A+ A-

Az én angyalom

A történetem a címét életem szerelméről kapta, hiszen egy megtestesült angyal.
Egyszer nagyon megbántottam, és ő elhagyott, hónapokig próbáltam kapcsolatba lépni vele, de vagy letagadtatta magát, vagy pedig, nem vette fel a telefont. Végül megvártam a munkahelye előtt, és kértem, beszéljük meg a dolgot, nem tudott mit tenni, így beleegyezett. Beültünk az autójába, sokáig hallgattunk, közben figyeltem. Az arca tűzpiros volt, látszott rajta, ideges. Mély lélegzeteket vett. Vezetés közben hirtelen a mellkasára nézett, majd a szemembe. Valószínűleg észrevette, hogy nézem. Gyönyörű volt. Fehér blúza kiemelte napbarnított bőrét.
Először csak semleges dolgokról beszélgettünk. Akárhogy haragudott rám, mégis nagyon kedves volt. Elmondta, hogy mióta elhagyott, a munkába temetkezett. Mai napig szeret, de bízni már nem tud bennem. A hangja szomorú volt, tekintete magányos.
A fenébe is! De hülye voltam. - Gondoltam. Most már mindent megtennék, csak visszakapjam.
Gyorsan hajtott, majd megállt egy kis háznál, ahova szakításunkkor költözött. Nem akart behívni, távolságtartó volt. Megígértem neki, hogy csak beszélgetünk, TV-t nézünk. Erre ő elmosolyodott. Édes volt, és csodás érzés fogott el.
Amikor újra megszólalt, elszomorított. Mindent megtett, hogy elfelejtsen. Bár azt nem mondta, hogy sikerült -e neki, de nem is akartam tudni. Befejezte beszélgetést, csak hallgatott. Annyit hozzátett, hogy pihenésre és magányra van szüksége. Értettem a célzást, de nem reagáltam. Keresztül mentünk a konyhán.
- Menjünk a nappaliba! - szólt és balra fordult.
Kintről a lámpák fénye átvilágított az ajtó üvegén. Az angyalkám furcsa volt és ideges. A nyitott ajtóban megálltam, a szívem olyan hevesen vert, hogy majd kiugrott.
- Szükségem van egy frissítő zuhanyra- mondta.
Elindult a fürdő felé, és én követtem. Forró vizet engedett, majd megint kiment törölközőért. Én addig gyertyákat kerestem, és amikor megtaláltam, a kád köré raktam, és meggyújtottam őket. A hold bevilágított az ablakon, romantikus látványt nyújtott. A vízbe pici rózsaszirmokat raktam, amikor csodálatom tárgya visszatért, igazán meglepődött. Igaz, semmit nem tudtam leolvasni az arcáról. Mögé léptem, és magam felé fordítottam, hosszan néztünk egymás szemébe, szólni akartam, de nem tudtam mit mondani. Úgy gondoltam, akármit mondok, úgysem hisz már nekem. Végül ő törte meg a csendet:
- Nagyon szép, de mi ezzel a célod? - Kedvesen elmosolyodott. Éreztem, kezd feloldódni.
- Csak örömet akartam szerezni neked. - Válaszoltam.
- Köszönöm. - Súgta a fülembe.
Magamhoz húztam, és megcsókoltam. Nem ellenkezett, visszacsókolt. Sokáig csókolóztunk forrón és szenvedélyesen. Hirtelen egymásra néztünk, és zavartan mosolyogtunk.
- Mi baj velünk? - Kérdeztem, miközben leültünk a kád szélére.
Nem válaszolt, csak nézett maga elé. Éreztem az illatát, elöntött a forróság, a lábam remegett. Felé fordultam, és megcsókoltam, ismét viszonozta a csókokat, de már szenvedélyesebben. Olyan gyorsan kapkodta a levegőt, mintha kilométereket futott volna, de a szája puha és lágy volt.
