Szociális munkás 2. rész

Szavazás átlaga: 7.3 pont (80 szavazat)
Megjelenés: 2023. augusztus 4.
Hossz: 19 970 karakter
Elolvasva: 817 alkalommal
Az előző este Gábor felvetése, a szinte pár perccel ezelőtti csókolózás egy másik nővel, a bennem kavargó érzelmek felfokozottá, feszülté tettek. Ült a testem a megbeszélésen, de agyam, gondolataim ezer felé cikáztak. Jött az érzés, hogy rám borul a szoba, nincs tér, nincs levegő, ki akarok törni saját fogságomból. Felpattantam amitől magam is megijedtem, hiszen testem önálló döntést hozott. Kolléganőm karolt át.

– Jól vagy Marika? – kérdezte, egy másik munkatársam egy ásványvizet tolt elém.

– Igyál. – éreztem izzadok, forog körülöttem a szoba, vagyis az én fejem forgott, nézve az ismert arcokat, mégis idegen embereket. Távolról hallottam.

– Ültessétek le... Lazítsatok a nyakán a blúznak... Nyissatok ablakot...

Én hirtelen döntések világában éltem. Most is így volt.

– Ne haragudjatok... – néztem a megdöbbent, kárörvendő arcokat, mit keresek most itt ezek között. – ... Kimegyek terepre. – már indultam is.

Tudtam most idő kell. A közeli park árnyékos padjára összekuporodva feküdtem le. Csak a rendezett ruházatom miatt nem gondoltak csövesnek, de magam tudva üveges tekintetem alapján nézhettek. Most én voltam az elesett magammal kellett foglalkoznom. A gondolataim rendezgettem. Gábor vágya, hogy két nőt nézzen, majd beszáll, az igen férfi gyengeség, de önzőség is. Hímsovinizmus. Megértem és elfogadom. Erzsi se más. Volt egy rossz heteró kapcsolata. Csalódott a férfiben, a társadalomba. Váltott egy másik világba ami már csak a csókból megítélve egy lágyabb, nyugodtabb világ. Tanulmányaim is erre mutattak. Az egyneműség elfogadása, az abban élő embereket ugyanúgy tekinteni, mint egy heteró párkapcsolatban élőket. Ők saját nemükben találták meg a szépet, jót és a gyönyört. Erzsinek én is lehetek, sőt vagyok aki ismét kivezeti a pocsolyából, a szilárd talajra. Emberként foggal körömmel kapaszkodott belém, támasza lettem. Úgy képzeli a nemi életben is akár rajtam, a vállamon, testemen keresztül kapaszkodik fel. Megértem, de ezt nem biztos hogy elfogadom. Saját magam akarok maradni. Kezdtem belesüppedni a körülölelő szennyes nyomorba. Erzsi egy kihívás, egy erőt adó kilátástalan feladat volt. Hanyagoltam az utcán élők legalját, kerestem az értelmet az ott élőkben amit felfedeztem Erzsiben is.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.3 pont (80 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Álmoska5
2023. augusztus 5. 20:36
#2
Megfeszülten vettem észre! Akkor jent meg amikor semmisem jelent meg?
Haragszom magamra, hogy csak most vettem észre.
Nagyon szépen vezeti rá a leszbikus kapcsolatra a szerző. Lehet érezni a beleélést, meg azt, hogy élvezettel végzi ezen írást, kívánalom és szeretet van a szavai árnyékában!
10.P.

”Álmoska5”

 
2
T
Törté-Net
2023. augusztus 4. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1