A+ A-

Külföldön, S/M "kiképzésen" 1. rész

Móninak hívnak, most 22 éves vagyok. Ismeroseim kimondottan szép lánynak tartanak. Az érettségit megelozo szalagavató bálon is én lettem a bálkirályno. Szoke, egyenes szálú hajam a hátam közepéig ér. Szép, kék szemeim vannak. Testem vékony, bár nem vagyok túl magas, kb. 170 cm. A melleim szépek, se nem kicsik, se nem nagyok. Lábaim formás, hosszú combokban végzodnek. 36 - os cipot hordok. Boröm kimondottan fehér. Szóval egy dekoratív kis fruska vagyok.
A következo történet, amit most elmesélek még tavaly történt. Egy újsághirdetés apropóján egy állást próbáltam megszerezni. Érettségizett, fiatal, csinos lányok jelentkezését várták titkárnoi, aszisztensi munkakörbe. Úgy gondoltam, hogy ez egy nekem való feladat. Így meg is jelentem a felvételin.
Rajtam kívül még két lány jelentkezett az állásra. Egymás után szólítottak bennünket az irodába. Én voltam a sorban az utolsó. Amikor beléptem a helyiségbe egy szépen berendezett irodában találtam magam. Az íróasztalnál egy 30 - as éveiben lévo, dekoratív no ült. Helyes kosztüm volt rajta, hosszú, barna haja egy nagy csattal volt összefogva.
- Foglaljon helyet! - mutatott az asztal elotti kényelmes székre.
Leültem, o meg véignézett. Volt is mit néznie! Nem tudtam, hogy egy no fog felvételiztetni, férfira számítottam. Ezért egy mély dekoltázsú, rövid, kék színu ruhát vettem fel. Hozzá fehér cipot, és fehér harisnyát. A hajamat egy kék szalaggal fogtam össze.
Bemutatkozott, Juditnak hívták. Aztán kérdezgetni kezdett. A munkával kapcsolatban, kiváncsi volt, hogy milyen nyelveket beszélek, van - e útlevelem, hol lakom stb. Egyedül a nyelvvel voltam bajban, hisz nincs nyelvizsgám, angolt tanultam, de azt se igazán tudom használni. De a hölgy megnyugtatott, hogy ez nem igazán lényeges. A beszélgetés után megállapodtunk, hogy majd értesít, ha megfeleltem.
Másnap csörgött a telefon. A hölgy volt az, aki közölte, hogy megfeleltem az állásra, ha elvállalom, akkor havi 100 ezer forintot tud fizetni, de azonnal munkába is kellene állnom, mert szüksége lenne rám. Bécsbe kell utaznia pár napra, ahova vinne is magával. Nagyon megörültem a hírnek, és el is fogadtam az állást. Egy óra múlva már indultunk is. Éppen annyi idom volt, hogy gyorsan összepakoljak pár holmit.
Az út kellemesen telt el. Jól elbeszélgettünk, szimpatikus volt a fonöknom. Bécsbe érve egy kis szállodában szálltunk meg.
- Ne haragudj, de csak egy kétágyas szobát sikerült kapnom - mondta Judit.
Nem baj, gondoltam. Amúgy helyes kis szoba volt. Kipakoltunk, elmentünk, és megvacsoráztunk. Aztán visszatértünk a szobánkba, Judit megfürdött, kicsípte magát, és azt mondta:
- Most el kell mennem, de te addig fürödj meg!
Úgy is tettem. A kádba jó forróvizet engedtem, és elmerültem a habokban. Még mindig a vízben voltam, amikor hallottam, hogy csapódik az ajtó. Gondoltam, hogy Judit jött meg. Nem sokára én is kiszálltam a kádból. Megtürölköztem, és egy fürdolepedot csavartam magam köré. Kiléptem a fürdoszobából. A szobában ketten álltak. Judit és egy 40 - es évei elején lévo, eros testalkatú férfi. Meglepetten néztem rájuk, különösen azért, mert a férfi kezében egy pisztoly volt.
- Mi van Judit, mit akar ez az ember? - kérdeztem a fonöknomet.
- Móni, te most vele mégy, engedelmeskedj neki, mert különben megöl!
- Mégis, mi ez?
- Most nincs idom megmagyarázni, csináld azt, amit mondok!
- Nem is ismerem! Nem megyek sehova, nekem ehhez semmi közöm!
