Elfogadás 1. rész

Szavazás átlaga: 8.29 pont (105 szavazat)
Megjelenés: 2023. október 29.
Hossz: 14 869 karakter
Elolvasva: 2 589 alkalommal
Huszonhat éves informatikus vállalkozó vagyok. Mindenem a munka, mindent alárendelek. Egyik cégtől jött a telefon, nagy a baj. Két alkalmazottammal rohanás. A szerver gép beszívott egy vírust, szerencsére időben kikapcsolták. Egy pornó oldalról telepedett be, tudtam is kiéről, de jobb a békesség. A többi gépet is átnéztük. Elég dühös voltam, rideg mogorva, ami nálam nem volt ritka, megtehettem, hogy bunkó legyek. Egyik irodába a csaj nem vitte arrébb a seggét a munkapulttól. Lábammal akartam arrébb lökni egy „ vidd már arrébb a valagad” megjegyzés kíséretében, de akkor érzékeltem ez nem guruló szék, ez egy kocsi, egy rokkant bocsi. Elvörösödtem.

– Bocs. Maradj. – De a csaj lehajtott szintén vörös fejjel gurult hátra.

– Elnézést. – mondta. Én picit lelassultam az ilyen szituációkat máskor simán kezeltem, de ez elég kellemetlen volt. Mikor végeztem fordultam csak felé. Fekete hosszú haja volt, bő, nem, inkább lezser, kötött garbó és csőnadrág, katonai bakancs a lábán.

– Ne haragudj. Bunkó voltam. Végig fut a rendszer, majd pörög a homok óra még rá nem csatlakozol a szerverre.

– Nincs miért haragudnom. Útban voltam. Várok, úgy lesz és köszönöm. – gurult el a közelemből a szekrényhez, jelezve részéről lezárva a téma.

Zavartan egy „szia” – val léptem ki az ajtón. ’Krián Márta logisztikai csoportvezető” olvastam el a kis táblát az ajtó mellett. Miután helyreállt a rendszer kíváncsiságból bemásztam a munkaügyi lapjára. Csökkent munkaképességű, huszohárom éves, egyedül álló, egyetemet végzett, pályakezdő. Visszahúzódó, csendes, kisebbségi komplexussal küzdő fiatal nő. Gyors olvasással olvastam tovább, majd valami megmagyarázhatatlan érzéstől vezérelve a büféből vettem egy dobozos colát. Egy csendes igen a kopogás után. Belépve nyújtottam felé.

– Köszi nem kértem. Amúgy is zérót iszom. – fordultam ki az ajtón, majd pár perc után hoztam.

– Figyelj... Öööö

– Gábor. – bunkó módon előre nyújtottam a kezem.

– Márti... Szóval Gábor nem kellet volna, már hozzá szoktam durvábbhoz is főleg a tömegközlekedésben. – mosolygáson kívül nem tudtam hogyan lereagálni, Márti nyújtotta a pénzt. Tenyerem kifordítva utasítottam el és a nagypofájú vagány csávó egy köszönés után hátráltam ki az irodából.

Következő napokban, hetekben hiába nem volt dolgom ott akkor is volt, hogy kétszer is bementem hozzá, egy csóki, süti, virág, plüss figura kíséretében. A kezdeti zavartságunk átment kötetlen, majd már nevetgélős beszélgetésbe. Egyik pénteken délelőtt merész ötlettel álltam elő.

– Márti! Négy után munka ügyben Szilvásváradra kell mennem. Lejössz velem?

– Aúúú, de rég is voltam... Szalajka völgy... Nem köszi aranyos vagy.

– Mert? – nevetve válaszolt!

– Ugyan Gábor! Oda alacsony padlós BKV nem jár, a kis Mazda ötös...

– Hatos. – helyesbítettem

– Lényegtelen. Az én kocsim nagyobb nála...

– És ha megoldom. —hirtelen az ablak felé nézett, akkor jöttem rá az irodája a parkolóra néz. Nevetve válaszolt.

– Kétlem, de hajrá.

– Ok, négy után ott vagyok.

– Tizennégy ker Szu...

– Tudom. – Kikerekedet a szeme majd nevetve mondta.

– Van amit nem tudsz?

