A tűzoltó

Szavazás átlaga: 7.59 pont (78 szavazat)
Megjelenés: 2023. június 23.
Hossz: 48 003 karakter
Elolvasva: 820 alkalommal
Samantha kacagva rohant be a vízbe. Az azúrkék tenger, tarajos hullámokkal ostromolta a homokos partot. A lány élvezte, ahogy a habzó ár testének csapódik, minden egyes újabb hullámot apró sikkantással fogadott. Élvezte a nyarat, élvezte a szabadságot, élvezte az életet.

Kreol bőrén szikraként csillogtak a vízcseppek, feszes hófehér bikinije szinte világított a szikrázó napsütésben. Megfordult és hívogatóan intett a parton fiúnak.

– Gyere, isteni a víz. -

Ha válaszolt is a fiú, nem hallotta, mindent elnyomott a hullámzó tenger locsogása. A fiú felállt és elindult ő is vízbe. A lány alig várta, hogy az izmos srác karjaiba fogja. Kinyújtotta felé ölelő karját és vágyakozva tekintett azokba a gyönyörű barna szemekbe.

A fiú, szólásra nyitotta a száját... És elkezdett csengetni.

A tűzjelző csengése, lassan ragadta ki az idilli álom, nyúlós, ragadós fogságából. Ébredezett. Mikor felbukkanó tudata feldolgozta a riasztást, gyorsan felpattantak szemei.

– Úristen, tűz van – ébredt tudatára és gyorsan felkelt. Meztelenül aludt, most gyorsan öltözni kezdett. A bugyival, melltartóval nem foglalkozott, csak egy vékony nyári ruhát kapott magára. Mezítláb szaladt az ajtóhoz és kinézett a folyosóra. Azonnal megcsapta a füst szaga. A hosszú folyosó túlsó végén, szürke füst gomolygott. Gyorsan visszalépett a szobába.

– Most mitévő legyen? – lázasan zakatolt az agya.

– Csak nyugalom, nem lesz semmi probléma – nyugtatta magát. Edzőcipőt húzott, kis hátizsákjába bedobta a telefonját és tárcáját. Már éppen indulni készült mikor eszébe jutott a vizes törölköző. Talált egy fél flakon ásványvizet, megnedvesített vele egy törölközőt azzal fedte be arcát, majd kilépett a folyosóra. A tűzjelző, továbbra is folyamatosan csengett. A folyosó végét már sűrű fekete füst uralta, mely a mennyezet alatt lassan hömpölygött felé. Itt-ott már a lángnyelvek is látszottak.

– Mihamarabb ki kell jutnom innen, el kell hagyni az épületet – gondolta, majd elindult a másik irányba. A folyosó végén egy üvegajtón keresztül lehetett kimenni a tűzlépcsőre. Azaz hogy csak lehetett volna, de az ajtó zárva volt. Ekkor tört rá a pánik. Ki akarta törni az üveget, de nem talált semmi alkalmas dolgot. Sorra nyitogatta a szobákat, de mind zárva volt. Saját szobájáig pedig már nem tudott visszamenni, az egyre terjedő lángok miatt. Leült az üvegajtó elé és sírva fakadt.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 22 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.59 pont (78 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
JakeAmazing
2023. július 18. 01:28
#10
A sztori menete egész jó a szülők felbukkanásáig. Onnantól átvált kínosba (a szexjelenetük főleg nem kellett volna bele). A fogalmazás szép, igényes, de néhány bele nem illő szó lehúzza az összképet, ezen kívül párszor valóban fordítás szaga van.
1
kaliban
2023. június 23. 10:34
#9
Mindkettő jogos. Legközelebb jobban figyelek. Köszi.
1
Ez egy válasz Ulysses 2023. június 23. 08:28-kor írt üzenetére.
Ulysses
2023. június 23. 08:28
#8
Az abszolút hiteles lett. Elárulom, miért gondoltam fordításnak:
"A fiú, szólásra nyitotta a száját... És elkezdett csengetni.

A tűzjelző erőszakos csengése, lassan ragadta ki az idilli álom, nyúlós, ragadós fogságából. Ébredezett. Mikor felbukkanó tudata feldolgozta a riasztást, gyorsan felpattantak szemei.

– Úristen, tűz van – ébredt tudatára és gyorsan felkelt. Meztelenül aludt, most gyorsan öltözni kezdett. A bugyival, melltartóval nem foglalkozott," 
Mivel az idézett rész első mondatában a fiú az alany, és a következő bekezdésben nincs nevesítve, ki ébredezik, azt gondoltam, ez még a fiú álma. Ugye angol (vagy német) nyelvben a harmadik személyű névmásokból kiderül az alany neme. Így csak a következő bekezdésben a melltartó okán jöttem rá, hogy itt már a lány az alany.
A másik nagyon fordítós nyom, hogy tipikus amerikai sztorikban előforduló hiba (elég szar az oktatás náluk ezen a téren): a férfi hímtagja behatol a méhnyakba, és közvetlenül a nő méhébe ejakulál. Alapból kb ceruzabélnyi az a nyílás. Igen szüléskor képes áthaladni rajta a baba, de előtte sok órányi idő alatt tágul ki nem kevés hormonális hatás segítségével. Arról nem beszélve, hogy a hüvely és a méhszáj nem egytengelyű, azaz  anatómiai értelemben sem lenne egyszerű művelet egy merev pénisszel bekanyarodni oda. Ez olyan képregényes marhaság, a papír mindent elbír. Ennyi erővel orális szexnél a le nem nyelt cucc kijöhetne a lány fülén.
5
Andreas6
2023. június 23. 08:27
#7
Gratulálok, jól megírt történet, a szexjelenetek erotikusak. 
1
kaliban
2023. június 23. 07:53
#6
Kedves Ulysses! Rosszul gondolod. Jómagam írtam az első betűtől, az utolsóig és őshonos magyar vagyok. Azt viszont elárulhatom, hogy igen alapos kutatómunkát fektettem abba, hogy a környezet hiteles legyen.  
1
Ez egy válasz Ulysses 2023. június 23. 07:35-kor írt üzenetére.
Ulysses
2023. június 23. 07:35
#5
Rózsaszín cukormáz minden mennyiségben. (Szeretem az édességet.)
Helyenként olyan érzetet keltett bennem, hogy fordítás. Vagy olyan valaki írta, aki nem magyar nyelvterületen él. 
5
A
AlexHun
2023. június 23. 06:48
#4
Gyönyörűen megírt történet! IMÁDTAM OLVASNI az első szótól az utolsóig! GRATULÁLOK!!!
1
veteran
2023. június 23. 05:11
#3
Ebben minden jó volt.
0
Lolamacko
2023. június 23. 00:09
#2
Ezt szeretem, ha van szerelem, romantika, érzelmek, és szex.
1
T
Törté-Net
2023. június 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1