Kalandjaim egy párral - Masszázson

Szavazás átlaga: 7.48 pont (42 szavazat)
Megjelenés: 2024. március 13.
Hossz: 21 513 karakter
Elolvasva: 805 alkalommal
Télen szokás szerint elutaztak a Távol-Keletre, ilyenkor egy hónapig nincs randink. De gondoltak rám közben, és a férj megírta egy masszázsuk történetét. Majd, megkérte Dalmát, hogy ő meg írja meg a saját verzióját, én pedig most mindkettőt közzéteszem itt.
A férj sztorija:  
Mi masszázson voltunk két napja. Spéci helyen, spéci masszázson.
Két masszázságy egymás mellett, plafon tükrös, így hanyatt fekve látni, mi történik a másik ágyon. Nekem egy 30-as, vékony, de inas, erős filippina, D-nak egy még fiatalabb, kistermetű, vékony filippinó pasi.  
Hason kezdtünk, így nem láttam semmit. Lábaim masszírozta, aztán fenék, majd vállak, hát. Oldalra fordítottam a fejem, másik ágyon is ugyanez a menetrend. Mindkettőnkön kis lepedő, alatta semmi. D lepedője már a combjain, egész háta és fenek kint. A pasi a fejénél állt, úgy nyomkodta végig a hátát, a nyakától a fenekéig.  
Megfordultunk, hanyatt. Lepedő megint ránk, lent a lábaknál folytatták, aztán combok. Nekem már állt. Lepedőn át látszott is. Átlendültek a combokon, és váll, mellkas jött. A pasi fent hagyta a lepedőt Dalmán, mikor a vállakat nyomkodta, de már be-benyúlt a lepedő alá, ahogy a mellkast masszírozta. Aztán letolták rólunk a lepedőt a hasunkig. Kb szinkronban ment minden. Csak nekem több váll, Dalmánál több mell. Állt a farkam, Dalmának mereven álltak a bimbók.
Aztán jött az intim rész. Farkam, Dalmánál a punci. Nem fogok hazudni, 2 perc alatt elsültem, nem is attól, amit a csaj csinált a farkammal, hanem amit a pasi csinált Dalma puncijával. Sok olaj, kívülről alaposan megdolgozta, aztán csikló. D 2-3x elment közben. ÉS akkor dugta be először az ujját. Nagyon szép volt. Belülről masszírozta a vaginát, minden oldalról. Egy, majd nagyon hamar két ujjal. Két ujjal a punciban dolgozott, másik kezével csikló. Itt D már szinte folyamatosan élvezett. Én itt mentem el.
A csaj még kézben tartotta a farkam, amíg teljesen elernyedt, aztán letörölgetett. A pasi még dolgozott Dalmán. Azt csinálta, h a két mutatóujját dugta be, és a vagina falát két szemben levő oldalon izgatta. A két mutatóujj bent, egymással szemben. Aztán a két középső ujj is bement, már 4 ujj volt bent. Most is feláll ettől.
Pedig 4 ujj így nem olyan, mintha egy kéz 4 ujja menne be, így kb olyan, mint egy vastagabb fasz. És akkor tágítgatni kezdte, a két kéz 2-2 ujjával mintha szét akarta volna húzni a csupasz pinát. A filippina otthagyott engem, átment Dalmához, látszott, h ez rutin. A melleit kezdte el gyúrni. D lehunyt szemekkel. Én már oldalt fekszem, aztán felülök, így jobban látom, mint a tükörben.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.48 pont (42 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2024. március 14. 13:31
#8
Nem lett ez rossz. Nálam 7 pont.
1
Lolamacko
2024. március 13. 12:11
#6
Igazad van. Azt észre sem vettem, hogy ez a sorozat része, csak el lett írva a címe. Gyakori hiba, hogy az m betű helyett a mellette lévő vesszőt kattintom. Itt is ez történhetett.
1
Ez egy válasz Éva596 2024. március 13. 11:40-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. március 13. 11:40
#5
Szerintem jobb odafigyeléssel, a történet jobb menedzselésével elkerülhető lenne, hogy a szerző már a címben hibázik. Ez a Kalandjaim, egy párral sorozat, aminek a címéből lemaradt az "m", és szerintem a címben a vessző is felesleges. 
Kedves g.howard!
Rejtő Jenő, alias P. Howard szellemesebben rontotta a nem tiszta magyar helyesírással szándékosan rontott leveleit.
Az olvasók megérdemlik, hogy nagyobb figyelmet szentelj, az írásodra.
3
Lolamacko
2024. március 13. 11:07
#4
A címet átfogalmaznám - Pl Egy pár kalandjai- Masszázson, vagy Kalandok egy párral - Masszázson. Érdekes, hogy Andreas6 mostanában sem a helyesírást, sem a fogalmazást nem teszi szóvá, nekem hiányzik ez az oldala.
2
Andreas6
2024. március 13. 07:53
#3
Szerintem nem rossz.
2
veteran
2024. március 13. 04:16
#2
Nem tetszett.
2
T
Törté-Net
2024. március 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1