– Egy-két dolog... Na csá.

A két éves Nissan pick-uppal mentem. Ahogy kigurult fekete garbóban az ajtón, le is fékezte a kocsiját.

– Na akkor jó utat neked.

– Mert?

– Látom szereztél egy ilyet...

– Saját, vagyis apámtól örököltem...

– Ebbe tényleg belefér csak én nem tudok bemászni...

– Segítek. Tegyünk próbát... – toltam a kocsi anyósüléséhez.

– Kétlem. – fordította a kocsiját irányba és ahogy kezével megemelte magát gyors mozdulattal karoma kaptam. Hirtelen nyakamba kapaszkodott.

– Fiatalon súlyemelő voltam...

Munkámmal gyorsa végeztem, hekket vacsoráztunk, majd beálltam a megszokott panzióm parkolójában, ahol mindig megszállok.

– Pill... – már mentem is be, kijövet az ő ajtajához mentem.

– Van szoba...

– Tessék?

– Ne kelljen már haza vezetnem, reggel vissza, hogy felmenjünk a Fátyol vízeséshez.

– De nincs nálam semmi, meg hát, hó vége van. – pironkodott

– Átöltöztél. Parfüm, rúzs meg van a táskádba. – nyúltam alá, hogy kiveszem.

– Hé a kocsim...

– Egyik baj az, hogy nem akadálymentesített. Én leszek a kocsid.

– Nem! Elalszom itt az ülésen is. – emeltem magamhoz.

– Megfogod a kulcsot...?

– Ez egy...

– Ez a másik baj, egy szabad szoba van a holnapi lovas verseny miatt, de az ágyak széthúzhatók.

– Nem! Tegyél vissza. Mankóm sincs itt... – nem érdekelt, mentem töretlenül előre. Éreztem a hozzám tapadó mellét, nyakamba szuszogott, mindig is szerettem az édeskés parfümét. A tetőtéri folyosón hirtelen ötlettől vezérelve, lesz ami lesz, megálltam és megcsókoltam. Visszacsókolt. Már nem éreztem az amúgy sem nagy súlyát.

– Nekem tetszik, hogy öledben tartasz, de nem megyünk be a szobába? – motyogta még összeért ajkakkal. Én tovább csókoltam, de mentem az ajtó felé. Félre nézve nyitotta az ajtót. Belépve talpammal rúgtam be, ő a kulcsot elejtette és ismét a nyakam karolta. Lágyan tettem le az ágyra és térdeltem felé.

– Szép nő vagy...

– Nyomorék, igaz csak térdtől lefelé és a protkókkal, meg mankókkal még járni is tudok.

– Szájon ütöd magad, vagy tegyem én?

– Inkább azt tedd amit a folyosón elkezdtél.

Nekem se kellett több, közelebb hajoltam, hogy ismét összeérhessen a szánk. Fix barátnőm már vagy 6 éve nincs. A Roszlányok. Hu – ról szerzek magamnak élő maszturbátort, akikkel viszont nem szívesen, sőt egyáltalán nem is csókolózom. Ez most üdítően finom, gyengéd és hosszanti volt. Az sem zavart, hogy már rég kinőttem az alsó nadrágom és farmerom. Lüktetett a dudor a nadrágom elején. Bátortalanul gyűrtem fel a garbót. Selymes bőre volt, puha tapintású. Egyre jobban melegedtünk bele a dologba. Kezem bátorságot gyűjtve haladt felfelé a mellek felé. Sejtésem volt, hogy nem a semmit rejtegeti, de valós nagysága még érintés után se volt világos számomra, mert valami speckó melltartó volt rajta. Később tudtam meg sportmelltartó. Lassan a teljes garbó a nyakánál volt, ezért egy rutinos mozdulattal húzta át rajta fejét és már csókolt is tovább. Nadrágján a gomb és a cipzár nekem is könnyen ment. Fejtettem le róla. Csodálkoztam, inkább nem, hiszen nem randira készült, egy pamut bugyi volt rajra, befedve hátul a feneket. Túrtam bele. Alhasán rövidre nyírt, fura szőrzete volt, mintha szűkült volna. Nem bírtam egy kézzel a nadrág és bugyi tolásával is. Szétvált fejünk.

