Utazások a világban 8. (befejező) rész - A Lago Maggiore partján csodás a szex

Szavazás átlaga: 8.42 pont (33 szavazat)
Megjelenés: 2024. április 3.
Hossz: 31 154 karakter
Elolvasva: 615 alkalommal
Anna késésben volt. Megbeszélte Évával, hogy a város szélén levő bevásárló központban találkoznak és eltöltenek egy kellemes napot együtt.
Már két hónapja élnek itt Zürichben és most felhatalmazást kapott Pier Paolótól, hogy alakítsa a házukat olyanra, amilyenre szeretné. Szerette ezt a várost, szerette a férfit, szerette a házat is, de mégsem érezte magát igazán otthon. Vendég volt és tudta, hogy Éva is így érez, pedig mind a ketten őszinte szerelmet találtak.  
Kocsival ment, bár eléggé bizonytalanul vezetett. A Bellevue-nél nagy volt a forgalom, pedig tudta, hogy itt kell átjutnia és utána már szabad lesz az út, de beletört a bicskája a forgalomba, mert nem vette észre az oldalról jövő terepjárót, aki határozott volt és az ő kis kocsiját semmibe vette, hatalmas lökést érzett, aztán minden elsötétült. Mikor újra kinyitotta a szemét már sokan voltak körülötte, nem is a kocsiban ült, valahogy kikerült onnan, már az aszfalton feküdt és nagyon szédült. Akkor is ha, becsukta a szemét és akkor is, amikor kinyitotta.  
Egy idős férfi hajolt fölé, aki nagyon erős svájci akcentussal beszélte a németet, szinte nem is értette, amit mond.  
Anna megpróbált beszélni, és amikor megszólalt magyarul jöttek a gondolatai és a szavai is. Egy nő hangját hallotta, ahogyan parancsolóan rászólt a bámészkodókra, álljanak arrébb, aztán fölé hajolt, óvatosan megsimította az arcát és magyarul szólalt meg. Ettől Anna megnyugodott, mert amikor a zavaros német szavakat hallotta kissé megijedt, mert nem értette mi is történt.
– Ne mozogj. Mindjárt jön a mentő. Minden rendben lesz – megfogta a kezét, és ettől nyugalom szállta meg. – Kit értesíthetek a balesetről? – kérdezte.
Anna nagyon nehezen tudott gondolkodni. Az zengett a fejében, hogy – baleset volt –, látta, a fiatal nő kezében ott van a táskája. Próbált koncentrálni, aztán odanyúlva előhúzta a telefonját, a lány kezébe adta és csak annyit bírt mondani:
– Éva – azután nagy levegőket vett, mert hányingert érzett.
A lány kereste a telefonban Éva számát, amit nem volt nehéz megtalálni, mert ott volt a híváslista élén.  
– Merre jársz drága? – jelentkezett be Éva rögtön.
– A barátnője balesetet szenvedett a Bellevue-nél, most várunk a mentőre, azt kéri, hogy jöjjön a Központi Kórházba a sürgősségire – a lány tárgyilagos volt, bár sejtette, hogy a másik oldalon levő Éva mennyire megrémülhetett.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 15 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.42 pont (33 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Titti
2024. április 10. 21:12
#14
Ez nem csajos dolog, hanem emberi. 
Valamikor udvarolni akartam egy fiúnak és azt mondtam neki, hogy szép. Erre kinevetett, mert egy férfi nem szép. Azt gondoltam, hogy viccel, de nem. Rájöttem, hogy attól fél – minden látható ok nélkül –, hogy egy nő sem tarthatja őt vonzónak.
A bizonytalanság valamilyen formában mindenkiben ott van. Ha ez nem lenne igaz, féltékenység sem lenne a világon. Annak sem mindig van oka.
2
Ez egy válasz Andreas6 2024. április 4. 06:57-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. április 4. 07:27
#13
Ez olyan csajos dolog. Mi lányok ilyenek vagyunk. Ezt valós megélés alapján írtam le. Amikor átéltem, akkor sem értette a partnerem, hogy miért féltem. Félre értelmeztem a jeleit. A férfinak többet kell mondania, hogy mit érez, hogy ne legyünk bizonytalanok.
1
Ez egy válasz Andreas6 2024. április 4. 06:57-kor írt üzenetére.
Andreas6
2024. április 4. 06:57
#12
Zavart, hogy minden látható ok nélkül attól félnek a lányok, hogy lapátra kerülnek.
2
Kékég
2024. április 3. 20:27
#11
Lola! Baszki ezt odatetted. Andreas, ne haragudj meg jobban rám, de én azt kívánom Lolának, hogy olvasóként én mindig ilyen közepes írást akarok olvasni amit Éva ésLola tudtok női íróként és nem fordítókén írni. Írni próbálkozó nőként azt kérhetném, hogy vegyél vissza, hiszen a földbe döngölsz írásaiddal. Kérek majd segítséget, hogy megtudjam közelíteni ezt a szintet. Büszke vagyok, hogy virtuálisan ismerhetlek...
4
Álmoska5
2024. április 3. 15:18
#9
Én erre mondom, CSAK!   (Csupán tiszta jóindulatú lehúzás miatt!)

Most, kapok hideget meleget. A szóban forgó író társunknak a 9 000 -és véleményeiből mennyi lehet az ehhez hasonló, a csupa jó indulatból!  András ne haragudj rám én bármikor meghalhatok, a veséim és a szívem alig dolgoznak.  Oldal legidősebb tagja ( igaz vannak fantom 124 éves FANTOM társaink  is) kérlek ne húzd le az szorgalmas becsületes emberi munkát!  Inkább ne szólj hozzá. 
Tisztelettel:
"Álmoska5"
0
Ez egy válasz Éva596 2024. április 3. 14:11-kor írt üzenetére.
Andreas6
2024. április 3. 12:09
#6
Örülök, hogy sokaknál ennyire jól bejött ez a történet, nálam jó közepes lett.
-1
Éva596
2024. április 3. 07:13
#5
Azt hittem az előző rész után, vége, nem lehet folytatni. De egy szenzációs ötlet, egy sajnálatos baleset mindent felforgatott. Ezek a fordulatok, a történet okosan, szépen tovább vitele, keveseknek adatik meg. Neked szerencsére igen. A történetekben itt nem gyakori a négyes szex, főleg nem úgy, hogy kér fiú, két lány, ráadásul mindkét lány szendvicsben. Te ezt is bravúrosan megoldottad. Élvezet volt olvasni.
4
Álmoska5
2024. április 3. 05:38
#4
Ilyen részletesen szépen szakszerűen, vágykeltő szavakkal köritett, négyes szeretkezést még soha nem olvastam. Két írónő írt ilyen magas színvonalon. Most Lola is felnőt hozzájuk. Te is beírtad magad, a TOP írok felső köreibe, ahogyan  Tiltakozó77 is érzékelte! Okosan oldottad meg a végszót.  10.P.

"Álmoska5"
0
veteran
2024. április 3. 03:01
#3
Ritka jó sorozat, kár hogy vége. 10 pont.
4
Tiltakozó77
2024. április 3. 00:46
#2
Jó sorozat végére, egy kimagaslóan, kellemes hangulatot keltő, mindenre kiterjedő izgi és romantikus történeteddel. Az írok TOP- lista első  ÖTÖKBE felkekerültél,  az én magán véleményem szerint. 10.p.
0
T
Törté-Net
2024. április 3. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1