Meglepett a sógornőm

Szavazás átlaga: 7.88 pont (72 szavazat)
Megjelenés: 2024. március 27.
Hossz: 11 395 karakter
Elolvasva: 1 135 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Már 10 éve házas vagyok. Nincs az életünkben semmi kirívó vagy különös dolog, minden megy a rendes kerékvágásban. Két gyerek egy ház két kocsi és két dolgozó szülő, akik jól elvannak egymással. A feleségemnek van egy nővére Hajni és élnek még a szülei is. Ez idáig nem is volt az életünkben semmi nagyon említésre méltó. Szeretem, a nejemet jól elvagyok vele, még soha nem csaltam meg. Nem azt mondom, amikor elvettem Zsókát az anyja is fiatalos volt még, hiszen csak 42 volt és a nővére is jó csaj, de max csak maszturbáláskor gondolok rájuk. Az elején az anyósommal sokat kacérkodtunk, de ez mindig megállt a flörtölésnél és egymás ingerlésénél, ettől csak jobban esett megdugni a lányát.   Szerettem megnézni, mikor nyáron hazamentünk pár napra hozzájuk és bikiniben napozott, vagy dolgozott a kertben. Rettenetesen fel tudott húzni a látvány, mikor hátulról láttam teljesen lehajolva gyomlálni, tudta Ő is, hogy nézem, mert egyenes lábakkal, szinte bepucsítva szedte a gyomot, ha ott voltam. Gondolom Ő is benedvesedett a tudattól, aztán apósommal oldotta a görcsöt.  A nővérét is megnéztem, amikor lehetett, de vele nem lehetett flörtölni, olyan távolságtartó fapina volt. Mindegy, sokszor gondoltam rájuk, amikor kivertem a farkam. A sógornőm vagy egy fél éve összeveszett a férjével és elválltak, megcsalta és haza vitt két nemi betegséget is. Volt ott két antibiotikum kúra és némi anyázás aztán válás. Hajni magánéletéről nem sokat tudok, ebben a témában mindig távolság tartó volt. Sajnos most egy hónapja meghaltak a nagyszüleik, elvitte Őket a COVID egyik variánsa, a lakást meg a lányok örökölték. Odamentünk és megbeszéltük, hogy mit kell kipakolni, átrendezni illetve kidobni. Mivel én voltam az aki leginkább ráért, főleg rám hárult a rendrakás feladata. Hajni is segített párszor, de nem kapkodtunk, mert nem akarták a lakást eladni. Hajni szentimentális okokból néha ott is aludt. Megbeszéltük, hogy Hétfőn reggel átmegyek segíteni.
Hétfő volt, letettem a gyerekeket a suliba és eljöttem a lakáshoz. Mielőtt kinyitottam volna az ajtót,  mindig illendően bekopogtam, hogy ne legyen váratlan a megjelenésem. Most is Így tettem. Kopogtam majd vártam egy kicsit és a kulccsal bementem. Beléptem és bezártam az ajtót, aztán megfordultam a folyosó felé. Hajni állt velem szemben a folyosó végén, anyaszült meztelenül!

– Szia Hajni! Most keltél?
– Nem, téged vártalak!
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.88 pont (72 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
d
dr görcs
2024. március 29. 03:30
#9
Tisztelt bíróság! Nem vagyok bűnös, mindent parancsra tettem! :D
1
ittujfiu
2024. március 28. 11:17
#8
Köszönöm a kommenteket. Látnom a finomabb irányt kedvelitek.
1
veteran
2024. március 28. 07:32
#7
Jó dolog sógornővel a sex, de nem durván.
1
kivancsifancsi
2024. március 27. 17:06
#4
Engem is megleptél ezzel az írásoddal. Máshoz szoktattál.
2
Andreas6
2024. március 27. 08:22
#2
Csak undort váltott ki belőlem.
1
T
Törté-Net
2024. március 27. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1