Ryoko - Aliens vs. Predator 2. Fejezet

Ez egy kooperatívos munka, Tabooland engedélyével!
Ez egy ART kép sorozat és NEM képregény!
Szerkesztés: Leona, Fordítás: axelley, Jóváhagyta: daryoon (Taboo Eric)
Szavazz Te is!

Átlag: 5.29 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#21 t.555 2017. 08. 15. kedd 02:15
Szerintem is elmegy!
#20 rockycellar 2014. 03. 15. szombat 18:40
Elmegy
#19 genius33 2014. 03. 12. szerda 19:17
Zsiiir nyes
#18 Törté-Net 2014. 03. 8. szombat 00:20
Kedves Olvasók!

Továbbra is szeretnénk felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy továbbra sem pártoljuk, ha valaki (bárki) meg akarja mondani, hogy mi van helye az oldalon. Ami az erotikus írásos és képes (kézzel vagy számítógéppel rajzolt) halmazba belefér, annak továbbra is lesz helye az oldalon.
Mivel nem rabolja a helyet más elől (van hely rá), ezért az, hogy valakit nem érdekel, nem lehet érv amellett, hogy el kéne távolítanunk, vagy egyáltalán ne engedjük felkerülni.

A képek profik, nem látjuk okát, hogy miért lehetne beléjük kötni.

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
#17 Ickx 2014. 03. 7. péntek 21:09
Félreértés ne essék, a munka minősége mint olyan az jó,
de aki szubjektív véleményt kap egy kérdésre az miért értetlenkedik?
És továbbra is megfontolandó tanács úgy ingyen, VIP nélkül:
A művésznek a közönség a mérce!
#16 Ickx 2014. 03. 7. péntek 20:58
Érdekes dolgok ezek...
Láttam, mert erre jártam (Leona & cinizmus wink )
@ axelley : "Közönségről meg hadd ne fejtsem a véleményemet, mert semmi pozitívum nincs benne." Nos, EZ egyszerűen pofátlanság!!!
Végezetül, nem véletlenül magyarázzátok a bizonyítványt...
#15 axelley 2014. 03. 7. péntek 08:25
Loene: "hogy ennek az én véleményem szerint nem itt van a helye."
Miért is?
-Mert nem lopott munka, vagy legalább is nem szerepel sehol.
-Mert nem tucat kép sorozat, tucat műfajban. (Belem kifordul lassacskán ettől a sok vérfertőzéstől ami itt van.)
-Mert teljes a kép sorozat és nincs benne hiányos rész. (Mennyi, olyan képregény van itt, ami nem teljes verzióban van. Két kezem is kevés, hogy meg számoljam.)
-Mert hűek maradtunk a szöveghez és nem költöttük át teljesen, és ja magyar a szöveg.
-Mert szerkesztésileg mutattunk egy irány mutatott, hogy igen így is lehetne csinálni. (Szánalmas, amit itt szövegszerkesztésnek neveznek néhány.)
-Hogy ezt a szövegnélküli Art sorozatott Ingyenes szekcióba tettünk és nem pénzkértünk, vagy VIP-et, mint ahogy sokan teszik.

Hát igen, így levezetve tényleg nem ide való. Igazad van Loene. Te szerinted hol lenne a helye?
Nézz körül a magyar rajongói oldalakon, mindenki tucat Hentait csinál tucat műfajban (Incest). Meg mindenki Hentaiból "One-Shot" mangát (egy részes mangákat. Könyvet már nem.
Semmi olyat nem készítenek ami lehetne mondjuk 3D képregény, Nyugati (Francia), ART képek semmi. Csak Hentait. Én azt kérdezném inkább, Miért? Ez kell a többségnek?

Ickx:
"Harmadrészt ha már arról szól az akció menyire dolgozik együtt egy csapat, mi értelme van ott szondázni a közönséget, akiket legkevésbé érdekel?!"

Én felkértem egy munkára Leonat. Amint látható elvégezte, minőségi munkával.
Még ha nem is tetszik neki, de megcsinálta. Az eredmény nekem tetszik, így keményebb és hosszabb füzetnek is neki állhatunk.
Az, hogy itt tervezzük-e bemutatni még a jövő kérdése.
(ÉN nem akarom őszintén szólva. De majd kiderül a "Prológus” részből.)

Közönségről meg hadd ne fejtsem a véleményemet, mert semmi pozitívum nincs benne.

