A+ A-

A második első alkalom

Minden az internettel kezdődött. Barangolásaim során azon kaptam magam, hogy állandóan vissza - visszatérek egy bizonyos oldalra. Mondanom sem kell, a lapon férfiak kerestek ... férfiakat. Olvasgattam a hirdetéseket, és közben elképzeltem ezt - azt.
Legtöbbször azok a hirdetések ragadtak meg, ahol idősebb pasik kerestek fiatalabb srácokat. Egyszer - kétszer válaszoltam is a feladónak, de amikor a találkára került a sor, már nem mentem el.
Aztán egyszer egy olyan hirdetést találtam, amely képpel is illusztrálva volt. A férfi úgy negyven körüli lehetett, kellemesen szőrös volt, és hatalmas álló fasszal rendelkezett. Egyszerűen nem bírtam levenni a szememet a dákójáról. Elhatároztam, hogy írok neki. Rögtön másnap válaszolt. Elhatároztam, hogy most bármi történik is,
kemény leszek, és el fogok menni a találkára.
A válasz azért meglepett, ugyanis István, mert így hívták, a randevú helyének a lakását szemelte ki azzal az indokkal, hogy így nem kell az ismeretlenség miatt a találkozást megnehezíteni.
Nem tudtam, hogy mit csináljak, de aztán a kíváncsiság erősebbnek bizonyult a félelemnél. Egy péntek este elmentem a megadott címre, összeszedtem minden erőmet, és megnyomtam a kaputelefon csengőjét. Kellemes mély hang fogadott, és beengedett.
A lift a negyediken állt meg. Még egyszer belém villant, hogy sarkon forduljak, és hazamenjek. Remegés fogott el, de kinyitottam az ajtót. Kilépve a folyosóra már láttam, hogy nincs visszaút. István az ajtóban állt, és betessékelt.
Magas, sötétbarna hajú volt, sötét szemmel, sportos alkattal. Látva zavarom, gyorsan a szoba felé sietett, és hellyel kínált. Leültünk egy asztalhoz, és beszélgetni kezdtünk. Nem tudom, mit hordhattam össze, de éreztem, hogy elég összefüggéstelenül beszélhetek.
István aztán igyekezett oldani a feszültséget, és borral kínált. Lassan kezdtem kiengedni. Elvileg csak beszélgetünk, és abból semmi rossz sem származhat.
Ahogy telt az idő, éreztem, hogy az alkohol kezd a fejembe szállni. Már nem féltem. A férfi hangja is nyugtatóan hatott rám. Kérdezte nincs - e kedvem valami filmet megnézni.
Miért ne, válaszoltam.
- Nem tusolsz le előtte? - kérdezte.
- De, jó. - végül is, nyár lévén, már kezdtem eléggé izzadt lenni.
- Kikészítettem neked egy köntöst, abba bújj bele tusolás után - kérte.
A zuhany alatt nevethetnékem támadt. - Ettől féltem így?
István egy rendes srác. Nem lesz semmi baj, csak videózunk.
Amikor bementem, István már javában nézte a filmet. -Gyere ide mellém, a heverőre - kérte. Leültem, bár a köntös, amit adott, elég rövid volt, amikor leültem felcsúszott a combomig. Éreztem, hogy kezd ágaskodni a faszom. A helyzetet ismét ő oldotta meg, mert elment zuhanyozni. A filmen a srácok épp 69 - es pózban szopták egymást.
- Tetszik? - összerezzentem a kérdésre. Időközben István bejött a szobába, és megállt előttem. Ö is köntösben volt, ami szintén combközépig ért neki. Alig bírtam levenni a szemem a szőrös combjáról, és a szintén szőrös kezéről.
- Igen, nem rossz, - válaszoltam.
Leült mellém, és néztük a tv - t. -Most jön a kedvenc részem - mondta. Az idősebb srác a fiatalabb fölé térdelt, és tövig nyomta a szőrös faszát a másik szájába. Aztán elkezdte dugni a száját, egyre ütemesebben. Éreztem, hogy megint kezd felállni a farkam. István keze, mintha csak véletlenül tenné, elkezdte simogatni a combom. Erre már teljes merevedésem lett, mire István szépen elkezdte cirógatni a heréimet. A tempó a filmen nagyon felgyorsult, és aztán az idősebb srác kikapta a farkát a másik szájából, és megindult a láva. Mint az orkán, úgy lövellt a sok geci a fiatalabb arcába. Beborította a homlokát, az egyik szemét, és jutott belőle a fiú szájába is jócskán. Aztán nyúlós patakként megindult lefelé a srác szőrös mellkasára.
István széthajtotta a köntösömet. - Erre már nincs szükség, mondta, és ledobta az övét is. -Gyere, most megmutatom, hogy miért mondták régen azt, hogy a férfiszerelem a legszebb dolog a világon.
Simogatni kezdte a testem, az álló faszomat gondosan kikerülve. Óvatosan a farkára tette a kezem. Örömöm leírhatatlan lett. Éreztem, ahogy lassan duzzad meg az ő farka is a kezemben. Egyszerűen gyönyörű fasza volt, és ami teljesen elkápráztatott, óriási herékkel.
Hanyatt fektetett, és ő fordítva rám feküdt. A szemem előtt közvetlenül ott lógott a két hatalmas heregolyó, és középen a szőrös fasz. Éreztem a pillanatot, amikor István nyalni kezdte a farkamat. Úgy tűnt, ezt már nem lehet fokozni.
Ekkor szopni kezdett. Előbb csak a kőkemény makkomat vette be, majd egyre mélyebbre csúsztatta szájában az ágaskodó fütyimet. Kezével a golyóimat gyúrta, majd egyiket szabaddá téve megindult a fenekem irányába. Simogatni kezdte az ánuszom környékét, majd azt is. Mutatóujját nyállal benedvesítve megkezdte a szűz seggem birtokba vételét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.08 pont (72 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2016. 03. 14. hétfő 15:24
Nem tetszett.
#6 91boy 2015. 08. 23. vasárnap 22:14
Tetszett!! Izgalmas!
#5 Kristof 2010. 02. 2. kedd 20:08
En ir erre vagyok. Jo volt.
#4 Td 2003. 02. 5. szerda 12:24
a vége túl durva a többi izgi
#3 li 2002. 12. 25. szerda 13:45
Nekem nagyon tetszik, a maga nemében. 10
#2 Lestat 2002. 11. 15. péntek 10:24
Kár volt a végén azért a seggből-ki szájba be dologért. Egyébként jó volt, csak valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy anál után még tiszta legyen...
#1 Törté-Net 2002. 11. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?