A+ A-

Külföldön, S/M "kiképzésen" 3. rész

Az egyik nap megint kivezettek a cellámból. Az eddigi tapasztalataim alapján rosszat sejtettem. Most olyan helyre vittek, ahol még eddig nem jártam. Valamikor orvosi rendelo lehetett, valószínuleg az üzemi orvosé. Ez is eléggé le volt romolva, de a szoba közepén egy nogyógyászati vizsgálószék állt. Gondolom ezt a fogvatartóim hozhatták ide, mert nem valószínu, hogy egy üzemi rendeloben ilyen lett volna.
- Ülj meztelenül a vizsgálószékbe, lotyó! - parancsolta Judit.
Ledobtam magamról a köpenyt, és felfeküdtem az asztalra.
- Tedd a tartókba a lábaidat!
Thomas a tartókba helyezett végtagjaimat le is szíjazta, majd terpeszbe húzta a lábaimat. Simára borotvált, meztelen puncim teljesen kitárulva "szemezett" kínzóimmal. Thomas egy széket rakott a lábaim közé, és leült rá. A nogyógyászati szék meletti tálcáról felvett egy pár gumikesztyut, amit a kezeire húzott. Aztán alkoholos vattát vett elo, majd egyik kezével széthúzta a puncim szeméremajkait, és a vattával megtörölte a húgycsonyílásom. Enyhe borzongás futott végig rajtam, amiatt, hogy a párolgó folyadék lehutötte a bekent részt. Aztán egy zacskóból vékony muanyag csövet vett elo, aminek végét az imént lekent húgycsonyílásomba illesztette, majd lassan elkezdte befelé tolni. Igen kellemetlen érzés volt, ahogy a cso behatolt a húgycsövembe. Bár jobban akkor fájt, amikor a záróizmaimon nyomta át, ekkor fájdalmasan fel is szisszentem. Amikor a húgyhólyagomig elért a cso, megindult rajta a sárgás színu vizelet, ami a cso másik végén egy üvegbe folyt. A férfi megvárta, hogy kiürüljön a hólyagom tartalma, majd egy kissé visszahúzta a csövet, és levágta rövidre a végét. A kint lévo csovégbe beledugott még valamit, utána visszanyomta a csövet úgy, hogy ne lógjon ki a vége. A muvelet után kivülrol nem is látszott, hogy a húgycsövembe ott a cso. Csak én éreztem, hogy van benne valami.
- Jól van, kész is - mondta Judit. - Kaptál egy kis helyes katétert. Most már ezen keresztül tudsz pisilni. Jó ötlet, mi? Én találtam ki - mondta a no büszkén. - Van olyan kuncsaft, aki ezt is szereti kontrolárni a lányoknál. A végén egy kis szelep van beszerelve. Csak úgy nyit, ha egy vékony tárgyal, mondjuk egy tuvel, kívülrol megnyomják, de egyébként nem engedi a pisit kifolyni. Mostantól fogva csak engedéllyel vizelhetsz, és csak akkor, és úgy, ahogy mi megszabjuk. Értetted pisis kurva?
- Igen, Úrnom.
- Akkor mehetünk a csarnokba.
Átmentünk a hatalmas csarnokba, ahol egy munkapad elé állítottak. A padon két, literes üveg volt folyadékkal, meg egy hatalmas satu.
- Eloször idd ki az egyik üveget, de gyorsan! - kaptam a határozott utasítást.
Az egyik üveget megfogtam, és belekortyoltam. Nagyon sós víz volt benne! Már majdnem kiköptem, de szerencsére észbe kaptam. Ha kiköpöm, biztos megbüntetnek. Így, ha undorodva is, de leeröltettem a liternyi folyadékot.
- Most hajolj a satu folé, a lógó csöcseid a satu pofái kozé kerüljenek!
Elore hajoltam, ahogy Judit mondta. A melleim a satu pofái között helyezkedtek el. Ezek után Thomas elkezdte befelé hajtani a szorító pofákat. Éreztem, ahogy mindkét mellemhez hozzáérnek, majd egyre szorosabban egymáshoz nyomják oket. A melleim eloször teljesen eldeformálódtak, majd a nyomástól fájni kezdtek.
- Aú! Ez fáj! - kiáltottam fel.
A férfi nem is hajtotta tovább.
- Kezeket tenyérrel lefelé elorenyújtani! - kaptam az utasítást.
A munkapadra tenyereltem. A kezeimet pillanatszorítókkal rögzítette Thomas az asztalhoz. Ez után egy kb. térd magasságú zsámolyszeruséget helyeztek a lábaim elé.
- Feltérdelni!
Nagy nehezen felkászálódtam. A térdelo helyzet miatt kényelmetlenül feszült a testem, és a fenekem is feszesen domborodott. Thomas és Judit ekkor levetkozött. Thomas csak egy apró, feszülo, borbol készült gatyát hagyott magán, Judit pedig ugyancsak fekete bor bugyiban és melltartóban volt. Aztán gyufa sercenését hallottam és égo viasz szagát éreztem. Nem sokára pedig a borömön éreztem az olvadó gyertyák anyagát. Mindenhová csöppentették a forró viaszt! A kezeimre, hátamra, fenekemre, lábaimra. Nagyokat szisszentem minden forró pont után. Módszeresen dolgoztak. A fájdalom elviselheto, de igen kellemetlen volt. Judit néha a melleim és a puncim alá is behelyezte a gyertyáját, hogy a lobogó láng süsse oket. Amikor már nagyon nem bírtam, akkor ordítani kezdtem.
- Jó meleged van, mi? Süti a puncidat, te kis ribanc! Ordíts csak kurva! - hallottam ilyenkor a no hangját.
Elég hosszú idonek tünt a gyertyázás, a borömön egyre több szilárd viaszfolt éktelenkedett, amikor végül abbahagyták. Thomas ekkor egy szájpöcökkel kipöckölte a számat. Majd mind a ketten gumikesztyut húztak fel, amit valami krémmel jól be is kentek.
- Tedd a lábaidat enyhén terpeszbe, lazíts! Ami most következik igen csak fájni fog. Ne próbálj meg elájulni! - kaptam az instrukciókat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.27 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 03. 26. szerda 05:59
Egész jó írás.
#4 sandokan 2003. 01. 13. hétfő 13:42
Mit írtál TE! A szerencsétlen nő ezek után alkalmatlanná vált mindenféle szexre! A tágítás és a méh megszorítása, vmint a koszos literes borosüveg hüvelybe való BEÜTÉSE?!! súlyos belső sérüléseket és fertőzést okozott! HIBÁZTÁL! Ezért büntetést érdemelsz, szólj Uradnak, hogy szabja ki rád a megfelelő büntetést!
#3 girnyau 2003. 01. 4. szombat 18:47
én szeretem a szado-mazo szexet de ez egy kicsit azért már durva és ráadásul kivitelezhtetlen /3 kéz egy nőben :)/
#2 TheChronic 2003. 01. 4. szombat 18:09
Hú,no commennt.
Csak annyi,hogy ez már tényleg a teljes kiszolgáltatottság.És az is lehet izgató...csak nem annak,aki elszenvedi...
#1 Törté-Net 2003. 01. 4. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?