Ingyenes szekcióban van, így elmondhatod, hogy "na ilyet is láttam és be sem kellet lépnem érte". "Salma Hayek - Tüzes tangó" meg az "Avatar 3. rész" azt olvashatod, nézheted VIP-ért. Ezt a szolgáltatást kapod a pénzedért.
Szóval ki mit nyújt és mit kap az ember a pénzéért lehetne vitatkozni. Mi ezt nyújtottuk és nem kellet fizetni sem érte.

ÜDV mindenkinek.
#14 Leona 2014. 03. 6. csütörtök 21:01
Köszönjük a véleményed Ickx.

"Ez a torte-net.hu tehát nem történet/képregény történet, hanem képsorozat az "alkotók szerint, tehát nem illik ide."

Ebben igazad van valahol. Az, hogy mennyire illik ide vagy sem, az megítélés kérdése. Szerintem.

"Harmadrészt ha már arról szól az akció menyire dolgozik együtt egy csapat, mi értelme van ott szondázni a közönséget, akiket legkevésbé érdekel?!"

Ne szondázott senki és semmit sem. Az, hogy neked nem jött be nem jelenti azt, hogy mást ne érdekelhetne az itteni olvasók közül. Ezt mi se bizonyítja jobban, mint a többi 3d-s alkotáshoz érkezett vélemény. Azt is elismerem, hogy legalább annyi embernek nem jönnek be ezek, mint fordítva. Hiszed vagy sem, de én se szeretem őket. A lényeg nem ez. Mi , legalábbis én azt azt akartuk megmutatni, hogy az ilyen munkákat is lehet minőségi szinten megcsinálni. Mert, ha megnézed ezt a füzetet láthatod, hogy volt vele egy minnyuri "törődés". A szövegek le lettek fordítva és be lettek szerkesztve. Ez az ide kikerült 3dkre nem jellemző. A képsorozat teljes, ami szintén nem jellemző az inteni 3dkre. Azt meg végképp halkan jegyzem meg, hogy ez ingyenesen elérhető bárkinek és nem "vip tagságért" készült, még a többi 3d-s borzadályról ez se mondható el.
Szóval ez nem amolyan szondázás volt, vagy érdeklődés felmérés. Axelley egy picit félreérthető volt.

Zárásképp egy kis cinizmust, engedj meg a rovásodra. (Nem kötekedésképp, mert tiszteletben tartjuk a véleményed!) Ha nem érdekelt ez a füzet akkor minek nézted meg? Minek olvastad el a hozászolásokat?
#13 Ickx 2014. 03. 6. csütörtök 20:32
Hmm, nos szerintem sem ide való. Miért? Például: Ez a torte-net.hu tehát nem történet/képregény történet, hanem képsorozat az "alkotók szerint, tehát nem illik ide. Másrészt pont olyan mintha például a csótányok nemi életéből vett életképeket nyomnátok szerencsétlen humanoidok képes felébe. Harmadrészt ha már arról szól az akció menyire dolgozik együtt egy csapat, mi értelme van ott szondázni a közönséget, akiket legkevésbé érdekel?!

0 (nulla-zéró) pont
#12 Leona 2014. 03. 6. csütörtök 10:32
"hogy ennek az én véleményem szerint nem itt van a helye."

Mármint most mire gondolsz? Ha az zavar, hogy ez oda lett felrakva ahova akkor azt tudom mondani,hogy eredetileg is jelezve lett,ez nem képregény! (lásd fentebb is) Ez amolyan art galéria. Arról nem mi tehetünk, hogy az oldalon ilyen külön fül nincs. Az oldal hozzá állása olyan amilyen.

Ha a bizarrabb jelege zavar akkor erre nem tudok mit mondani és nem is kívánok ebbe belefolyni.
#11 Loene 2014. 03. 6. csütörtök 10:13
Leona természetesen elismerem, hogy ez a mű magasan felette áll a többi "borzalomnak" ha lehet egyáltalán annak titulálni azokat. Szeretem a műfajt és olvastam is az említett könyveket.
axelley a kritika nem arra irányult, hogy most valaki jól megszedi magát, mert az mindenki egyéni tehetsége, hogy, miből, mennyit kapar össze, ha szükségét érzi. Amúgy is az oldal vezetése dönti el mi kerül fel mi nem. És nagyon szép dolog is, hogy egy-egy ilyen munka, mert én értem és tudom is hogy ebben munka van, összekovácsol egy csapatot, de ez sem változtat azon a szemléletemen, hogy ennek az én véleményem szerint nem itt van a helye.
#10 axelley 2014. 03. 6. csütörtök 07:44
Loene: (Hű, de fura ez most, vagy csak nekem. smile

Hogy folytassam...

