Bármit meghallgatok

Szavazás átlaga: 5.89 pont (44 szavazat)
Megjelenés: 2024. április 8.
Hossz: 15 294 karakter
Elolvasva: 642 alkalommal
A harmadik álláskereső hirdetést adta fel; az első hirdetésben feltüntetett 250 000 forintos nettó bér igényét 200 000 forintra változtatta, s három képpel többet töltött fel, amiken a tükör előtt pózolt testéhez tapadó nadrágban. Több, mint egy hónapja keresett állást, s kezdte elveszteni a reményt. Egy-két ajánlattal keresték csak meg, ám vagy az ország másik felére kellett volna utaznia, vagy nagyon kevés fizetést ajánlottak neki. Hirdetésének szövegén is változtatott; amellett, hogy szakmájában keresett állást, hozzátette azt is: bármit meghallgatok.
A fiatal lány legnagyobb meglepetésére már másnap délután a telefonja; privát számról hívták, s a vonal túlsó végén egy férfihang alkalmi munkát ajánlott neki nettó 200 000 forint keresettel. Az ajánlatról több szó nem esett a telefonban; Eszter megadta az e-mail címét a férfinak, aki megígérte, hogy egyéb információkat írásban oszt meg vele.
Még aznap megérkezett a levél. A lány az ágyán feküdve nyitotta meg az e-mailt, a benne található leírástól azonban elkerekedett a szeme.
A harmincas éveiben járó férfi egy találkozót kért, aminek a forgatókönyvét teljes részletességgel ecsetelte a munkát kereső lánynak. Leírta azt is, mit vegyen fel, hol és mikor találkozzanak, és megdöbbentő pontossággal írt arról is, milyen szexuális tevékenységeket vár el a lánytól találkozójuk során. Egy egésznapos programleírás szerepelt az e-mailben, s három intim képet is csatolt magáról a férfi. Ahogy Eszter sorban nyitotta meg a képeket, úgy találta, hogy a nála legalább tizenöt évvel idősebb, kisebb pocakkal rendelkező férfi átlagos péniszmérettel van megáldva. Első pillantásra nyugtázta azt is, hogy egy buliban szóba sem állna az ehhez hasonló palikkal. De itt most pénzről volt szó, méghozzá sok pénzről.
Eszter elgondolkozva tette le a telefonját az ágyra. Emil adott neki gondolkodási időt, a lánynak pedig szüksége is volt rá. Nem bombázták ajánlatokkal, s tudta azt is, ha a férfi igazat mond, nagy összegre tehet szert igencsak rövid idő alatt. Ehhez persze az is szükséges, hogy lenyelje büszkeségét, és egy igencsak átlagos faszi szexrabszolgájává váljon, ha csak egy napra is. Ráadásul egy idegenről van szó, akit nem is ismer. Gondolatban elképzelte, ahogy a férfi előtt térdel, s felnéz rá: majd Emil megkéri, kapja be a farkát.
Megborzongott. Kezeibe temette arcát, nagyot sóhajtva. Ekkor a telefonja.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.89 pont (44 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Pavlov
2024. április 11. 08:19
#3
Nincs befejezve a történet, és nagyon-nagyon egyszerű, nem közelíti meg a többi Shavo-sztori színvonalát. Ráadásul az árakon nem tudtam túltenni magam: 200 havi? Az a minimálbér alatt van! Vagy egy alkalomra kér ennyit? Az meg egy sima kefélésért elég sok, a luxus kategóriás ribik kérnek 300-at Dubajban mindenért. Olyan érzésem volt, mint az étvizedek óta velünk maradt matekpéldáknál, amikben Peti 5 forintért vesz csokit, és még almára is marad pénze.
1
veteran
2024. április 8. 05:06
#2
Ez eddig tényleg csak kurvaság.
1
T
Törté-Net
2024. április 8. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1