A+ A-

Szomszéd szoba

A történetem nem olyan egyedi, mint az oldalon eddig olvasottak, de legalább az igazat írom le. Mivel ez az első próbálkozásom remélem elnézitek ha a megfogalmazás itt-ott nem tökéletes.
24 éves vagyok, immár 5 éve élek egy kellemes kapcsolatban, de mint a legtöbb férfinak néha nekem is szükségem van egy kis kalandozásra. Talán azért, hogy biztos legyek magamban, talán egész egyszerűen a hormonok miatt, nem tudom. Az eset mindössze néhány hete történt, ezért még friss az élmény. Egy haveromnál voltam a menyasszonya születésnapját ünnepeltük néhányan. Már régen szemet vetettem a lányra, de az alapszabályhoz tartottam magam (pénzt és nőt ugyebár soha). Szülinap lévén sikerült elég tetemes mennyiségű alkoholt felhalmoznunk a lakásban, amit persze igyekeztünk folyamatosan csökkenteni. A hangulatunk egyre jobb lett, egyre-másra jöttek a vendégek (barátok, ismerősök, barátnők stb.)... csupa jó ismerős. Egyszer aztán, mikor kimentem ajtót nyitni (mivel a házigazdát lefoglalták) egy elbűvölő teremtés mosolygott rám odakintről. Nem olyan nő, amilyen a férfiak álmaiban szerepel ( hosszú haj, nagy mellek, formás popsi, feszülő combok ). Az ő varázsa a szemeiben és a mosolyában rejlett. Ahogy rám nézett úgy éreztem teljesen jelentéktelen vagyok mellette. Gondolatban hálát adtam a sorsnak amiért a barátnőmnek dolgoznia kellett.
Rövid tanácstalanság után bemutatkoztam és megtudtam, hogy az ünnepelt nővéréhez van szerencsém. Bekísértem és mikor beértünk a szobában egy kicsit mintha megfagyott volna a levegő... legalább is ami a hímnemű egyedeket illeti. A lány gyorsan üdvözölte a húgát és a haveromat, majd tanácstalanul álldogált, mivel rajtuk kívül csupa ismeretlen ember vette körül. Ok pedig egyre inkább egymással kezdtek el foglalkozni. Gondoltam itt az alkalom, hogy közelebbről is megismerjem. Kiderült, hogy 26 éves van egy kislánya, két éve elvált stb. Nagyon kellemes beszélgetőtársnak bizonyult. Nem csak szép volt, de okos is. Ahogy beszélgettünk szinte magába szippantott a szemével. Néha zavarba jöttem a pillantásától, ilyenkor mindig nagyon jót mulatott rajtam. A többiek közben hozzákezdtek a bútorok tologatásának és a zenét kicsit hangosabbra vették, ezért mi, hogy elkerüljük őket és nyugodtan tudjunk beszélgetni a még üres gyerekszobába vonultunk félre. Leültünk a földre és egyre kényesebb témák kezdtek fölmerülni. Elmesélte, hogy a volt férjével olyan dolgokat is kipróbált, amiket addig és azóta soha és nem is szeretne még egyszer olyan kínos élményeket átélni, mint amikor a barátai előtt szeretkeztek... összességében félénknek mutatta magát. Azóta sem tudom, hogy a gondolat írmagját akarta kiverni a fejemből vagy éppen ellenkezőleg, de ez már nem is számít.
Ahogy beszélt és beszélt egyre közelebb ültem hozzá, mondván olyan hangos a zene, hogy nem hallom. Persze ezen is csak mosolygott, de mikor erre válaszul a fülembe kezdett suttogni tudtam, hogy lépnem kell. Az arcunk olyan közel volt egymáshoz, hogy éreztem a bőre melegét. Az orrunk összeért, forró lehelete elárulta, hogy az alkohol mellett más is fűti a testét. Kicsit tétováztam, hiszen néhány méterre tőlünk sok ember, köztük a húga is ott mulatott, de sok időt nem hagyott gondolkodni. A nyelve forró és puha volt. A csókja követelőzően szenvedélyes. Egész testemben megremegtem, amit persze ő is észrevett. Néhány pillanatra abbahagyta a csókolózást, a szemembe nézett és megígértette velem, hogy soha senkinek nem mondom el ami történni fog. Persze örömmel megfogadtam volna akkor bármit, csak ne hagyja abba amit elkezdett. A falnak támaszkodtam, ő pedig lassan elkezdte kigombolni az ingemet. Minden gombnál megállt, nyalogatta egy kicsit a mellkasom, a hasam, majd feljebb húzódott és a vállamat, nyakamat kezdte el harapdálni. Közben folyamatosan éreztem égető nyomát a bőrömön, mindenhol ahol hozzám ért.
Felálltunk, ő pedig elkezdte kigombolni a blúzát... persze nem hagytam. Érezni akartam puha bőrét a számban. Mögé álltam, hátulról átkaroltam és lassan elkezdtem kifejteni a ruhájából. Közben puha apró csókokat adtam a vállára, a nyakára és abba a kis gödröcskébe a füle alatt. Ahogy haladtam egyre lejjebb mind jobban remegett a kezem alatt... Miután lehullott róla gyönyörű királykék fölsője már csak egy fekete csipkés melltartó volt a kezem és két gömbölyded melle között, az sem sokáig. Megfordult, zöld szemeit újra belém fúrta, majd picit hátra lépve megszabadította magát tőle. Nem tudtam elszakadni a pillantásától. A kezeimnek nem tudtam - és persze nem is akartam - megálljt parancsolni. Mikor hozzáért behunyta a szemét... Tenyerem alatt lüktettek kemény mellbimbói, éreztem szíve dobbanásait. Közelebb léptem hozzá és újra megcsókoltam, miközben kezem a melléről fokozatosan egyre lejjebb simított a testén. Alul mindössze egy fekete miniszoknya volt rajta, ezért ellenállásba szinte egyáltalán nem ütköztem. Gyengéden megmarkoltam a fenekét, majd combja belső oldalára csúsztattam a tenyerem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.93 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 Andreas6 2018. 01. 14. vasárnap 07:20
Nekem is tetszett.
#17 vakon53 2016. 05. 4. szerda 15:28
Jooótőrténet!
#16 zsuzsika 2014. 10. 9. csütörtök 08:51
Jól megírt történet.
#15 listike 2014. 09. 28. vasárnap 11:57
Jó volt.
#14 sztbali 2014. 07. 20. vasárnap 18:27
Egész jó.
#13 papi 2013. 04. 28. vasárnap 12:54
Elsőre nagyon jó
#12 genius33 2012. 10. 10. szerda 08:02
Zsííír 8 pötty smile
#11 v-ir-a 2012. 08. 15. szerda 02:31
nagyon jó lett...
#10 Gyula 2003. 05. 11. vasárnap 21:03
Abszolut hihető, és érzékletesen megírt elbeszélés.10p.
#9 Zsófi 2003. 05. 10. szombat 14:42
Szerintem teljesen rendben volt. Legjobban az tetszett, hogy nem volt ízléstelen. Nekem nagyon bejön, írj máskor is!
#8 TheChronic 2003. 05. 10. szombat 13:56
Ildikó: ...és akkor emiatt otthagytad a barátnödet? :) Na,jó,csak vicc volt,értettelek.Na de...mikor is lesz kész a történeted? Én is hadd izguljak már arra,amire te! Úgyis ismered már az ízlésem! :) na,csók a nyuszidra!

