Öcsi 3. rész

Szavazás átlaga: 7.73 pont (96 szavazat)
Megjelenés: 2023. június 9.
Hossz: 14 002 karakter
Elolvasva: 2 494 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Kavarogtak bennem a gondolatok. Anya mindig azt mondta: „Legrövidebb út az egyenes. Legegyszerűbb egyenes beszéddel letisztázni dolgokat. ” Fejem robbanásig feszült, végül agyam meghozta a döntést: Nem... Nem hagyhatom ki ezt a tárulkozó lehetőséget.

– Anya! Tudod, a mostani politikai helyzet, ahol egyre elterjedtebb a gyűlöletkeltés a buzik iránt, engem is magával ragadott. Undorral néztem azokra is, akikről csak sejteni véltem, hogy a saját nemükhöz vonzódnak. Okádtam, annak ellenére titkon érdekelt, mit érezhet a fiú, mikor engem fogdos. – Gondolkodtam a folytatáson. Anya rezzenéstelenül nézett, ahogy beszéltem. – Mai nap, most is undorodom magamtól, öcsitől, tőled azé’, amit teszünk, mégis minden alkalommal akarom, vágyom, élvezem. Undorodom tőletek, mire akartok rávenni, de az undor ellenére is azt kell mondjam, a kíváncsiság furdal, mit érez a pasi, ha velem van. Milyen érzés, mikor fogdos, de el sem tudom képzelni, hogy nővel, hogy veled szexeljek, szeretkezzek... Ennyi.

Anya nem szólt semmit. Elengedte a kezemet, gondolkodás nélkül vetkőzött.

– Tessék... Látni bármikor láthattál, hisz nem úgy lettetek nevelve, hogy a meztelenség tabu. Tessék, érintsed meg, elégítsed ki a kíváncsiságodat! – Megfogta a kezemet és mellére tette. Közben levette pólómat. A döbbenet lezsibbasztott. Néztem. Valóban nagyok a mellei, de mint mondta, ezt tudtam, bár soha nem vizsgáltam még így. És igen, öcsi jól mondta, puha lágy, mint a memória párna. Mozgatta kézfejemet, összeszorította, elernyesztette. Megdöbbentett a felismerés, hogy markolászom anya melleit. Nem volt kellemetlen, rossz, sőt már magamtól mozgattam, tettem rá másik kezemet. Alá nyúlva megemeltem. Na, ennek van súlya. Kényszert éreztem, hogy már nem csecsemőként bimbóját bekapjam. Előbb csak pusziltam, nyálaztam körbe az udvarát. Éreztem a tejmirigyeket nyelvem hegyével. Gyengéden ajkaimmal fogtam közre, nekem fájt még öcsi gyengéd fogazása is. Megszívtam. Savót éreztem a számba. Menzesz előtt magamból is tudok pár cseppet kipréselni. Szinte színtelen és ilyen ízű. Anyából több jött ki. Jó, izgalmas volt, hiába tudtam kié és hiába tudtam, női bimbó. Egyre jobban beleéltem magam. Éreztem a kéj utáni fokozódó vágyam.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.73 pont (96 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
salsa
2023. június 11. 15:37
#7
Csak egy etikai megjegyzés: a történet végéről mindössze ennyi hiányzik:
" * A vers: Quimby után szabadon."
Ha idézel- még ha átdolgozva is de felismerhetően-, illik megjelölni valamilyen módon a forrást. Ez semmit nem von le az írásod értékéből. Mert ez egyike a jó írásaidnak.
1
genius33
2023. június 10. 19:01
#6
Jó kis sorozat ez, én mondom.
1
jedi64
2023. június 9. 18:10
#5
Ez a történetsorozat szerintem is jó.
1
Andreas6
2023. június 9. 06:20
#3
Nekem is tetszett.
1
Álmoska5
2023. június 9. 01:51
#2
Igen! Ezt szoktuk meg Kedves KÉKÉG írónőtől.
Ez az Ő stílusa, azaz “névjegye”. 10.P

”Álmoska5”

 
-1
T
Törté-Net
2023. június 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1