A+ A-

Forró éjszaka Kiotóban 2. rész

"... A meglepetéstől szólni sem tudtam. Lassan kezdett összeállni a kép: a másik lány azért nyomta a zsebembe a kendőjét, hogy ezzel megjelöljön. Ez a lány pedig valamiféle különleges csemege annak, akit igazán jól akarnak szórakoztatni a cégnél... tehát "alkalmazott"... Kicsit elszomorodtam, mert nem így képzeltem a megismerkedésünket.
- Hé, ennyire nem örülsz nekem? - a lány rosszallóan nézte az ölemet. Lenézve láttam, hogy a farkam egészen lekókadt, pedig az imént első osztályú ellátásban volt része...
- Izé, csak annyira váratlan ez az egész, szóval nincs baj, csak... - habogtam. Azt sem tudtam, mit beszélek. Szavak helyett inkább a szemébe néztem, amely most is olyan titokzatosan ragyogott, megfejthetetlenül és... izgatóan. Eltűnt arcáról a mosoly, közelebb lépett hozzám. A mellei pont egy magasságba kerültek az arcommal, de még elrejtette őket a vékony fekete selyemruha, mely elöl teljesen zárt volt, díszes gallérral. Ahogy figyeltem a dombok ívelését, észrevettem, hogy a lány már szuszogva veszi a levegőt, és izgatottan topog. Kezeit a vállamra tette, és finoman a homlokomhoz nyomta a melleit.
- A ruhám foglya vagyok. Szabadíts ki, kérlek! - hirtelen háttal fordult, ekkor láttam, hogy a ruha hátul fűzős, és a szálak csak egy masniban végződnek, fent, a nyaka mögött. Habozás nélkül a masni után nyúltam, kibontottam, a ruha azonnal engedett, de a lány elöl megfogta, nem hagyta leesni.
- A nevem... Atsuko - búgta - és ma éjszaka gondoskodom róla, hogy soha ne tudd elfelejteni. - azzal elengedte a ruhát, ami halk susogással siklott végig a testén, le a földre. Lépett egyet, ki a ruhából, és így, hogy távolabb került, a szemeim elé tárult a legszebb női alak, amiről azóta is csak álmodozom. Lassan végigmértem a meztelen fiatal nőt, aki büszkén állta a vizsgálódást, nem fordult meg. A lábai tényleg fantasztikusak voltak, hosszú, izmos combok, hibátlan forma és selymes bőr. Nem volt borotválva, mert mindenütt láttam az apró fehéres piheszőröket rajta, amik az egész hátát és a finom, hosszúkás alakú popsit is borították. Ezt a jelenséget csak kevés nőn látom, pedig nagyon izgatónak tartom. A feneke két dombja a comboktól indulva kissé egymás felé közeledve érte el vékony derekát, ami egy alig kiszélesedő, néhány barna anyajeggyel díszített hátban és keskeny, a hátától szinte nem is szélesebb vállakban folytatódott. A haja rövid volt és fekete. Az egész lányra igazán egy szó illett: igazgyöngy.
Éreztem, hogy a hátamon folyik az izzadság, olyan forróságot éreztem, hogy le kellett vennem az inget. Ahogy elkezdtem kibújni belőle, ott termett Atsuko, és ügyesen lesegítette rólam. Lehajolt az ingemért, a hegyes mellén feszülő sötét bimbó az arcomhoz nyomódott. Reflexszerűen a számba vettem, és az ajkaimmal megszorítottam. A lány megremegett, és félretéve minden illendőséget eldobta az ingemet messzire, majd lovaglóülésben a combjaimra ereszkedett, a bimbójával a számban. Mély sóhajokat hallatott, és a kezeivel a hajamban turkált. Én átkaroltam, mindkét tenyeremmel gyöngéden simogattam a hátát(ezt én talán jobban élveztem, mint ő), és megcsókoltam. Hevesen viszonozta, de én többet akartam. Minden porcikáját érezni, magaménak tudni, a teljességet átélni vele. Az alsó ajkát csókoltam, és finoman harapdálni kezdtem, mire ő az ágyékát az igencsak meredező büszkeségemhez préselte. Valami hűvöset éreztem. Rajta is ott volt a selyemkendő, ami az utolsó bástya a teljes meztelenség előtt.
Nem maradt csók nélkül egyetlen pont sem, amíg eljutottam a punciját takaró ruhadarabig. Atsuko ekkor már az ágyon feküdt mellettem, és mikor megkíséreltem megemelni a kendőjét, gyorsan a hasára fordult. Húzta az időt, én pedig belementem a játékba.
Simogattam, csókoltam a hátát, majd a fenekét masszíroztam. Megmarkoltam a két félgömböt, szétnyitottam, és a nyelvemmel köröztem a sötét színű gyűrűn.
Hangosan felnyögött, kezét a hasa alá tolta, és ő is a kendővel kezdte simogatni a kelyhét. Egyre erősebben érződött a nedves, felizgult punci jellegzetes illata, a farkam kőkeményen állt... és elvesztettem az önkontrollt. Könnyedén felkaptam, és megfordítottam Atsukot, az ágy szélére húztam a fenekét, és terpeszbe emeltem a lábait. Az arca nyugodt volt, a szemeiben féktelen tűz égett, nyitott ajkait nyalogatva várta, hogy cselekedjek. A péniszemet a kendőhoz nyomtam, és le-fel simogattam a makkommal. Hangosan kapkodta a levegőt, a szemei egyre jobban kimeredtek, a teste remegett. Egyre erősebben masszíroztam a csiklóját, és a nyílásához érve kicsit bele-belenyomtam a kendőt. A kezei vadul megmarkolták a lepedőt, a lábai a vállamra feszültek, a közeledő orgazmusa megemelte a csípőjét.
Ekkor a farkammal a kendő alá nyúlva tövig csúsztam a felforrósodott punciba. Visított, hörgött, és félelmetes erővel rángatta a lepedőt, a csípőjét pedig az élvezések ritmusában nyársalta újra és újra a péniszemre. Éreztem a hüvelye összehúzódásait, szinte fejte a farkamat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.61 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#20 papi 2014. 06. 14. szombat 06:21
Nagyon jó
#19 A57L 2013. 11. 12. kedd 05:50
Egész jó.
#18 chris 2005. 01. 25. kedd 11:48
mikor lesz végre megint új sztorid?
#17 Ildikó 2003. 04. 11. péntek 15:42
Ez egyszerűen isteni! Nagyon vártam a folytatást és nem kellett csalódnom!!!
Ja és köszi a pozitív kritikát az írásomhoz (megaláztatás), tudtam, hogy elég negatív lesz a vízhang, de reméltem, hogy neked tetszeni fog! ;)
#16 Apuci 2003. 04. 7. hétfő 13:24
Nagyon izgató és bár nevén nevezi a dolgokat, mégis igen esztétikus a leírásod. Gratulálok.
#15 Ildica 2003. 03. 31. hétfő 18:06
hmm mostanában inkább olvasok,mint írok.:)
#14 Gyula 2003. 03. 30. vasárnap 22:29
Hiába, a popsiszex egy örökzöld téma, szinte elronthatatlan.A távolkeleti nőknek még a hüvelye is szűkebb, nemhogy a végbelük..Élvezetes , de a hölgy "önfotója" egy kicsit túlzás...
#13 TheChronic 2003. 03. 30. vasárnap 13:01
A sorom jól megy.Hiány? nos...miért nem adsz meg levélcímet,és megbeszéljük :D
az ilyesmi nem publikus,akármennyire is szeretek ide járni :))

