A+ A-

Külföldön, S/M "kiképzésen" 2. rész

Az anális közösülés után pár napig nem ért hozzám a férfi. Minden nap meglátogatott, kaját hozott, elvitt megfürödni, de nem kínzott, nem zaklatott szexuálisan. A sajgó fenekem is lassan magához tért, záróizmaim visszanyerték eredeti feszességüket.
De az egyik nap hatalmas meglepetés ért! A fogvatartóm nem egyedül jött. Vele volt Judit is! Amikor megláttam Juditot nagyon megörültem. Biztos azért jött, hogy kiszabadítson ebbol a borzasztó helyzetbol. De sajnos hamar rá kellett jönnöm, hogy ez nem így lesz.
- Jajj, Judit, végre, hogy megtaláltál! Ugye elviszel innen? - kérdeztem tole reménykedve.
- Ne örülj annyira kislány - mondta mosolyogva. - Csak Thomast váltom, mert neki el kell mennie. Én folytatom egy darabig amit elkezdett.
Ennek hallatára igen értelmetlen képet vághattam, mert még hozzá tette.
- Ugyanis társak vagyunk, én szállítom neki a lányokat, és segítek, hogy hogyis mondjam, a "kiképzésükben". Thomas most itt hagy veled, de nem ajánlom, hogy valami meggondolatlan dolgot cselekedj, mert garantálom, te fogsz rosszabbul járni!
A férfi valóban elment, én és Judit maradtunk a szobában. Judit elkezdett vetkozni. Levetette a kosztümét. Alatta fekete, borbol készült melltartót és bugyit viselt. Fekete harisnyás lábai fekete tusarkúban bújtak. Szép teste volt. Nagy mellek, karcsú derék, szép, formás lábak. Sehol egy deka fölösleg, sportosan karbantartott izmok.
A magával hozott sporttáskából egy nádpálcát vett elo, majd leült az ágyra.
- Gyere ide, te mocskos ribanc! - kiáltott rám.
Én megszeppenve álltam elé. Akaratlanul is összébbhúztam magamon a köpenyt.
- Azt vesd le! Mutasd magad! - parancsolta.
Levetettem a köpenyt, és ott álltam pucéran elotte.
- Jó van ribanc! Na, figyelj ide! Ezentúl engem Úrnomnek szólítasz! Megértetted?
- Igen - válaszoltam.
Alig mondtam ki a választ, le is csapot rám a pálcával.
- Igen... micsoda? Hülye kurva!
- Igen, Úrnom.
- Eloször is majd elkezdesz egy kicsit németül tanulni, meg jól szopni, mert Thomas szerint csapnivalóan szopsz kurva létedre. Most menj a táskához, és hozd ide a fehér mupéniszt!
A táskához mentem, amiben különbözo dolgok voltak, tetején a mufarokkal.
Aztán megkezdodött az oktatásom. Elmagyarázta, hogy mit kell csinálnom. Adta az instrukciókat magyarul, meg németül is. A vibrátort kellett a számba vennem, nyalogatni, szopogatni, harapdálni. Úgy, mintha igazi férfi szerszám lenne. Többször is végig kellett csinálnom. Eloször a heréket izgattam a nyelvemmel, majd fel - le nyalogattam a vesszot, harapdáltam az oldalát, bekaptam a makkot. Fel - le mozgattam rajta a fejem, stb. Tényleg szopni tanultam! Eloször izgalmasnak is találtam a dolgot, de a többszöri végrehajtás során már unni kezdtem. Szerencsére Judit is lassan megelégelte a dolgot, és pihenot rendelt el.
- Most állj a sarokba, és meg ne moccanj! Gyerünk szaros ribanc!
Egy jó óra múlva folytatta az "oktatást".
- Gyere, állj elém kis ringyó! Most megtanulod a mély torok technikát!
És részletesen el is kezdte magyarázni:
- Most elmondom, hogy miképp tudod a péniszt teljes hosszában a szádba, torkodba venni. A nyakadat nyújtsd ki, fejedet kissé billents hátra. Ilymódon a szád egyvonalba kerül a torkoddal, így lehetové válig a hímtag becsúszása. A himvesszot jól be kell nedvesíteni! Erre majd síkosító zselét kapsz A merev szerszám sokkal könnyebben csúszik a torkodba a nyelved mentén, ha nedves. Amikor elhelyezkedtél, billentsd hátra a fejedet és nyelved hegyét nyújtsd ki annyira, hogy az alsó ajkadon épphogy egy kicsit túlérjen. Lapítsd le a nyelved hátsó részét, mint amikor az orvos kanállal nyomja le a nyelvedet, hogy a torkodat megvizsgálhassa. A nyelv kinyújtása elosegíti a nyelv hátsó részének a lelapítását. Nyissad tágra a torkodat, mintha ásítanál. A nyelv hátsó részének a leszorítása és a torok kinyitása elnyomja az öklendezési ingert és nagyobb nyílást teremt a behatolás számára. Végy egy mély lélegzetet és lassan csúsztasd be a farkat a szádba és tovább a nyelved mentén. Amikor úgy érzed, öklendezni fogsz, állj meg és tartsd ott, amíg csak tudod, és csak utána húzd vissza. Ismételd meg ezt a muveletet annyiszor, ahányszor bírod. Így egyre mélyebbre tudod majd bevenni, és a végén már teljes hosszában be fogod tudni csúsztatni a szádba és a nyelved mentén a torkodba. Egy fontos mozzanat, amire oda kell figyelni, hogy amikor a makk ténylegesen a torkodba ér, esetleg enyhe ellenállást érezhetsz, és ilyenkor egy kicsit erosebb nyomásra van szükség a teljes behatoláshoz. A nyelveddel is segíthetsz a szerszámot mélyebbre behúzni: amikor eléred azt a pontot, ahol öklendezni kezdenél, tarts egy pillanatnyi szünetet, majd a hímvesszo kivétele nélkül nyújtsd ki még jobban a nyelvedet és utána húzd vissza a szádba a pénisszel együtt. Megértetted koszos ringyó! Akkor gyakorold! Térdepelj elém, és itt a zselé, aztán próbálkozz!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.3 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50 2017. 01. 18. szerda 21:24
nagyon jó
#6 A57L 2014. 03. 26. szerda 05:59
Nagyon jó lett.
#5 ghhjk 2008. 04. 26. szombat 21:12
Csúcs volt, folytatást!!!
#4 pg 2003. 01. 2. csütörtök 12:00
végre valami igazi s/m story! várom a folytatást
#3 Dzunggóó 2003. 01. 1. szerda 07:14
Király volt, remélem lesz még folytatása. Elég durva, dehát ami S/M, az legyen is durva!
#2 TheChronic 2002. 12. 30. hétfő 14:11
Hú,ez nagyon durva...ez aztán hardcore szadizmus...:o
#1 Törté-Net 2002. 12. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?