Apropo,Ildica hol van? Ildica,adj jelet!
#7 olvasott egyen 2003. 05. 10. szombat 00:45
pl ildiko biztos jobb
#6 stabbbb 2003. 05. 9. péntek 22:28
sot egesz jo
8 pont :)
#5 norbull 2003. 05. 9. péntek 18:15
Nem rossz !
8 pont
#4 Ildikó 2003. 05. 9. péntek 13:14
Kedves Cartman!Nekem nagyon tetszett a történeted!Felizgatott,tehát jó volt!:)
Én nem akarok tanácsot adni, ez csak a véleményem: Ha idáig jutottál a kapcsolatodban, akkor ez már csak időhúzás! Amint talál az ember talál valakit(vagy inkább akkor amikor egyáltalán elkezd keresni,vagy belemegy egy ilyen kalandba),aki jobb az ágyban mint a partnere, ott kész.Vége. Legalábbis az én tapasztalataim szerint, már soha nem lesz olyan jó a barátnőddel mint előtte, mert tudod hogy van jobb!
#3 Ska-P 2003. 05. 9. péntek 13:11
Szerintem semmi probléma, elsőre ez nagyon is fasza volt!
#2 John 2003. 05. 9. péntek 08:24
Szerintem a történet nem annyira rossz, bár kissé látszik, hogy egy kezdővel van dolgunk. Ha egy picit választékosabban fogalmaznál, akkor egyre jobb és jobb lenne. Mindenesetre én szurkolok Neked! Üdv!5...na jo, 6 pont!
#1 Törté-Net 2003. 05. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?