– Segíts kérlek. – kézzel emelte meg fenekét, én húztam le róla. Bokája volt előre spiccelve egymásnak fordulva a lábujjainál fogva. Furcsa és kellemetlen volt, hiszen élettelenül hajtogattam, semmi ellenállás, csikisség rajta. Titok harisnyáját is vettem le, mikor egy pillanatra felpillantottam. Abban a másodpercben szabadultak a mellei a fogságból. Igazítás képen megmozgatta, 2-3-szor végig simította. Megfigyeltem a nőknél ez tudat alatti mozdulatsor. Rácsodálkoztam az utcáról bevilágító fényben, milyen szépek is a mellei. Félgömb formájúak és mintha az egyik nagyobb lenne, de ez lehet csak a fény játéka.

– Te nem vetkőzöl? – kitartóan néztem a mellei mellett már a leboruló haja által nem takart testét is.

– De. – rebegtem.

– Gábor, azt tudd, én még nem voltam pasival, de nem vagyok szűz. – arcát kezdtem fürkészni, mire akart utalni, de magára húzott. Már bőr a bőrrel érintkezett. Érzékien simogatta a hátam. Ezer puszit váltottunk, adtunk a másik arcára, nyakára, vállára. Az egész nő egy gyengédség, egy érzékiség bomba volt, egy örömet sugárzó, boldog nővel ölelkeztem. Finoman gördültünk át az ágy másik oldalára. Rajtam feküdt, végig mosolygott még hátra nyúlt igazgatta kézzel lábait. Vállamnál fogva tolta lejjebb magát addig még combjaival közre fogta az egyik combom. Kicsit felső testét feltolta. Megéreztem a szétnyílt punciját. Meleg volt és nedves. Fejét mellkasomhoz közelítette, becsukta szemét és puszilgatta, nyalta az izomtól duzzadó mellemet. Pillanatra megállt és rácsodálkozva nézte, ujjaival simogatta meg. Ezt a cselekedetét nem tudtam hova tenni, de nem is érdekelt mert engem így nő még nem kényeztetett. Közben punciját dörzsölte a combomhoz ütemesen. Az eddigi nőim és nem csak a kurvák ebben a helyzetben a farkam fogadták volna magukba. Új volt ez az érzés. Imádtam, ahogy a mellemmel, bimbómmal foglalkozik és a táncszerű altest mozdulatai a farkam is ingerelték. Ismét megcsókolt miközben egyre erősebben nyomta combomhoz testét. Éreztem leheletét a számba, egyre gyorsult légzése. Hol orron át szívott be friss levegőt és számba fújta a tüdeje tartalmát, hol mélyet szívott a szájüregemből. Furcsa játékot játszott. Ajkaink összeforrtak, de nem csókolt. Hátát simogattam, próbáltam mellét is de teljesen hozzám préselte, így csak oldalt kidudorodót simogattam. Fiatal volt, nem lestrapált és érezhetően izmos. Nem akartam a tizenhat éves magam ismételni, hogy pettingben élvezek el, így elgondolkodtam, hogy persze, hogy izmos a válla, karja, melle, hiszen a mozgási energiát nála ezen testrészek idézik elő. Feneke is kemény volt és kicsit mintha két oldalt tenyérnyi területen a bőre is keményebb lenne. Végül is az ülés, de lehet csak a hozzám préselés hatása ez. Hirtelen fogta alsó ajkam meg fogaival és mintha élvezett volna, hiszen levegő vétele drasztikusan felgyorsult, mellkasa vibrált, homlokán a haját félre simítva halántékán az erek kidudorodtak és érezni lehetett a tuti száz feletti pulzusát. A lényeg, teste mozdulatlan lett, csak feküdt rajtam. Elkönyveltem ennyi volt. Fura érzés volt, nem bántam, hogy nem elégültem ki. Csend ült a szobára, kezdett Márti teste lenyugodni. Eddig számomra életidegen mozgással csúszott le rólam, maradt hason fekve, fejét mellkasomra tette keze a hasam simogatva érte el a már szőrös területem, kíváncsivá tett. Előbb ujjaival ért nemi szervemhez. Tapogatta, enyhén nyomta, simogatta, majd zacskómmal is ezt tette. Két ujjal fogta meg az egyik golyóm. Mozgatta, majd túlságosan erősen nyomta össze. Erős szúrást éreztem alhasamba. Érzékelhette, mert azonnal elengedte és megsimította.

