A+ A-

Édes diákévek 1. rész

Utaztatok már tömött autóbuszon? Hát nekem kijutott a jóból. Középiskolás koromban kollégista lévén rengeteg időt töltöttem utazással és főleg autóbuszon. A vasárnap esti visszautazások a koleszba, olykor - olykor rémtörténetbe illő események közé tartoztak. Azok, akik belekóstoltak a kollégiumi élet rejtelmeibe, valószínűleg megértik, mire gondolok. Viszont, ami negyedikes korunkban történt velem és a barátommal, az minden addigi képzeletemet felülmúlta és egyáltalán nem tartozik a horrorisztikus jelenetek közé. Sőt... De, ne vágjunk az események elé.
Barátom Zoltán, és én egy ugyanazon koedukált kollégiumban laktunk, természetesen ő a fiúk számára kijelölt harmadik emeleten, én pedig a lányok első emeleti "lakosztályában". A kor követelményeinek megfelelően, és ahhoz igazodva, az emeletek vasrácsos - vaskapus elválasztással voltak ellátva, ami állandó kihívást jelentett nevelőnek, diáknak egyaránt. Ugye mondanom sem kell, hogy a diákok - és köztük én is, barátom is - az esetek nagy részében túljártunk a rács - akadályok okozta problémákon. Kétéves szerelmünk alatt az egymásratalálás legtrükkösebb fortélyait kidolgozva oldottuk meg azt a feladványt, amit a biológia állít minden tinédzser hormonháztartása, és az úgymond társadalmi elvárások támasztotta viselkedési normák közé. Magyarán, ha vágytunk egymásra, és ez a kollégium falain belül tört ránk, akkor folyton találtunk rá időszerű receptet.
Zoli volt az, aki ártalmatlanságomat a múltnak ajándékozta az egyéves évfordulónkon, és én voltam az, aki ugyanezt művelte az övével is, ekkor 17 évesek voltunk Az első alkalom csodálatos élmény volt, habár nálam a beteljesülés elmaradt az izgalom, az új érzések, a félelem és a meztelen férfi, azaz fiú test látványa okozta megrázkódtatás - amit jó értelemben vett megrázkódtatásnak tessék érteni - egyvelegéből kialakult érzés miatt. Zoltánomnál természetes módon ez bekövetkezett, kétszer is. Minden apró fájdalom és ismeretlen izgalom ellenére egy életre szóló emléket adott nekem ő és az aktus, amit senki nem vehet el tőlem, szívesen fogok rá visszaemlékezni még nyolcvan évesen is, ha megérem. Azonban most egy másik történetet szeretnék megosztani veletek, nem pedig a szüzességem elvesztését, habár az is megérne egy mesét...
Egy szokatlanul meleg október eleji vasárnap este szokásosan a tömegben nyomorogtunk az autóbusz - pályaudvaron, várva azt a megváltó pillanatot, amikor sofőrünk szíveskedik kinyitni az ajtókat és a furakodó, lökdösődő sokaság végre elfoglalhatja helyét és kényelembe helyezve magát, felkészülhet az utazás fáradalmaira. Amire mi feljutottunk a buszra, már persze nem volt ülőhely, így a csukló részben kerestünk magunknak állóhelyet. Én a csukló korlátjának támaszkodtam, míg Zoltánom a csuklórészben található oszlopnak támasztotta a hátát, mert nem szerette nézni azt a sok unott pofát, akik körülvettek minket. Csomagjaink az oszlop és a korlát közé kerültek, így én Zolival szemben, de egy kicsit tőle jobbra helyezkedtem el és arra gondoltam, hogy mielőbb legyen már vége az útnak. Miközben az elmúlt hétvége eseményeiről beszélgettünk, lassan megtelt a busz teljesen. A teljesen szót úgy kell érteni, hogy a szó legszorosabb értelmében egymáshoz passzírozódtak az emberek. Egy esetleges hirtelen fékezésnél még elesni sem volt esélyünk, mert a mellettünk álló ember megtartott. A heringes doboz táncparkettnek minősült a buszunkhoz képest, és elszörnyedve gondoltuk végig, hogy kb. másfél órán át kell ezt az áldatlan állapotot elviselnünk.
