nem ebbe a kategoriaba tettem volna. Azert mindenkeppen jo.
#10 sajtluk 2003. 05. 3. szombat 22:16
ismerős valahonnan, deviszont szinvonaltalan
#9 krisssz 2003. 05. 3. szombat 15:12
Bocs, de ez csak gyerekes fantázia lehet... ha valakivel ilyen durván bánsz, azt utánna nem viszed sehova
#8 Alex 2003. 03. 29. szombat 10:32
Titeket tényleg izgat, hogy más gecijétől tocsogó pinát keféljetek?
#7 MAchine 2003. 03. 26. szerda 12:46
Csodálatosan tiszta punci, azután, hogy előző este szétbaszták?

Nevetséges
#6 jani 2003. 03. 8. szombat 17:39
10pont
#5 hu 2003. 03. 8. szombat 16:55
lessz folytatas?
#4 y 2003. 03. 7. péntek 22:18
mintha mar olvastam volna vhol
#3 Bela 2002. 10. 1. kedd 14:53
Ezt nem gruppennek, hanem eroszaknak hivjak!
#2 Ildi 2002. 05. 13. hétfő 20:23
Hű! Ha ez igaz, sajnálom a kis csajt.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?