– Nehogy megsértődj, de ez olyan, mint gyerekként, mikor a tengeri malacom megdöglött. Szőrös és nincs benne élet, nem mozdul... Bocs a hülyeségemért. – őszintén mellbe vágott a hallottak, ki is zökkentet, de mivel neki ez vicces volt folytatta tényfeltáró ismerkedését. Tenyerét húzta végig a tizennégy centi hosszú és átlag vastagságú farkamon. Makkomnál megállt, ujjai a hátra csúszott fitymám finoman felhúzták, majd letolták. Gyerekként játszottam én is így, ilyet. Hirtelen markolta meg, emelte makkom a plafon felé. Szerintem nézhette majd alig hallhatóan szendén mondta.

– Beteszed? – nem kellet kétszer mondani. Lassan kúsztam ki alóla. Kezdtem fordítani, de még az utolsó pillanatban ujja hegyével elérte az éjjeli lámpa kapcsolóját. Szemen szúrt a fény, mivel azt néztem mit akar. Hunyorogtam, de mint egy rongy bábut fordítottam.

– Várj! – szólt rám határozottan. Igen nekem szokatlan volt, hogy lába mozgatásához a kezére is szüksége van. Rutinosan cselekedett és már terpeszbe is volt a lába. Közéjük térdeltem. Nézni akartam arcát, melleit, de tenyerével eltakarta a szemeim.

– Még zavar... – mondta. Tiszteletben tartottam, egy kurvánál nem, annak fizetek. Lenyúltam és makkom kéjbejáratához helyeztem. Hirtelen levette tenyerét szemeiről. Arca megfeszült, kezei a lepedőt markolták. Ekkor döbbentem rá, villant fel, hogy „én még nem voltam pasival... ”. Még inkább gyengéd voltam. Szinte mint egy hímes tojást kezeltem Mártit. Lehető leggyengébb mozdulatokkal haladtam befelé. Arca töretlenül feszültséget sugallt. Testünk összeért. Csodálkozva nyitotta szemét, nézett rám.

– Ennyi? Bent is van?

– Igen, mind a tizennégy centim.

– Hmmm ez nem volt gáz... – nem értettem, de nem is akartam, majd ha akarja később beszél róla. Lassan húztam ki, majd ismét be. Arcára
g
alf
ye
alf
rm
alf
ek
alf
i
csodálkozás ült ki. Maga kezdte a fenekem fogva ösztökélni, hogy fokozzam a tempót. Egye inkább ringott alattam teste. Néha szisszent, néha nyögött, majd begyúlt közénk és éreztem a csiklóját simogatja. Melleivel játszottam a számmal és a nem támaszkodó kezemmel.

– Gyengédebben... – kért, de magam is rájöttem mellei kényeztetésébe túlságosan beleéltem magam és bedurvultam. Magamon is kezdtem érezni a remegést, a gyönyör közeledtét amibe már Márti benne volt. Arca megnyúlt, ezt a változást csak a valós orgazmusokkor tapasztaltam azon nőkön, akik nem pénzért játsszák el, néha túltolva az orgazmust. Kivettem farkam Márti nunájából és én is csendes visszafogottságban élveztem a markomba. Nem tudtam viszonyulását a spermához, így nagyon figyeltem ne follyon ki, főleg ne rá. Csendesedtünk. Lágy csókok, sok-sok puszi arcára, mellei halmára. Tudtam az utójátéknak hosszabbnak kéne lenni, levezetésképpen, de a fizika nem hagyta. A folyadék megtalálta a réseket. Nehezen kászálódtam, hogy minél kisebb mennyiség érjen idegen helyre az örökítő tejemből. Márti karom megfogva húzta fejéhez a már álló helyzetemben altestem. Megszagolta, majd lankadt farkamon lecsurgó gecim nyalta meg. Nem szólt semmit, talán ízlelgette. Gyorsan végeztem a mosakodással, addigra Márti lemászott és félúton volt négykézláb a fürdő felé. Mint egy próbababát kaptam ölembe csókolóztunk. Pillanatra érezni véltem a férfi örömöm illatát.