Mindketten érezni akartuk egymás száját és testét. A nyelvemmel az alsóajkait "simogattam", és erre ő apró nyögésekkel reagált. A kezeivel finoman simogatott, és csak levegővételnyire hagytuk abba a csókolózást.
A szemeit egy pillanatra sem nyitotta ki. Amikor mégis kinyitotta, egy könnycseppet láttam meg benne. Bűnösnek éreztem magam. Megpróbáltam letörölni, de megfogta a kezem.
- Ne!-mondta halkan. - Nekem jól esik.
Majd mosolyogva a tenyerembe csókolt.
- Te sírsz? - szólaltam meg ugyanolyan halkan, mintha meghallhatna valaki más is.
- Miért sírsz? Ennyire rosszul csókolok? - próbáltam feldobni a hangulatot.
De ő csak mosolygott rám, és én visszamosolyogtam. A mosolyától még gyorsabb lett a szívverésem.
- Nem, nem volt rossz. -szólalt meg nemsokára, és újra megcsókolt. - Sok tökéletes dolog van az életben, az egyik a csókolózás, mikor két ember tiszta szerelemből teszi.
- A csóknak egyedi íze van. - helyeseltem.
Valóban így van. Akárhány lánnyal csókolóztam már, egyikkel sem éreztem azt, amit az én angyalkámmal. Szerettem volna ezt neki is elmondani, de féltem, hogy nem úgy reagál, ahogy én szeretném. Kezdtem félni tőle. Féltem, hogy most bosszút áll, és ő okoz nekem fájdalmat. Pedig soha nem volt bosszúálló-típus, mindig csendben tűrte a kudarcokat. Tisztában voltam vele, hogy a legkegyetlenebb bosszút érdemelném, még akkor is, ha saját magamat büntetem.
Most boldog voltam, hogy karjaimba tarthatom, még ha csak kevés ideig is. Már hónapok óta csak az öleléseire és csókjaira vágytam. Nem is gondoltam volna, hogy az álmom teljesülni fog. Azt szerettem volna, hogy ez az éjszaka soha ne érjen végett.
Úgy öleltem, mint aki soha nem akarja elereszteni. Egy valami bántott: én nem tudtam semmiféle érzést kiolvasni a tekintetéből.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.66 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L 2016. 06. 3. péntek 05:05
Érzelmes,szép írás.
#11 papi 2014. 02. 18. kedd 05:12
Megható, hogy ilyen történetek is vannak.
#10 genius33 2013. 02. 22. péntek 14:52
Jóóóó, nagyon kellemes! smile
#9 By 2002. 12. 30. hétfő 10:45
Legalább normálisan és kulturáltan meg van írva...9 point!
#8 Machine 2002. 12. 30. hétfő 10:38
Ja és senkinek nem kell velem egyetértenie, de ez akkor is így van.
A legjobb amit itt olcastam.
Legszivesebben háromjegyűre pontoznám.
#7 Machine 2002. 12. 30. hétfő 10:37
Végre egy sztori, ahol érzelmek is vannak, mégpedig nagyon jól megírva!
Ez nem pornónovela, ez egy irodalmi remekmű!!!
GRATULÁLOK!
#6 freekz 2002. 12. 29. vasárnap 23:27
ez nagyon szép volt!grat!ja és végre egy olyan story ahol van vége is ráadásul happy end!teccik! 10p.! f.
#5 dunken 2002. 12. 29. vasárnap 15:56
Ezt a baromságot. 0 pont. Ja olyan nincs. Akkor 1.
#4 Reader 2002. 12. 29. vasárnap 14:06
sajnos csak 10 pont, bár ennél többet érdemelne
#3 srác 2002. 12. 29. vasárnap 00:36
NO COMMENT!!!

(csak 1 1-0es =))
#2 tgyl 2002. 12. 28. szombat 08:08
Szép történet! 10 pont
#1 Törté-Net 2002. 12. 28. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?