Töled mikor látok újabb tört.et? az elözö ígéretes volt...
#12 Ildica 2003. 03. 29. szombat 18:25
Neked nem megy jol a sorod? vagy másod szenved hiányt?:))
#11 TheChronic 2003. 03. 29. szombat 17:47
Ja: nemsokára folytatás!
#10 TheChronic 2003. 03. 29. szombat 17:25
Ildica: a nadrág már nyitva volt,olvass vissza az elözö végére! A többit kihagytam,de szerintem nem hiányzik,arra úgysem emlékszik az ember,hogy mit mikor vett le,ha igazán leköti a partnere...:D
A "kibújni az ingböl" csak képletes,a levételét értem alatta.
Örülök,hogy ilyen humoros kedvedben vagy,ezek szerint jól megy sorod :D
#9 TheChronic 2003. 03. 29. szombat 17:22
Köszi mindenkinek a véleményt,nem számítottam rá,hogy ilyen pozitív lesz a visszhang.Egyébként már régóta él bennem egy ilyesmi történet(meg egy másik is),de most azért írtam meg elsősorban,hogy ne mondhassa senki,hogy csak kritikákat írok,jómagam meg semmit nem tudok az asztalra tenni.Remélem,ez már közelít az elvárásokhoz.
#8 pityke 2003. 03. 29. szombat 16:53
Hetek óta ez a legjobb a mezőnyben!
#7 Ildica 2003. 03. 29. szombat 16:25
Vélemény? hmm...no miért bujt ki a férfi az inből,s miért nem használta a gombokat?:)
Ha rajta volt még a nadrág,hogy érezte a selyemkendő hüvősségét?:)
Mikor szabaditották ki a férfiasságot? :)
Zokni,also,cipő? Hol vannak?:)))

(Tudod hogy csak kekeckedem,valoban nagyon jo volt a történt.)
#6 Ska-P 2003. 03. 29. szombat 15:18
TheChronic ez igazán fasza volt! Végre normális, izgatóan jó anális kalandot olvastam. Nem vagyok oda érte, de ebben a történetben, mintha én éltem volna át. Gratula! 10 pont.
#5 ambrek 2003. 03. 29. szombat 09:24
Egyetértek Moncsival. 10.
#4 TheChronic 2003. 03. 29. szombat 08:29
Jó reggelt,Ildica! Semmi vélemény? :D
Moncsi: köszi! Még nincs vége...:D
#3 Ildica 2003. 03. 29. szombat 07:23
Neked is szép jo reggelt TheCronik :)
#2 Moncsi 2003. 03. 29. szombat 04:29
TheChronic! Nem csak a kritikáid jók, de ez az írás is! Gratula! Folytasd még!!! 10 p.
#1 Törté-Net 2003. 03. 29. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?