– Lefoglak
p
alf
is
alf
il
alf
ni
... – szuszogta a számba. Gyorsan tettem le a vécé kagylóra. – menny ki légyszi...

– Mert?

– Ciki egy pasi előtt... – de hallottam amint süvítve tör ki belőle vizelete. Arca zavart, de megkönnyebbülté vált. Szégyenkezve törölte meg punciját. – Segítesz zuhanyozni? – kérdőn néztem rá. – Nyakadba kapaszkodnék... – megértettem.

Testünkön folydogált a víz. Csókolóztunk. Fél kézzel tartottam, a másikkal a zuhanyzóban található fali adagolóból nyert tusfürdővel kenegettem. Lába közénél kéjes szisszenés, fenekét összeszorította.

– Megtudnám szokni... – rebegte alig hallhatóan.

Szerintem mindketten boldogan aludtunk el.

Reggel nem volt mellettem. Kerestem idegesen. Fürdő zárva. Vécébe zubog a víz. Nem kis idő után nyílik az ajtó.

– Szia! – négykézlábról húztam fel magamhoz. Zavarban volt. – Bocsánat a test kényszere és ez nem roki szoba. Várj egy kicsit büdi van. – mindezt majdnem sírva mondta. Gyengéden szorítottam magamhoz, faltam volna fel, de tudtam áporodott a szám.

– Nyugi. Nem zavar. – de direkt nem mentem be, leültettem az ágy szélére. Ölelt, nem engedett, így elé térdeltem, fejem melleihez húzta.

– Köszönöm az estét. Nem is volt kellemetlen, fájdalmas. – mondta szinte magának, hajam simogatva.

Később kért ültessem a zuhanyba, kicsit tisztálkodik szeretne, de inkább hátánál fogva öleltem mellei alatt úgy tartottam, még megmossa a kritikus helyeket. Ujjal mostuk meg fogunk az én piperémben lévő fogkrémmel. Gyors nyálcsere majd ölembe vittem reggelizni.

A délelőtt a Szalajka völgyben gyorsan elrohant. Imádtam tolni a kocsijában, büszke voltam, hogy ilyen bomba jó csajjal sétálok. Most tapasztaltam az emberek sunyi tekintetét, ahogy néznek minket. Ebéd után Eger irányába már kocsiban kérdeztem.

– Márti!

– Gábor! – nevettünk.

– Megálljunk Egerben vagy...

– Bé-bé bé verzió...
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.29 pont (105 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2023. november 6. 12:24
#14
Nekem is tetszett. Érdekes írás.
1
Sentinel1
2023. október 30. 21:41
#13
Nagyon jó kis történet. Egyetértek Lolamackoval, ugyanolyan érző ember, mint bárki más!
1
kivancsifancsi
2023. október 30. 16:11
#12
Végre visszanyerted önmagad és érzelmes történettel örvendeztetsz meg. Nem akarom Lolamackót ismételni, de teljesen egyetértek vele. Folytatást várok.
0
Lolamacko
2023. október 30. 14:38
#11
A mozgásában korlátozott ember is ugyanolyan érző lény, mint bárki más. Jól írtad meg.
2
ittujfiu
2023. október 30. 09:24
#10
Tetszett! Érdekes szitu, jó ötlet.
1
l
laja.jl
2023. október 29. 21:53
#9
Tetszik, érdekes. Hiánypótló...
1
didide
2023. október 29. 20:31
#8
Remélem lessz folytatása.
0
p
papi
2023. október 29. 18:30
#6
Nagyon tetszik, várom a folytatást. Mert lessz ugye?
0
j
joe013
2023. október 29. 13:14
#5
Kedves történet.Megérdemelne még folytatást...
0
sportyman (alttpg)
2023. október 29. 09:42
#4
Meghatóan szexi, de megkeményített. Néhány folytatást megérne, némi múltidézéssel is!
0
Fluxus
2023. október 29. 09:19
#3
A szokásos minőség.
1
feherkalman1
2023. október 29. 06:20
#2
A rokkantaknak is szüksége van szexre.
2
T
Törté-Net
2023. október 29. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1