Utazások a világban 1. rész - Isztambuli találkozás a szexszel

Szavazás átlaga: 7.68 pont (95 szavazat)
Megjelenés: 2024. január 26.
Hossz: 14 675 karakter
Elolvasva: 1 084 alkalommal
Isztambul. Anna már napok óta itt volt ebben a varázslatos városban, járta az utcákat, ült a tengerparton, többször is átkelt a Boszporuszon, hol hajóval, hol metróval. Most itt sétál a város központi terén, és csodálja az esti fényben tündöklő óriási mecsetet, de érezte, hogy valami nincs rendjén, mert egyre több ember gyülekezik és már lépni alig tud a tömegben. Mivel a nyelvet nem beszéli, nem tudja, hogy miről beszélnek. Aztán megjelentek a transzparensek és a zászlók, és abból már sejtette, hogy itt egy tüntetés készülődik. Egyelőre azt nem tudta eldönteni, ez mennyire lesz veszélyes megmozdulás,  így megpróbált a térről kifelé menni a villamos megállók felé, de ott felfegyverzett emberekkel teli páncélosokat talált és a villamosok sem közlekedtek. Megállították a szerelvényeket a tér szélén az utasokat pedig leszállították. Ijedten látta, hogy egy páncélozott jármű tetején vízágyú is van, és egyre több fegyveres áll a tér bejáratánál. A téren gyülekezők ütemesen skandálni kezdtek valamit és lengették a zászlóikat. Felismerte a palesztin zászlót és a világpolitikai hírekből kikövetkeztette, hogy itt most egy szimpátia tüntetés kezdődik. Érezte,  innen el kell mennie minél előbb, mert a téren lévő nők mind csadorban vannak, kendővel a fejükön és attól tartott, hogy az ő viselete furcsa és talán provokáló is lehet. Hosszú szőke haja feltűnő volt. Nehezen ment, mert a rengeteg ember a tér felé közlekedett, mindenki vele szemben jött és már alig haladt, mert visszasodorták. Ijedten állt meg a tér sarkánál és a falhoz simult, mikor azt érezte, hogy valaki megfogja a kezét és húzza magával. Odapillantott és egy nőt látott, vállig érő barna hajjal, testhezálló szexis ruhában.  
– Gyere – hívta a lány angolul, és húzta magával.
A fegyveresek ijesztően néztek ki, Anna nem volt benne biztos, hogy átengedik őket, mert a tér már kordonokkal volt lezárva. Anna érezte, hogy a félelem és a rémület miatt, testében már megindult az adrenalin termelés, de a lány kezének szorítása valami erőt adott neki. A lány, amikor látta, hogy az utat lezárták, az ellenkező irányba indult, egy kis mellékutcába fordultak, ahol nem álltak fegyveresek, csak a vaskorlátok zárták el az útjukat.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.68 pont (95 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
JakeAmazing
2024. február 14. 16:49
#8
Jó a hossza, pörgős és izgalmas is.
2
t
tibee72
2024. január 29. 11:47
#7
Jó történet. Tetszett.
1
veteran
2024. január 27. 03:16
#6
Remek kaland, Jöhet az újabb utazás.
1
kaliban
2024. január 26. 09:43
#5
Nem rossz? Szerintem inkább szuper. Nekem nagyon tetszett.
Remélem tovább kalandoznak a lányok.
3
Kékég
2024. január 26. 05:53
#3
Lola! Igazából nem tudom eldönteni ez az írásod, vagy a romantikusak tetszenek jobban. Mindig feltolod a lécet a színvonalban és elgondolkodom van-e az oldalon olyan író aki ezt a szintet megközelíti, hozni tudná. Fölösleges írni, hogy gratula, inkább Lolamackót idézve, kicsit másként: Köszönjük, hogy megírtad nekünk!
2
T
Törté-Net
2024. január 26. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1