A+ A-

Kolléganőm 1. rész

Este késő volt már, mikor bezártam az iroda ajtaját. Néha sokáig dolgozom. Már indultam volna a lift felé, mikor meglepve vettem észre, hogy a szomszéd irodában még ég a villany. Bekopogtam, majd benyitottam.
- Te még itt? - kérdeztem ***tól, aki íróasztala mögött ült, és a számítógépen nézett valamit.
- Igen, még dolgozom - Megkerültem az asztalt és a széke mögé léptem. Mélyen kivágott blúz volt rajta, ahogy enyhén előredőlt, látni lehetett melleinek domborulatát és a fehér csipkés melltartót, amit viselt.
Felnézett rám, mosolygott.
- Mit nézel? - kérdezte. Zavartan habogtam valamit a monitorról, de ő csak mosolygott tovább.
- Szeretnéd látni?
- Mit? - kérdeztem.
- A melleimet... - Hirtelen kicsit melegem lett, de összeszedtem a bátorságom.
- Igen, már régóta - válaszoltam.
Lassan kigombolta a blúza felső gombját, és széthúzta a könnyű anyagot. Most már tökéletesen látszott mindkét mellének felső része. Átlagosnál kisebb melleivoltak, de szép formásak. A bimbókat éppen eltakarta a csipke. Még egy gombot kigombolt.
- Zárd be az ajtót - szólt, s nekem több se kellett, gyorsan elfordítottam a kulcsot a zárban majd visszasiettem a széke mögé előbbi helyemre. Közben még egy gomb kikapcsolódott és előtűnt a csipkés melltartó, alatta halványan látszottak az apró, meredező bimbók.
Mikor visszaértem mögé, hátranyúlt a blúza alá és kikapcsolta a melltartót majd az asztalra dobta. Nem bírtam tovább, megsimogattam a vállát, majd lejjebb haladva a melleit tenyerembe vettem. Mélyet sóhajtott és lejjebb csúszott a széken. Eltolta magát az asztaltól, enyhén szétrakta lábait, hosszú szoknyáját felhúzva benyúlt alája.
Mozdulatai arról árulkodtak, hogy simogatja magát a szoknya alatt.
Lassan masszírozni kezdtem a melleit, néha a bimbókat morzsolgatva, amit hangos sóhajokkal köszönt meg. Percekig élvezte a simogatást, majd felemelkedett a székből és gyors mozdulattal megszabadult bugyijától, de szoknyáját és blúzát továbbra sem vette le. Felállt a székből és az íróasztal szélére ült.
Végignéztem rajta. Rövid szőke haja volt, a kék blúz mélyen kigombolva, apró mellei szabadon. Az egyik lábát feltette a székére, szoknyája félig felcsúszott. Benyúlt a lábai közé és a szoknyán keresztül simogatta magát, én közben a vállát és a nyakát csókolgagttam. Ahogy lejjebb haladtam, egyre hevesebben sóhajtozott. Elértem a melleit, az apró bimbókat felváltva nyaltam végig. Ekkor éreztem, hogy egész teste megremeg, s egyetlen apró nyögés szakadt fel torkából. Elélvezett. Magához húzott és hosszan megcsókolt.
- Még nincs vége - mondta. Felhúzta szoknyáját a derekáig, egyik lábát egészen az asztalig emelte, láthatóvá téve teljesen meztelen, keskeny punciját.
- Gyere - Csak ennyit mondott, de fejemet lefelé nyomta. Két ujjammal szétválasztottam szeméremajkait, melyek már amúgy is kitárultak, ahogy széttette lábait. Láthatóvá vált csiklója és a szűk nyílás alatta. Lassan simogatni kezdtem, majd egyik ujjamat félig bedugtam a rózsaszín lyukba. Ismét hallottam a jól ismert sóhajtást, láttam, hogy fejét hátravetve, egyik kezével a mellét maszírozva adja át magát a csodás érzésnek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.16 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 imy36 2008. 10. 20. hétfő 11:44
JÓ!
#7 majki 2002. 07. 12. péntek 22:24
rohogteto:)
#6 kingpin 2002. 07. 12. péntek 18:47
nekem teccik miért nem velem történt meg :)6-ost kap
#5 Irish 2002. 07. 12. péntek 11:36
Sekely (se kej). 4 maximum.
#4 Dugo 2002. 07. 11. csütörtök 22:36
Akkor en atlagolom az elozo kettot, es adok egy 6-ost! :-))
#3 By... 2002. 07. 11. csütörtök 15:18
...Hááát, legyen 4!!!
#2 pogacsa 2002. 07. 11. csütörtök 08:16
elmegy, adok egy 8-as
#1 Törté-Net 2002. 07. 11. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?