A+ A-

Beteljesülés

Beszerelték az internetet. Barátomnak, már régen van internet kapcsolata, és már sokszor voltam a Gyalogló oldalon, gondolom, hogy tudjátok, így nem volt új számomra. Tulajdonképpen a történetem itt kezdődik.
A MÁS című szobának gyakori látogatója lettem. Sok ismerősre tettem szert, de a találkozásra nagyon kevés esetben került sor. Sokszor fordult elő, hogy csak beszélgetni, akart az illető, de találkozni már nem. Előfordult olyan is, hogy 23 éves csinos srácnak adta ki magát, de amikor a találkozás szóba került, akkor már bevallotta, hogy 50 éves, pocakos.
Az egyik alkalommal rám klikkelt egy 20 éves srác, akivel nagyon jól, hosszan elbeszélgettünk. Valódi csevegés volt. Elmesélte, hogy nem a városunkban lakik, de itt tanul az egyetemen. Volt már szex kapcsolata férfival, de itt nem tudott ismeretséget kötni. És nem szeretne a diáktársaival sexkapcsolatba lépni, mert félne, hogy kiderül róla az igazság, hogy bizony a fiúkhoz vonzódik. Beszélgetésünk végén határozottan elmondta, hogy Ő találkozni szeretne velem, nem szeretné sokáig elhúzni az ismerkedést.
Egyedül élek, egy kis garzonlakásban, tehát a búvóhely megoldott, nincs akadálya annak, hogy egy jót szeretkezzünk. Én 26 éves dicsekedés nélkül mondhatom, hogy csinos, jóképű srác vagyok, no, nem a kigyúrt, testépítő típus, de nincs rajtam súlyfelesleg. A leglényegesebb, hogy szeretem a fiúkat. Volt már egy hosszabb kapcsolatom, de amikor annak vége lett, utána már csak futó ismeretséget tudtam kötni.
Bizakodtam, hogy ebből az ismeretségből hátha újra egy hosszabb kapcsolat alakulna ki.
Másnap délután 6 órára beszéltük meg a találkát, a lakásomhoz közeli presszóban. Természetesen ismertetőjellel.
Nagyon izgatott voltam egész nap, kíváncsi voltam a srácra, hiszen ilyen gyorsan, vagyis hirtelen nem szoktam találkozni. Jobban meg kellett volna ismernem. Millió kérdés fogalmazódott meg bennem. Először is, vajon szimpatikus leszek-e, és viszont. Valóban 20 éves? Stb., stb.
Már negyedhatkor a presszóban voltam, minden ajtónyitásra felkaptam a fejem. Nagyon ideges voltam, szimpatikus leszek-e, megismerem-e?
Hat óra előtt két perccel nyílt az ajtó és megérkezett. Azonnal tudtam, hogy Ő az. Közeledett felém, egy szőke, göndör hajú, kék szemű, magas csinos srác. Szűk farmerban és világos kék pólóban. Úgy, ahogyan meg beszéltük. Mielőtt asztalomhoz ért volna felálltam, és nagy örömmel üdvözöltem.
- Szia, Ernő vagyok
- Szia mondta Ákosnak, hívnak.
Kézfogása határozott.
- Gyere, foglalj helyet.
El voltam képedve, hogy milyen jól néz ki, milyen csinos... Ámultam, és bámultam. Mint egy görög Isten. Lenyűgözött a szépsége. Széles vállak, pici popsi, sejtetően dudorodó lábközép.
- Ilyennek gondoltál?
- Ó igen - nyögtem ki. Bár be kell vallanom, hogy sokkal szebb, vagy mint gondoltam.
- Elmosolyodott. - Ne dicsérj, mert elbízom magam, mondta huncutul.
Itt történteket nem mesélem el, a lényeg, hogy a feszültség oldására benyomtunk két unicumot.
Ákos szép, mondhatni gyönyörű srác. Boldog voltam.
Fizettem, és elindultunk a legénylakásomba. Útközben beszélgettünk az egyetemről, a vizsgákról, tehát semleges dolgokról.
Megérkeztünk. Mint írtam, lakásom pici 28 négyzetméter. Kicsi előszoba, pici fürdőszoba, nagyszoba, és picike konyha. Bemutattam a lakás helyiségeit. Bekísértem a szobába, körülnézett. Szobám modernül berendezett, a lényege a nagy négy személyes rekamié, amit mindig nyitva tartok.
Egy hirtelen mozdulattal elkapott. Szájon csókolt. Azt a hevességet elmondani nem tudom. Szerintem, már nagyon ki volt éhezve, egy férfi csókjára. Forró volt a lehelete. Magához szorított, és végig tapogatott. Talán felmért? Nem tudom, de jókora vágyat ébresztett bennem, természetesen beton kemény lettem. A hozzám tapadásánál érezhető volt, hogy Ő is így van ezzel.
- Nagyon meleg van itt nálad
- Igen, én is úgy érzem - mosolyodtam el.
- Vetkőzzünk le.
- OK. Segítek neked - mondtam.
- Köszi, de inkább egyedül.
Én semmi perc alatt ledobáltam magamról a ruhát és leheveredtem a széles ágyamra. Ákos komótosan kezdett hozzá a művelethez.
Először az inget gombolta ki, majd levette, a számítógépnél lévő székre helyezte. A nadrágja következett, amit összehajtott, és úgy rakta le. Háttal áll nekem. Adoniszi termet, gyönyörű széles váll, hófehér boxerban is csodálatos. Feneke előttem. Nem is tudtam elhinni, hogy perceken belül egy fantasztikum az ágyamban lesz. Hátra sandított, látta a vágyakozást rajtam, elmosolyodott. Csípőjét táncoltatni kezdte, és mint a sztriptíz táncosok apró mozdulatokkal vette le a gatyáját. Lehelet könnyen a szőnyegre ejtette. Vártam, hogy ezt is komótosan összehajtja, de meglepetésemre nem így tett. Egy hirtelen mozdulattal megfordult és abban a pillanatban egy mozdulattal mellém huppant. Átölelt. Számra tapasztotta sajátját, és őrületes csókolózásba kezdtünk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.33 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 91boy 2015. 08. 24. hétfő 10:55
"Majd megfordult, és 96-ban folytattuk." Úgy látszik még 95-ben kezdhették el az ágyjelenetet! Annyira beindultak egymástól, hogy még azt sem mondták éjfélkor, hogy BUÉK! smile Amúgy kellemes történet!
#2 Mészáros Zsolt 2003. 03. 13. csütörtök 11:05
Én is kerültem már ilyen helyzetbe.
Én azt mondom,hogy az idösebb faszik sokkal jobbak.(Én már csak tudom:)
#1 Törté-Net 2003. 03. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?