A+ A-

Fejezetek egy elátkozott férj naplójából 1. fejezet

Május 1.
Fogalmam sincs hogy lehettem olyan idióta, hogy épp ezt a nőt vettem el feleségül. A szerelem vakká és butává tett. Szép lány volt, de a szex sosem volt az erőssége. Most, 5 évi házasság után pedig egyenesen letudva érzi a maga részéről a nemi életet. Csak ritkán fűti a vágy. Nem úgy mint engem. Én állandóan szeretkeznék. Főleg mióta kevesebbet jutok hozzá.
De ez a mai nap.... Végre! József barátoméknál voltunk szülinapi party - n. És Ő, az én egyetlen feleségem újra spiccesre itta magát. Na nem sokszor fordult ez eddig elő vele, igazából minden alkalomra emlékszem, mivel ez valahogy egybe esett azzal, ahányszor leszopott... Igen. Összesen három alkalommal. Mióta együtt vagyunk. Siralmas, tudom.
Ő kezdte el fitogtatni a társaság előtt erősen hiányos zenei tudását, mely egy fogadáshoz vezetett közte, és köztem. Nekem jól jött a fogadás, tudtam ha megnyerem, akkor kérek tőle zálogba valami durvát. Merészet. Persze Ő, előjött a szánalmas kis kívánságával, hogy ha Ő nyer, 1 hétig enyém a házimunka. Én pedig kajánul súgtam a fülébe: - Ha én nyerek, 1 hétig mindennap leszopsz.
Láttam a meghökkenést az arcán, amit felváltott a magabiztos mosoly. Biztos volt a dolgában, így bevállalta. A társaság előtt persze nyilvánvaló volt a szexuális tartalom, nevetgéltek is csendben.
Persze hogy én nyertem! Kínos mosollyal nyugtázta a vereséget, nem akart szégyenben maradni, így hát mindenkit biztosított arról, hogy betartja az ígéretét.
Tudtam, nagyon jó kis hétnek nézek elébe. Elhatároztam, kiélvezem minden pillanatát. Hazafelé sétáltunk, a város csendes volt a késői óra miatt. Már a gondolatra is felállt a farkam, hogy nem sokára a sötét és kihalt parkon át vezet majd utunk.
Karon fogtam, és vezetni kezdtem egy elhagyatott rész felé. - Mit akarsz? - kérdezte felháborodással a hangjában. - Ma van a hét első napja. - vigyorogtam rá, majd éreztem megszűnik az ellenállása, és arra megy, amerre én irányítom. Egy sötétebb helyen megálltam, szembefordítottam, és a sliccemen át kihúztam álló farkam. Lenézett rá, és tanácstalannak tűnt, mint aki most lát ilyet először életében. Megfogtam a kezét, és rátettem a farkamra. Lassan, és immel - ámmal elkezdte verni, húzogatta rajta a bőrt, de nem volt benne valami nagy meggyőződés. Dühös is lettem, de már a vágy is fűtött, megragadtam a vállait, és lenyomtam. Térdre ereszkedett, és egy ideig csak szemezett a farkammal, majd az Ő szokásos teszetosza módján elkezdte nyalogatni a rudat. Látszott hogy nincs kedve a feladathoz, de nem érdekelt, dühöm fokozódott. Megfogtam a fejét, és egy gyors mozdulattal tövig nyomta a farkam a szájába, meglepődött, fejét próbálta elhúzni, de nem engedtem. Mivel továbbra sem mutatott nagy aktivitást, én mozgattam a csípőm. Mi tagadás, megbasztam a száját. Éreztem megadja magát a sorsának, nagyra nyitotta ajkait, faszom dugattyúként, ellenállhatatlanul mozgott benne, majd kitörtem. Hörögtem, ahogy a geci szájpadlásának csapódott, majd elkezdett kibuggyanni a szája szegletén.
Május 2.