Hátra fordultam, hogy segítségért kiáltsak, de erre már nem volt idom. Egy hatalmas ütés érte a tarkóm, és elájultam.
Nem tudom, hogy mikor tértem magamhoz. A földre terített fürdolepedon feküdtem a hasamon, meztelenül. Szám muanyag ragasztószalaggal volt leragasztva. Karjaim a könyököm alatt és csuklóimnál, lábaim a térdem alatt és bokáimnál eros kötéllel voltak megkötve. És a bokámat felemelve, kezeimet a hátam mögött hátrahúzva összekötötték, hogy testem ívbe feszült.
Valami romos, elhagyatott, sötét gyárépületben voltam fogvatartva. A hatalmas csarnok közepén voltam egyedül. Körülöttem különbözo, már félig leszerelt gépek. A fejem még zsongott az ütéstol, és egy kicsit huvös is volt a teremben. Hosszú ideig nem történt semmi, csak a tagjaim gémberedtek el. Már nagyon kényelmetlen volt ez a testhelyzet. Aztán egy autó hangját hallottam meg, majd egy ajtó csapódását, és emberi lépteket. Reménykedni kezdtem, hogy végre megtaláltak. De csalódnom kellett, a férfi tért vissza, aki leütött. Sportcipot, kék farmernadrágot, és kidolgozott izmú felsotestén szuk, piros pólót viselt. Odalépett hozzám, és egy bicskával elvágta a csuklóimat és bokáimat összeköto kötelet. Végre kinyújthattam magam. Az egyik csuklómra bilincset helyezett, majd elvágta a karjaimat fogva tartó köteleket. Gyorsan a hátamra fordított, és a kezeimet a testem elott összebilincselte. Majd a lábaimról is lekerültek a kötelek. A végtagjaim már igen el voltak zsibbadva, fájdalmasan indult meg bennük a vérkeringés.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.1 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 cscsu50 2017. 01. 18. szerda 21:11
egész jó
#12 A57L 2014. 03. 26. szerda 06:00
Nem rossz történet.
#11 xy 2008. 04. 1. kedd 22:29
megnézném azt a csajt, aki a közepes méretű mellének a bibóit eléri a szájával, hacsak nem olyan hosszú a nyaka, mint egy zsiráfé...
és persze a húgycsőnek semmi köze a hüvelyhez...
ez a szegény pasi, aki ezt írta, bitosan nem találkozott még nővel életében...
nem is olvastam végig ezt a szennyet.1-es.
#10 Seth 2003. 01. 2. csütörtök 00:20
Bondagina: es ha pont azert irja ezt mert tudja hogy a ferfiak ezt mondjak es ez izgatja?? Erre nem gondolsz?
#9 Petike 2002. 12. 30. hétfő 20:08
Mert akkor a húgycsővéből legfeljebb pisi jött. Jobban kellett volna figyelni a biosz órákon.
#8 Petike 2002. 12. 30. hétfő 20:07
Javítsatok ki ha tévednék, de a lányoknál nem külön van a hüvely és a húgycső?
#7 Hilti 2002. 12. 29. vasárnap 21:03
Seth: magadnál vagy? Senki nem mondta, hogy tré a történet, ember, nyugi!
#6 Bondagina 2002. 12. 29. vasárnap 19:40
Ezt a történetet nem egy nő írta az biztos, hanem egy álmodozó pasi. Nő ugyanis nem fogalmaz saját személyéről úgy, hogy "dekorativ kis fruska" - ez tipikus férfias szóhasználat. Hiltinek igaza van, a történet valóságalapja 0 és nagyon sivár, semmi fantázia benne.
#5 Seth 2002. 12. 29. vasárnap 01:06
bazze, ez egy nagyon jo story. Nem kell a hulye nyavogas. Ki van irva a story cimehez hogy s/m-nem? ha nem szereted az ilyesmit akkor a faszert olvasod el?
#4 GEB 2002. 12. 28. szombat 22:56
csatlakozom Hiltihez, bár szerintem nem sok valóságalpja van atörénetnek...
Ja és egy kérdés: Senki nem kereste a lányt eközben???
#3 TheChronic 2002. 12. 27. péntek 17:24
Az eleje durva,de nem rossz...
#2 Hilti 2002. 12. 27. péntek 15:27
Ha igaz, akkor őszinte részvétem, ha fikció akkor is...
#1 Törté-Net 2002. 12. 26. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?