taxman hozzászólásai

t
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
9 db
taxman
2024. április 8. 16:26
Történetek: Nős vagyok
Nem értem a viszolygókat, hiszen az író az elején jelezte, hogy egy homo ill. bi történet következik. Ha valakit a téma nem érdekel, nem kellett volna elolvasni. Szerintem ha az író részletesebben írta volna le a történetet, sokkal  többet lehetett volna belőle kihozni.
1
taxman
2024. április 7. 16:34
Történetek: Juci mama 1. rész
Nagyon tetszett a történet. A "szigorúan ellenőrzőzz vonatok" című filmet jutatta az eszembe, hogy mennyit gyötrődött a kamasz fiú, bár itt a nagymamával történik ugyanaz. 8 p
1
taxman
2024. április 2. 15:57
Történetek: Zsuzsi kalandjai 7. rész - Egy furcsa kívánság
Akit nem érdekel, nem izgat a homo vagy biszexuális történet, vagy akár a családi, annak nem kell ezeket a történeteket elolvasnia. Ez a történet jól lett leírva, akár az előzőek, jól volt felépítve. Elég nehéz olyan történetet írni, fordítani, ami nem köszön vissza, ráadásul ezek az írók amatőrök, gondolom ezért az esetleges hibáik megbocsájthatók. Azért az érdekes dolog, hogy amíg a férfiak nagy részét izgatja a nők egymással való szeretkezése, ugyanakkor nehezen tudják elképzelni, hogy a nőket is izgathatja két férfi szeretkezése. Egy írásban olvastam, hogy az emberek egy része biszexuális, csak manapság ezt a társadalom elítéli.
1