Reggel, még felkelés előtt végiggondoltam az este történteket. Az a kibaszott ribanc. Miért nem tud olyan lenni mint egy normális feleség?! Erővel, fondorlattal kell rávennem hogy engem mint hites urát, néha leszopjon. Vagy néha legalább szeretkeznénk úgy, mint ahogy egy párkapcsolatban illik. A konyhában a mosogatónál állt, csörömpölt az edényekkel. Csak egy hosszú póló volt rajta, ha előre hajolt, kilátszott a bugyija, és a fenekének egy része. Jólesett átölelnem hátulról, megcirógatni itt - ott. Belecsókolni a nyakába. Elakart húzódni ahogy ezt tőle már megszoktam, de gondoltam, a tegnap este miatt most én teszek valami jót neki. Így hát nem engedtem el. Felsőtestét rádöntöttem a konyhapultra, pólóját felhúztam, végig csókoltam a hátát le, egészen bugyijáig. A bugyit nem tudtam levenni róla, mert azzal alkalmat adtam volna neki a menekülésre. Végig puszilgattam a bugyi mentén a fenekét, a combját, és be a lábai közé ameddig értem. Éreztem a nedvességét a bugyin át. Legalább tudom hogy azért az ösztönei még megvannak. Félrehúztam a bugyiját, és elém tárult teljes alteste. Az a szép csupaszra borotvált puncija, amely valamikor régen a paradicsom ígéretét hordozta számomra, és mégis a pokolra vezetett. Tövig belenyaltam. Számat nagyra nyitva szinte elnyelve az áhított pinát, nyelvem feldugtam a hüvelyébe, közben kezemmel a csiklóján fokoztam feszültségét. Vonaglott előttem egész feneke, így nyelvem mindenhová elért, minden rést felfedeztem vele. Jöttek a sóhajok, az „ó istenem” - ek, majd megfeszült, remegni kezdett, majd nem várt „utasítás” hagyta el a száját. „Bazdmeg!” - mondta lihegve, már kissé lecsillapodottan.
Simogattam egy ideig, várva hogy teljesen magához térjen. Felálltam, álló farkam elkezdtem kihámozni a nadrágomból. - Hagyj békén! - szólt rám. - De a tegnapi fogadás....! - mondtam kétségbeesetten. - Csak nem képzeled hogy azt a gyerekes dolgot betartom! - sziszegte, majd kiviharzott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.41 pont (70 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2016. 03. 14. hétfő 14:28
Nemrossz.
#10 A57L 2014. 05. 11. vasárnap 08:23
Elég jó írás.
#9 papi 2013. 09. 15. vasárnap 15:52
Egész jó.
#8 genius33 2012. 10. 8. hétfő 12:56
Jóóóóó.
#7 x124 2012. 06. 11. hétfő 17:51
Jó kezdet.
#6 Shavo 2012. 06. 10. vasárnap 10:59
Ebből kilehet bármit hozni jó kis sztorit és rosszat is. Az a része, hogy nem oda adó a feleség és az anyós se a férjével, s mintha véletlen lenne bekapcsolva marad a webcam valamelyik történetben volt már.
#5 v-ir-a 2012. 06. 9. szombat 22:27
Rebecca nem értek veled egyet...vannak ilyen nők...és még ők tartják magukat jobbnak(?)...én várom mi lesz nyes jó ez..
#4 Rebecca 2012. 06. 8. péntek 11:08
Kedves "Olvasó" ha ez olyan jó , akkor miért szavazzák le az olvasók ?
#3 Olvasó 2012. 06. 8. péntek 08:07
Jó ez! nyes nyes
#2 Rebecca 2012. 06. 8. péntek 07:36
Eléggé durva az egész , tipikus hím soviniszta történet , aki még büszke is rá , hogy egy nulla , hisz a felesége pasi képeket nézeget , akkor még sem annyira fadarab , legfeljebb kedves férje a saját gyönyörén kívül semmi mást nem keres.
#1 Törté-Net 2012. 06. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?