A+ A-

Késő esti találka

Fordítás
Eredeti történet
Zuhanyzás után feküdtem az ágyamban, ellazulva és álmosan. Szemeim csukva voltak és hallottam a csobogó zuhanyt. Gondolatban tisztán láttalak. A forró víz végigcsorog a testeden, masszírozza a fáradt, sajgó izmaidat a nyakadon és a vállaidon. Azt fogok
veled csinálni, amit én akarok. Alig bírom kivárni, míg kijössz, a nyelvemmel akarlak megszárítani. Minden egyes centimétert fel akarok fedezni a csodálatos testeden.
Hallom, ahogy záródik a zuhany és az oldalamra fordulok, hogy figyelhesselek a tükörben.
Látom, amint felszárítasz minden centimétert magadon. Hagyom, hogy folytasd, mert tudom, hogy mihelyst az ágyba bújsz, az enyém vagy. A nyakadtól és a füleidtől egészen a talpadig. Bejössz a szobába és lefekszel mellém.
Fölém hajolsz, hogy megcsókolj, hagyom, majd lágyan visszatollak a hátadra. Még sosem csináltam veled hasonlót ezelőtt de hagyod, hogy folytassam, kíváncsiság csillog a szemeidben.
Lágyan szopogatom férfias mellbimbóidat, megkeményítem őket, aztán simogatom és nyalogatom a nyelvemmel körbe - körbe. Játszok és ingerellek. A szemeidbe nézek, melyek félig csukva vannak, kész vágy bármire. Lenyúlok és lágyan simogatom a merev farkadat. A kezembe ugrik, ahogy csípkedem a mellbimbódat. Folytatom a simogatást, miközben áthajolok a másik mellbimbódhoz. Imádom nézni a reakcióidat. Kikészülök a gyönyörű, szexi testedtől.
Lentebb nyúlok a golyóidhoz, gyengéden nyomkodom, előbb az egyiket, majd a másikat... dörzsölgetem a kezemben, szeretem ezt az érzést, tudni, hogy hamarosan megindulok lefelé a testeden a számmal és a nyelvemmel. Elindulok a gyomrodon, apró pillangó puszikkal halmozva el. Újra simogatni kezdelek, imádlak érezni. Érezni a forró, szexuális pezsgést. Nagyon mámorító érzés tudni azt, hogy rád ilyen hatással vagyok. Mással még sosem éreztem ezt.
Szeretem az erőt, amit adsz nekem. Nyalogatom a hasadat, miközben lefelé tartok a jutalmamhoz. Körbenyalom, érzem, ahogy megremeg. Felváltva nyalogatom a golyóidat és aztán lágyan beszippantom őket a számba. Hallom, ahogy nyögsz.
Felnézek, a szemeid csukva vannak. Én is nyögök ezt látván, mert tudom, hogy mennyire fokozza az érzést, amikor nem láthatsz. Úgy döntök, tovább megyek a testeden.
Nyalogatom a belső combodat, érzem, ahogy megrándul a tested és aztán megemelem a lábaidat. Folyatatom a combod hátsó részének nyalogatását, csókolgatását és megállok a térded mögött. Hosszan nyalogatom, mire te megugrassz. Érzékeny területre találtam. Ezt meg kell jegyeznem. Nyalogatom a bokádat és a lábfejedet. Nyaldosom a talpadat és a lábujjaidat. Mindegyiket a számba veszem, és úgy szopogatom, ahogy a farkadat szoktam. Mintha apró kis farkak lennének. Nem ugrálsz, így tudom, hogy ezen a területen nem vagy csiklandós, így folytatom a kalandomat.
Áttérek a másik lábadhoz és ugyanúgy foglalkozom a lábujjaiddal, mint az előbb, és szépen visszatérek a belső combodhoz. Újra a csodálatos farkadnál vagyok. Most már keményebb, mint amikor a felfedezést elkezdtem. Felnézek, a szemeid még mindig csukva vannak. Támadt egy ötletem. Átmászok az ágyon és kinyitom az ágyelő fiókját, és kiveszem a szemtakarót, amit korábban használtam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.65 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2015. 11. 17. kedd 08:47
Nem rossz,csak rövid.
#8 A57L 2014. 08. 24. vasárnap 09:51
Egész jó történet.
#7 papi 2013. 05. 5. vasárnap 08:26
Remek
#6 muff 2002. 06. 28. péntek 21:53
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
10pont
#5 Jenki 2002. 06. 28. péntek 20:29
hű!
#4 dis 2002. 06. 27. csütörtök 19:46
szerintem hibátlan
#3 mayer 2002. 06. 27. csütörtök 14:16
bullshit
#2 Höyye lány 2002. 06. 25. kedd 21:09
Ez tetszett :) "Férfias mellbimbódat" :) Nem kellett volna megint ez a "Ez már egy másik történet"
#1 Törté-Net 2002. 06. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?