Majdnem egy órája utaztunk így, már minden zsigerünk zsibbadt és fájt, de tudtuk, hogy hamarosan megérkezünk. Útközben Zolival mindenféléről beszélgettünk, de végül témánk a sexre terelődött, hiszen a hormonok dolgoztak bennem is és benne is, mivel már hét napja nem lehettünk együtt a nőket sújtó havi "mikulás" beköszöntése miatt. Nálam ez a dolog öt napig szokott tartani, de anyukám tanácsolta, hogy a biztonság kedvéért mindig várjak egy - két napot a szex - szel. Megfogadtam a tanácsát, de ennek ellenére egyszer már kerültem kínos helyzetbe, amit szerelmem, Zoli tökéletesen kezelt, és nem éreztetett velem negatív érzelmeket, így zavarom is hamar elmúlt. Tehát a beszélgetésünk tárgya az esti titkos találka lebonyolítása körül forgott. Megbeszéltük, hogy az én szobámban találkozunk, tehát most neki kell kijátszani a rács gátakat, és a nevelők őrző figyelmét, de ez neki már - már rutin feladatnak számított. A szobatársaim ilyen esetben magunkra szoktak hagyni, egy másik szoba lányaival egyezségben ott alszanak, ágybetétet terítve a földre. Általában kétnaponta kell költözniük, vagy költöznöm, attól függően, hogy kinek a fiúja jön látogatóba. De van olyan is, hogy mi látogatjuk meg a fiúkat. Szerencsés vagyok, mert csak nekem és egy másik szobatársamnak, két emelettel feljebb van a fiúnk, de a másik két lánynak a városban laknak az udvarlóik.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (105 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#24 Andreas6 2017. 10. 15. vasárnap 08:24
Kellemes, hangulatos történet, és hála Istennek, egyáltalán nem közönséges. Tetszett!
#23 A57L 2016. 06. 12. vasárnap 05:07
Jól megírt történet.
#22 papi 2013. 11. 28. csütörtök 16:25
Nagyon jó
#21 genius33 2012. 11. 18. vasárnap 16:05
Nagyon jóóó! smile
#20 Flo 2003. 07. 20. vasárnap 16:02
Nagyon jól írsz, tetszik a történet!
#19 Grider 2003. 06. 12. csütörtök 21:36
Hmmmmm.... Érdekes. 10 p.-ot megérdemel.
#18 Papabear 2003. 02. 27. csütörtök 23:39
Végre van egy kis időm olvasgatni, erre mindjárt ilyen történetbe "csöppenek"... Az egész nagyon emlékeztet a mostani barátnőmmel átéltekre, és ezt olvasva kezdek kedvet kapni egy kis íráshoz:).
#17 MrX 2003. 02. 5. szerda 19:29
nincs 11 pont?
#16 Predator 2003. 02. 5. szerda 02:14
Olvastam jobbat is, ezért csak 9.
#15 Lupuss 2003. 02. 4. kedd 18:04
Kedves Anita,
A történet valóban lenyűgöző, nem csak azért mert nagyon életszagú, hanem mert a stílus nem vurgálisan erotikus hanem nagyon élvezhetően..gratulal.folyt ?
#14 dreamer 2003. 02. 4. kedd 16:18
Megint inkabb tunik almodozasnak, mint valodinak. De annak egesz turheto:)
#13 kamikaze 2003. 02. 4. kedd 16:15
Húha! Ekkora 10 pontost még egy történetre sem adtam eddig!
Egyszerűen ez a csúcs!!
#12 ex-koleszkirály 2003. 02. 3. hétfő 22:29
Ez 1 igen remek törpénet.10 pontyot megér.(persze,van ártalmatlanság meg ballra,de akkor is).Erőt vett rajtam a nosztalgia.....:)
#11 Subidubiduuu 2003. 02. 3. hétfő 15:51
Én ezt a történetet olvastam már valahol, az is lehet, hogy itt...
#10 Nincs nevem 2003. 02. 2. vasárnap 09:42
"Zoli volt az, aki ártalmatlanságomat a múltnak ajándékozta"
Eszerint egy vérszomjas fenevad meséli a történetet :-)
Ugye: ártatlanságártalmatlanság
#9 Ildica 2003. 02. 2. vasárnap 07:01
Arra voltam kiváncsi,élsz-e még:)) Na meg a többiek:)
#8 LinkViki 2003. 02. 2. vasárnap 00:15
király,nekem bejön10
#7 Törté-Net 2003. 02. 1. szombat 17:24
Ildica: Mihez is kéne hozzászólnom? :) A történet nekem is tetszik, ha erre voltál kiváncsi. :)
#6 Ildica 2003. 02. 1. szombat 15:07
Szép! Törtá-Net...neked semmi hozzáfűznivalod? Egyébként megkaptam a történetet,köszönöm:)))
#5 Bugyiimádó 2003. 02. 1. szombat 13:18
Tizes! Sajnos nekem ezek kimaradtak az életemből. Én 25 évesen vesztettem el a szüzességemet egy olyan lánnyal, akit nem is szerettem. Ezeddig csak két nővel voltam és a második ráadásul a menyasszonyom. Mit nem adtam volna ilyen élményekért anno :-(