Csőbe húzva

Szavazás átlaga: 7.33 pont (60 szavazat)
Megjelenés: 2023. augusztus 8.
Hossz: 10 538 karakter
Elolvasva: 992 alkalommal
Gerald Connors-t letartóztatták, mostohalányát, Kelly-t pedig a rendőrségre kísérték. A DNS-tesztek gyorsan megerősítették azt, amit a rendőrség már korábban is tudott. Kelly édesanyja, Samantha fél órával később megérkezett. Kétségbeesetten aggódott a lányáért és haragudott a férje miatt. Szorosan megölelte lányát és amennyire tudta, vigasztalta, miközben teljes szívéből bosszút esküdött Gerald ellen. Időközben a rendőrök átkutatták a lakásukat és megtalálták Kelly naplóját. Ebben a lány aprólékosan leírt minden szexuális aktust, amelynek elkövetésére mostohaapja .

Gerald természetesen tiltakozott és azt állította hogy a szex megegyezés alapján történt. Kelly naplója azonban egy másik verziót , egy olyan verziót, amelyben a lányt többször is mostohaapja, aki teljes mértékben kihasználta ártatlanságát és megfenyegette, nehogy valakinek beszélni merjen erről. És végül is mindegy volt, hogy egyetértéssel történt vagy sem... A lány fiatal volt. Végül Gerald bűnösnek vallotta magát, és tizenöt év börtönbüntetésre ítélték.

Gerald büntetésének megkezdése utáni éjszakán Samantha – aki mindvégig rendületlenül támogatta a lányát, és vigyázott, hogy ne kérdezze meg, mi történt valójában – az ágyában feküdt és az elmúlt hónapok eseményein gondolkodott. A gondolatai megakadályozták hogy aludjon. Biztos volt benne, hogy a dolgok nem olyanok mint amilyennek látszottak.

Egyrészt úgy tűnt, hogy Kelly-t egyáltalán nem traumatizálták a vele történtek. Még mindig ugyanaz az aktív, életvidám és boldog lány volt, mint korábban – annak ellenére, hogy többször is Gerald. Másrészt Samantha végre megszabadult egy férjtől, akit gyűlölt; egy férfitól, aki szörnyen bánt vele, de nem volt hajlandó válni tőle, amit annyira szeretett volna. Samantha ügyvédje biztosította, hogy férje jelentős vagyonának teljes egészét megkapja és élete hátralévő részében nem lesz több anyagi gondja. Ennek ellenére valami zavarta és nem tudta kiverni a fejéből.

Felkelt, selymes, átlátszó hálóinget vett formás idomú testére és csendesen besurrant Kelly szobájába. A lány az ágyában aludt. A paplan le volt csúszva és felfedte a rövid kis babydoll-ját és bugyiját.

– Kelly... – kezdte a nő halkan és kezét a lány vállára tette.

A lány felébredt és nyújtózott. A mellei jól láthatóak voltak a sima anyagon keresztül.

– Igen, anya?

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.33 pont (60 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
doriangrey
2023. szeptember 5. 11:59
#4
Jó alapsztori. Akár regényt is írhattál volna belőle. 
1
gyuri0926
2023. augusztus 8. 11:10
#3
Ez ket leszbikus bűnöző, őket kellett volna megbüntetni. 
2
Andreas6
2023. augusztus 8. 06:45
#2
Nagyon ritka eset, amikor egy leszbi történet tetszik nekem. Ez nem tetszett!
2
T
Törté-Net
2023. augusztus 8. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1