Én is köszönöm a véleményedet és végre nem egy kocsmai szintű értékelést kaptunk.

Leona felvetette azt az öltetett, ha már kooperatívos munka, hogy a szerkesztést és a szöveget külön pontozzák sajnos (még) nem lett belőle semmi.
Így el lehet dönteni kinek mi tetszik az adott füzetben.
Meg hát az említett T-pontok miatt is.

Abban nincs igazad, hogy Leona kapná azokat a T-pontokat. ÉN kapom, viszont nem nagyon érdekel a dolog. Meg mondom neked meg néztem a kedvedért:
Összes eddig szerzett pontjaid: 3130
Felhasználható pontjaid: 3130

Szóval nem nagyon érdekelnek a T-pontok. De köszi, hogy felhoztad, így a 3-ik fejezetett Leona teszi, majd fel.

Ilyen füzetek tudod, még arra is jó, hogy egy "csapat" összeszokjon munkailag. Tudja, az ember mit várhat a másiktól, arra viszont nagyon is alkalmas volt szerintem.

Ja és képzeld, ezért a borzalomért még fizetnek is. (Megnéztem a kedvedért.) Az értéke ennek az Art kép sorozatnak: 10 $, vagy 7.86 €,
Hát szólj, hozzá van pofájuk pénzt kérni érte? Hát ez borzalom mi? Mire nem vetemednek néhányan?

Üdv
#9 Leona 2014. 03. 6. csütörtök 06:51
Köszi Loene a normálisan megfogalmazott véleményt. Azt egyből leszögezem, hogy én se szeretem a 3d-s munkánkat!! Viszont a célnak megfelel. Na nem vip szerzésre gondolok, mert a füzet ingyenesen elérhető mindenkinek.
A dolog arról szólt (legalábbis nekem biztos), hogy bebizonyítsuk,
lehet a 3d-t füzetet is normálisan tálalni. Egy kis munkával és egy kis odafigyeléssel. Mert azért azt remélem elismered, hogy ez és a mostanság
felkerült 3d-s szarságok között van némi minőségi különbség. Ezt a célt úgy hiszem sikerült elérni.

Legvégül, hogy mindenáron "kötekedjek" azt azért hozzáfűzném, hogy a fenti műnek semmi köze a játékokhoz, amire célzol! smile A szóban forgó füzet a könyveket lovagolja meg vagy legalábbis onnan vesz ihletet. Gondolok, most pl a "Aliens vs. Predator" trilógiára Steve Perry és Stephani Perry tollából. Ha azokat olvastad sejted mire gondolok.
#8 Loene 2014. 03. 5. szerda 20:36
Nah megint egy 3D-s borzalom. Leona segítek, ha egy first-personal shooter gamet akarnék játszani, azt teszem. Ez nem való szex oldalra, a pixeles péniszről ne is beszéljek. És azért elgondolkodtató, hogy ezért a néhány kivágott Scrshootért te t-pontokat kapsz.
#7 NinjaWolf95 2014. 03. 5. szerda 14:23
Jó volt.
#6 sipospista 2014. 03. 5. szerda 13:26
nem rosz
#5 Leona 2014. 03. 5. szerda 10:55
Kedves Rinaldo és Zsuzsika. Illetve minden olyan olvasó aki egyszavas értékeléseket ír! Először is köszönjük a véleményeket. Arra viszont nagyon kíváncsi volnék, hogy pontosan mi nem tetszik a végeredményen?
Az ilyen egyszavas "kritikákkal nem tudunk mit kezdeni." Mert az, hogy "gyenge" elég vérszegény vélemény. smile A grafikai megvalósítás nem tetszik? A történet nem jön be? A szerkesztés vagy a fordítás nem jó?
Egy picivel pontosabb kifejtés tőletek sokat segíthet az esetleges hibák későbbi elkerülése terén vagy az esetleges füzetek kiválasztásakor. wink Szóval örülnék (örülnénk), ha egy picit bővebben is kifejtenétek egy munkánál, hogy pontosan mi az ami tetszik vagy épp nem tetszik az adott művön.
#4 Rinaldo 2014. 03. 5. szerda 07:29
Gyenge.
#3 zsuzsika 2014. 03. 5. szerda 06:44
Gyenge.
#2 daryoon 2014. 03. 5. szerda 05:02
Bizarr. smile