Beteljesülés

Szavazás átlaga: 8.18 pont (74 szavazat)
Megjelenés: 2003. március 13.
Hossz: 9 683 karakter
Elolvasva: 3 659 alkalommal
Beszerelték az internetet. Barátomnak, már régen van internet kapcsolata, és már sokszor voltam a Gyalogló oldalon, gondolom, hogy tudjátok, így nem volt új számomra. Tulajdonképpen a történetem itt kezdődik.

A MÁS című szobának gyakori látogatója lettem. Sok ismerősre tettem szert, de a találkozásra nagyon kevés esetben került sor. Sokszor fordult elő, hogy csak beszélgetni, akart az illető, de találkozni már nem. Előfordult olyan is, hogy 23 éves csinos srácnak adta ki magát, de amikor a találkozás szóba került, akkor már bevallotta, hogy 50 éves, pocakos.

Az egyik alkalommal rám klikkelt egy 20 éves srác, akivel nagyon jól, hosszan elbeszélgettünk. Valódi csevegés volt. Elmesélte, hogy nem a városunkban lakik, de itt tanul az egyetemen. Volt már szex kapcsolata férfival, de itt nem tudott ismeretséget kötni. És nem szeretne a diáktársaival sexkapcsolatba lépni, mert félne, hogy kiderül róla az igazság, hogy bizony a fiúkhoz vonzódik. Beszélgetésünk végén határozottan elmondta, hogy Ő találkozni szeretne velem, nem szeretné sokáig elhúzni az ismerkedést.

Egyedül élek, egy kis garzonlakásban, tehát a búvóhely megoldott, nincs akadálya annak, hogy egy jót szeretkezzünk. Én 26 éves dicsekedés nélkül mondhatom, hogy csinos, jóképű srác vagyok, no, nem a kigyúrt, testépítő típus, de nincs rajtam súlyfelesleg. A leglényegesebb, hogy szeretem a fiúkat. Volt már egy hosszabb kapcsolatom, de amikor annak vége lett, utána már csak futó ismeretséget tudtam kötni.
Bizakodtam, hogy ebből az ismeretségből hátha újra egy hosszabb kapcsolat alakulna ki.

Másnap délután 6 órára beszéltük meg a találkát, a lakásomhoz közeli presszóban. Természetesen ismertetőjellel.

Nagyon izgatott voltam egész nap, kíváncsi voltam a srácra, hiszen ilyen gyorsan, vagyis hirtelen nem szoktam találkozni. Jobban meg kellett volna ismernem. Millió kérdés fogalmazódott meg bennem. Először is, vajon szimpatikus leszek-e, és viszont. Valóban 20 éves? Stb., stb.

Már negyedhatkor a presszóban voltam, minden ajtónyitásra felkaptam a fejem. Nagyon ideges voltam, szimpatikus leszek-e, megismerem-e?

Hat óra előtt két perccel nyílt az ajtó és megérkezett. Azonnal tudtam, hogy Ő az. Közeledett felém, egy szőke, göndör hajú, kék szemű, magas csinos srác. Szűk farmerban és világos kék pólóban. Úgy, ahogyan meg beszéltük. Mielőtt asztalomhoz ért volna felálltam, és nagy örömmel üdvözöltem.
– Szia, Ernő vagyok
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.18 pont (74 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. április 6. 12:07
#4
Nem az én világom.
1
91boy
2015. augusztus 24. 10:55
#3
"Majd megfordult, és 96-ban folytattuk." Úgy látszik még 95-ben kezdhették el az ágyjelenetet! Annyira beindultak egymástól, hogy még azt sem mondták éjfélkor, hogy BUÉK! 🙂 Amúgy kellemes történet!
1
Mészáros Zsolt
2003. március 13. 11:05
#2
Én is kerültem már ilyen helyzetbe.
Én azt mondom,hogy az idösebb faszik sokkal jobbak.(Én már csak tudom:)
1
T
Törté-Net
2003. március 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1