A+ A-

Szendvics, vagy amit akartok

Kitalált történet
Két kedves barátomat vártam vacsorára, alaposan kitettem hát magamért, bár nem szakács - tudományomról vagyok híres. Erőlevest készítettem tojással, s főételnek rántott csirkét. De nem akármilyent ám! Hatalmas, példány volt valaha szegény pára, hatalmas, húsos, ízes mellekkel, formás combokkal.. egyszóval a legjobb csirke volt kerek e világon. Köretnek krumplipüré, hasábburgonya vagy rizs állt rendelkezésre, nomeg paradicsomgerezdek és egyéb díszítések.
Rettentően büszke voltam művemre.
Meg is érkeztek vendégeim, s késő este lévén, színházból jövet éhesek is voltak, és amint megérezték a konyhából áradó illatokat, mentem összefutott a nyál a szájukban. Leültünk hát, Kati és Zoli egymás mellé, én velük szembe, hogy ki tudjak rohanni a konyhába, ha kellene esetleg valami. A leves elfogyasztása után, mikor elverték első éhüket, elmesélték a színdarabot, állítólag fantasztikus volt, egyszer majd nekem is meg kell néznem. Míg ők meséltek, feltálaltam a főfogást. Meglátták a gusztusos husikat, elkerekedett a szemük: ők ekkorát még nem láttak! Kati ki is kapta az egyik legszebb darabot tányérjára, hogy megkóstolja. Utána rögtön vágott egy szeletet barátjának is, mohón szájába dugta, mondván, ezt az ízt mindenképpen éreznie kell (be kell vallanom, csaltam egy kicsit, kínai orvosomtól tanultam el a fűszerezés művészetét, s ezt a tudást alkalmaztam most is orvul)! A beszélgetés hirtelen abba maradt, mindhárman el voltunk foglalva az evéssel. Csak úgy dagadozott a mellem, ahogy néztem míly élvezettel eszik alkotásom.
A desszert előtt pihenőt tartottunk, s felvettük újra a beszélgetés fonalát, színházról áttérve napjaink kulturális életére, nem csak színjátszásra, hanem mindenféle művészetre. Kati, fejét szerelmesen barátja vállára hajtva, egymást átölelve mesélték büszkén, hogy épp a minap Katiról csodás fürdőruhás képeket készített egy fotós.
Megmutatták volna, de sajnos nem hozták magukkal.
Desszertnek fagylaltkelyhet készítettem, habbal és csokiöntettel díszítve ízlésesen. Beszélgetés közben bele - bele kanalaztunk, ők egymást etették... Elnéztem a párt, ahogy szerelmesen turbékolnak, mint a galambok.. Jó volt nézni ahogy huncutul egymás szájába adják a hideg édességet, ahogy játszanak, ahogy összeforr ajkuk, és szenvedélyesen csókolóznak. Nem törődtek már a desszerttel, inkább egymást falták mohón. Zoli keze Kati melleit simogatta pólóján keresztül (színház után mindig átöltöztek könnyedebb ruhába. Katin éppen egyetlen hosszú, térdig érő póló volt, derekánál övvel összefogva, Zolin pedig fekete farmer és ing), miközben a lány keze barátja férfiasságát méregette fel a farmeren át.
Rám ügyet sem vetve folytatták buja játékuk, teljesen felizgultam.
Hozzám hasonlóan Zoli szerszáma is ágaskodott már rendesen. Kati is észrevette, letérdelt barátja elé, kigombolta sliccét, majd megmarkolta a kipattanó rudat. Gyengéden megsimogatta, tövig visszahúzva a bőrt, majd huncut kis puszit nyomott a makk hegyére, és szájába vette a szerszámot. Először csak a makkot, melyet nyelvével alaposan körbenyalt, majd lassan egyre többet és többet, míg tövig torkában nem volt. Kiengedte, nyelvével végigfutott a kőkemény falloszon, majd újból szájába véve ütemesen szopni kezdte.
Ahogy elnéztem Zoli gyönyörtől mámoros arcát, Kati hívogató fenekét, amint ütemesen mozgatja azt is, nem bírtam én sem magammal. Elővettem én is fegyverem, maszturbálni kezdtem.. de oly csábító volt Kati popsija! Kiugrottam minden ruhámból, odatérdeltem Kati mögé, simogatni kezdtem fenekét a hosszú pólón keresztül, majd combjára tévedtem, s visszafele a ruhadarab szegélyébe kapaszkodva húzni kezdtem felfele, míg egész popsija szabaddá nem vált. Formás, feszes mindkét gerezd, olyan tenyérbemászó, simogatni való. Nem is tétlenkedtem sokat: csókot nyomtam a két gerezd közé, csókjaimmal beterítettem minden egyes milliméterét. Közben kezeimmel combjait cirógattam, majd kicsatoltam övét, és pólója alatt felfelé kezdtem haladni, tenyeremmel simítva végig forró testén. Csókjaimmal követtem kezem útját háta mentén, magam előtt tolva a pólót végigcsókoltam gerincét, egészen nyakáig. Kezeim megálltak melleinél, megragadták őket.. Csodálatos mellei voltak, nagyok, mégis feszesek, érzéki bimbókkal közepükön. E bimbókat ujjaim közé fogva szelíden morzsolgatni kezdtem, miközben gerincét csókoltam, majd ahogy szám egyre visszább vonult, tenyerem vette át a helyet, és masszíroztam csak a vénuszi dombokat. Gerince mentén haladva elérkeztem farcsontjáig, megnyomogattam orrommal, körbetáncoltam nyelvemmel, majd elindultam a popsi - lyuka felé vezető vonalon. E titkos bejáratot körbejártam nyelvemmel, megnedvesítve, felizgatva azt. Közben kéjsóvár kezeim combjait simogatták, s az egyik betévedt kettőjük közé, végigsimítottam ujjaimmal a tüsire nyírt fanszőrzeten, aztán végighúztam ujjam a nedves rés tetején, alig - alig mélyesztve bele.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008 2016. 09. 16. péntek 07:46
ez nagyon tutti lett 9p...
#8 feherfabia 2015. 04. 16. csütörtök 05:19
Ez nagyon furi !4P
#7 A57L 2014. 01. 14. kedd 05:06
Nem rossz.
#6 Kis János 2002. 11. 18. hétfő 22:27
A vendégek nem szoktak elkezdeni sexelni nálunk sem.Nem értem miért.Talán mert nem olvasnak ilyen izgi agyrémet.
#5 Thael 2002. 11. 18. hétfő 19:41
joebacsi, az átöltöz?s félmondatot ("színház után mindig átöltöztek könnyedebb ruhába") nem kell átugrani :)
#4 joebácsi 2002. 11. 18. hétfő 19:03
Hogy lehet pólón keresztül feneket simogatni olyan nőn , aki szinházból jön?
#3 Thael 2002. 11. 18. hétfő 17:29
alma, legközelebb kezdemenyezz akkor te :)
#2 alma 2002. 11. 18. hétfő 14:11
Múltkor nálam is volt egy baráti házaspár, de nem kezdte el a csajszi szopni a pasit, igy nem lett az egészbol semmi.:-)
#1 Törté-Net 2002. 11. 17. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?