Tini sztori 4. rész - Vivien álmodozásai

Szavazás átlaga: 7.7 pont (37 szavazat)
Megjelenés: 2023. november 24.
Hossz: 46 244 karakter
Elolvasva: 1 200 alkalommal
Vivien szép kislány volt – legalábbis mindenki ezt mondta róla. Egyedül ő tudta, hogy belül mennyire kukacos volt az alma. A látszat néha csal mondás az ő esetében többszörösen is bejött. De ne vágjunk a dolgok elébe, mert azt egészen pontosan ő sem tudta, hogyan és mikor kezdődött a szenvedése.
Ez a szenvedés eleinte megmérgezte az életét. Kisiskolás lányként még a mesék világában élve már apját és bátyját látta hercegként ülni fehér lovon. Zárkózott kislány volt, nem sok barátnője akadt. Egy „valakinek” mondhatta el csupán őszintén minden baját, és az a naplója volt. Öt éves korától már megtanulta használni az internetet. Sokkal jobban ment neki, mint a bátyjának, vagy szüleinek, sőt, még Erzsi a nővére is csodálkozott, mennyire könnyedén játszik a húga, mindenféle számára engedélyezett dologgal. Abban az időben ugyan a szülői felügyelet korlátai nem igazolódtak az internetes társadalomban, de valami kezdetleges védelem már létezett abban az időben is. Ez viszont nem gátolta meg a kislány lelki fejlődését. Vivien csak játszott. Afféle öltöztetőset babákkal. Barbi és Ken volt a kedvence eleinte. Később már Barbit öltöztette, Kent szívesen vetkőztette, bár nem tudta igazán miért úgy tetszenek neki. Volt neki igazi babája és mackója is, de azok mindig egyformák maradtak, unalmasnak találta őket. A netes babákat ő formálhatta és a macikat is a kezükbe adhatta, akár kettőt is egyszerre. Öltöztette, sminkelte azokat és így soha nem váltak unalmassá számára. Egy idő után zavaróvá vált a sok felirat. Nem értette azokat. A felnőttekhez fordult segítségért. „Apu, ez mit ír? ” „Anyu, légyszí olvasd ezt el nekem! ” 
Amikor a felnőttek nem voltak otthon – és munkájuk miatt ez sokszor előfordult – olyankor testvéreit gyötörte, akik persze nem voltak hozzá annyira türelmesek. „Játssz valami mással” – mondták neki, de nem volt mit tenni, a betűk folyton tolakodtak és ő nem tudott velük mit kezdeni. Unalmassá váltak az öltöztetős, kirakós játékok, másra vágyott, de nem igazán tudta mire. Csak másra...  
Nagyon meglepődött, amikor beíratták őt az iskola első osztályába. Ott ugyanis elvárták tőle, hogy ő olvasson. Eleinte csak betűket, de Vivien ennél többet akart! Hiszen, ha rendesen tudna olvasni, akkor megértené ő azokat a fránya feliratokat is és tovább tudna lépni.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 22 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.7 pont (37 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Titti
2024. február 6. 15:04
#10
Ne hidd, hogy én nem szeretem a hosszút. Csak nem minden sztorit tartok érdemesnek közzétenni. Több oka is van annak amiért (még) megtartom magamnak. Ráadásul egy hosszabb történet kidolgozottságot igényel és én eléggé lustika vagyok. Ezért is nem írok karakterlapot, mert ha úgy tennék, elképzelhető hogy 30 részes saga-t írnék azzal a karakterrel, amire még ennyien se lennének kíváncsiak, mint erre itt, ni. 🙂
Mit ér a szépség, ha nincs ki csodálja?
2
Ez egy válasz kivancsigi 2024. február 5. 11:46-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. február 5. 13:31
#9
Pontosan ezt szoktam érezni, mint te, hogy nem szeretnék elszakadni a szereplőimtől, mert annyira a szívemhez nőttek.
2
Ez egy válasz kivancsigi 2024. február 5. 11:46-kor írt üzenetére.
kivancsigi
2024. február 5. 11:46
#8
Tetszett, de ez minden írásodra igaz, nem ezért szólok hozzá.
Hanem azért, mert már én is hosszú, sok folytatásból álló történeteket írok és sokszor elhatároztam, hogy vége. Azután telt-múlt az idő, és egyszer csak éreztem, hogy hiányzanak az előző szereplőim. Vajon, hogy folytatódott az életük? Addig-addig gondolkodtam rajta, míg nem tisztázódtak a gondolataim és folytattam a sorozatot. Lehet, hogy ez az olvasónak nem olyan élvezetes, mintha gyors egymásutánban érkeznek a részek, de nekem nekem nagy élvezetet okozott, hogy újra találkozhatok régi kedves barátaimmal és barátnőimmel. Kívánom, hogy ti is érezzétek majd ezt a vágyat.
1
Titti
2023. november 29. 02:33
#7
Lehetne, de a sorozat címe a tini sztori. A folytatásba csupa banális dolog kerülne. Megcsalás és ilyenek. 
Sajnos ez a ma. Ide tényleg nem való az erotika csak a pornó, ahol az emberek tárgyak. A fucktoy a menő. 
Ha valaki szeretné folytathatja. A világon rengeteg sorozat megy, aminek nagyjából ez a tárgya. Eggyel több forgatókönyv felesleges. Ebben a történetben meghaltak a kellemes érzelmek. Mi csak leírtuk hogyan lehet eljutni idáig. Talán így... Meg rengeteg más módon. Most egy picit szabadságra ment az írói kedvem.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2023. november 28. 10:39-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2023. november 28. 10:39
#6
Pontosan erre gondoltam. A tini sztori befejeződött, most kezdődik a felnőtt lét a sok érdekes történettel. Lehetne folytatni lányok.
2
Ez egy válasz salsa 2023. november 28. 09:49-kor írt üzenetére.
salsa
2023. november 28. 09:49
#5
Na ezt irigylem kicsit azoktól, akiknek van fantáziájuk az íráshoz. Az epilógus részben csak úgy lazán benne hagytatok egy komplett történetet. Abból is lehetett volna egy jó sorozat. Ez is tetszett, érdemes lenne még együtt dolgoznotok, ha van kedvetek hozzá.
2
plmyaq
2023. november 26. 21:39
#4
10/10. Kár, hogy vége
1
Álmoska5
2023. november 25. 11:16
#3
Én voltam az első aki a csillagot nyomtam.

"Álmoska5"
2
Lolamacko
2023. november 25. 10:39
#2
Nem értem. Hol vannak a rendszeres olvasók, hozzászólók. Nekem tetszett. Ez a befejezés, legalábbis a tini történetnek a befejezése? 
Ügyesek vagytok lányok.
3
T
Törté-Net
2023. november 24. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1