Hullámvasút

Szavazás átlaga: 3.84 pont (32 szavazat)
Megjelenés: 2020. október 22.
Hossz: 10 262 karakter
Elolvasva: 545 alkalommal
A múltkori eset után elhatároztam, hogy mégsem szeretnék tovább merülni a férfiszex esetlen bugyraiba. Hazafelé menet még éreztem a számban azt, de kielégülve inkább rossznak hatott, idegennek, nagyon távolinak. Míg orgazmusom előtt mohón nyeltem volna perverzitásom eme gyümölcsét, most kiürültnek éreztem magam, nem tudtam elképzelni mi vitt rá arra, hogy spermát nyeljek. Más férfiét.

A vágy nem ismer kegyelmet. Űz, hajt, felöklel, egyre elkeseredettebben szeretne kitörni belőled, meg akarja kapni az ideges rángatódzással járó orgazmust. És ha nem hódolsz be neki, egyre jobban gyötör, egyre vadabb álmokba hajt és kinevet. Jót mulat esetlenségeden, , beteríti agyad minden zegzugát szexista képekkel, merevedést okoz a villamoson. Vagy megtörsz vagy véged, olyan tettekre ösztönöz melyeket józanul nem és nem akarnál. Magam sem szeretem a meleg férfiak csókolózását a nyílt utcán, Álszent buzi vagyok, aki csak magányban szop.

Pár nappal később azonban mint a váltóláz tört rám újra, éreztem hogy ismét meg akar alázni, mert vastag hímtagot vetített az álmaimba. Duzzadt makkot, melynek nyílása nedves mosolyra nyílt, fehéres sárgás sugara arcomra köpött. Teljes volt a bipolaritas: egyszer vágytam rá, hogy makk toluljon sürgetve a számba, máskor pedig eszembe se jutott ilyen téma. De fogékonyabb lettem a férfias dolgokra, észrevettem, hogyha direkt ebbe az irányba terelem a gondolataimat, akkor percek alatt rá tudok izgulni.

A maszturbálás enyhet ad, de egy ponton túl már nem akarom csinálni. Elértem azt a fokozatot miikor a vágyképzetek okozta édes arra sarkallanak, hogy úgy tegyek magammal valami szexuális izgalmat, hogy még jobban feljebb hághassak a vágylajtorján. Fotókat készítettem magamról. Mar az végtelen izgalommal töltött el, hogy felállítottam és pózoltam a kamerának a merev falloszommal. Csak a péniszem volt a téma, alulról, felülről. Mereven, csillogóan megduzzadt makkal. A koronát pedig az tette fel erre, amikor egy szexpartner kereső oldalon egy biszex férfival levelezni kezdtem. Azelőtt elutasítottam azt hogy idegen férfiakkal szóba álljak, de most szinte égtem a vágytól, hogy valakinek elküldhessem a fotóimat. Ő persze vevő volt erre, nagy makkos, tömzsi hímvesszővel válaszolt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 3.84 pont (32 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
sunyilo
2020. október 28. 16:05
#5
Ne már...
1
a
angel234
2020. október 23. 02:45
#4
Eggyel több írás az oldalon.
1
cscsu50
2020. október 22. 12:01
#3
Még mindig nem az esetem.
1
veteran
2020. október 22. 05:05
#2
Még mindig utálom.
1
T
Törté-Net
2020. október 22. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1