A+ A-

Feleségem történetei 1. rész

Amikor összeházasodunk még nagyon fiatalok voltunk. Feleségem 18 én pedig 22 éves. Nekem már volt tapasztalatom szex területén, de neki én voltam az első. Elmúlt 12 év, megszületett a gyerekünk, jól élünk. Az évek folyamán azonban hiányozni kezdett valami kettőnk kapcsolatából. A szex egyre ritkább lett, pedig a feleségem egyre csinosabb és nőiesebb lett. A szülés után lefogyott, de megváltozott az alakja. Mellei teltebbek lettek, a keskeny dereka és a formás csípője nagyon kívánatossá tette. Én valahogy mégis inkább másfelé kacsingattam, pedig éreztem, hogy nekem szeretne tetszeni. Csinos öltözködés, sőt kimondottan szexi ruhák kerültek rá, amikor társaság volt nálunk, vagy mentünk valahová és szinte minden kívánságomat leste. Nekem izgató volt vele kapcsolatban, ha fotózhattam fehérneműben, vagy meztelenül, videót csinálhattam mondjuk kettőnkről szeretkezés közben. Számtalanszor kiveretem a farkamat, miközben néztem ezeket a felvételeket, és elképzeltem, hogy mással szeretkezik miközben én nézem, vagy beszállok harmadikként. Ezeket a vágyaimat néha sikerült megosztanom vele, és észrevettem, hogy számára is izgató a téma.
Van néhány közeli barát, és házaspár, akikkel sokszor töltjük együtt az időt. Nyaralunk, vagy hétvégenként összejövünk. Ilyenkor általában a gyermek a nagyszülőkkel van, így néhány napig is együtt vagyunk. A társaságból az egyik srác akivel nagyon jóban vagyunk az unokaöcsém, aki 24 éves. Pénzes srác, a szülei tolják pénzzel, van saját lakása, autója és szinte mindent meg tud magának venni, de párkapcsolati szinten nem túl fényesen áll. Van néhány haverja, akikkel bulizgat, de sokszor együtt töltjük az időt, mert nagyon szeret a mi társaságunkban lenni. Engem beavat sok ügyébe, mert megbízik bennem, így az összes nőügyéről tudok, főleg egyéjszakás kalandjai vannak. Mindig azt mondja, hogy nem akar egy nő mellett leragadni, amíg legalább egy olyant nem talál mint az én kedvesem. Látom rajta, hogy rajong a feleségemért, aki pedig 6 évvel idősebb nála. Amikor csak lehet körülötte van, és lehetőség szerint szeret nálunk aludni bulik után is.
Egyszer beszélgetés közben valahogyan a nemi életre terelődött a szó. Elmondtam neki, hogy mi két - három hetente szeretkezünk, mert így alakult k, és valahogy nekem ez elégi. Kérdezte, hogy miért ilyen ritkán, ha az ő felesége lenne minden nap kívánná, annyira jó nő. Mondtam, hogy én is nagyon jó csajnak tartom, csak kicsit monotonná vált az évek során az együttlétünk, bár szinte minden nap kívánja a szexet. Láttam rajta, hogy ez a téma nagyon izgatja, így megosztottam vele részleteket, mert ő is mindig beavatott a nőügyeibe, sőt mutattam neki képeket, ahol a feleségem pózol fehérneműben. Majd kiesett a szeme, és kérdezte, hogy nincs - e merészebb kép. Nekem jó érzés volt, sőt izgató, hogy megmutathatom ezeket a kis titkokat, és nem tagadom, hogy büszke voltam, hogy ennyire izgalomba jönnek mások a feleségem szexi képeitől. Elővettem a gépemről merészebb fotókat is, ahol teljesen meztelenül pózolt, utána pedig egy videót, ahol a beállított kamera előtt szeretkeztünk. Unokaöcsém teljesen kész lett, mondta, hogy egy ilyen forgatásba ő is benne lenne, szívesen tartaná a kamerát és ha kellene akár be is segítene.
Aznap este egy buli jött össze nálunk, észrevettem, hogy sokkal többet legyeskedik, mozgolódik a feleségem körül, mint máskor, vagy az is lehet, hogy számomra nem tűnt fel eddig. Nagy társaság volt, ittunk, buliztunk, jóval éjfél után mentek el az emberek. Unokaöcsém ottmaradt nálunk, segíteni pakolni, és mint máskor is - ottaludni. Én már kissé piás voltam és fáradt, így elmentem zuhanyozni, hogy utána lefeküdjek aludni. Zuhanyzás közben eszembe jutott a délután, amikor az intim titkainkat megmutattam, és teljesen friss lettem, és arra gondoltam, hogy most is kettesben vannak és miket csinálhatnak, erekcióm lett, ahogy fantáziáltam róluk. Megtörölköztem, majd a törölközőmben elindultam a szobánkba. Ők a konyhában ültek már, beszélgettek minden el volt pakolva. Feleségem elküldte a vendégünket zuhanyozni, hogy addig megágyaz neki a kanapén a nappaliban, ameddig mosakodik. Amikor kettesben maradtunk elkezdem dicsérni, hogy milyen kívánatos, és utaltam rá, hogy nagyon kívánom, de ez a törölköző takarásában is látszott. Leült a kanapéra, és én előtte álltam, megfogta a farkamat, a szájához illesztette és gyengéden elkezdte szopogatni és nyalni. Az egészben az volt a legizgalmasabb, hogy egy ajtóval elválasztva ott egy férfi, aki tudtam, hogy vadul kívánja a kedvesemet, és aki bármelyik pillanatban kijöhet a fürdőből és mi"lebukunk" előtte. Amikor a feleségem hallotta, hogy a zuhanyzó elhallgat, mondta, hogy menjek a szobába várjam, mert nemsokára ő is jön hozzám. Én bementem a szobánkba, egy résnyire nyitva hagytam az ajtót és lefeküdtem az ágyra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.42 pont (131 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 feherfabia 2016. 02. 12. péntek 06:17
Egész jó!
#14 A57L 2013. 11. 5. kedd 04:27
Nagyon jó.
#13 v.a.laky50 2012. 09. 4. kedd 14:17
Nagyon jó történet és szerintem igaz is. Ti teljesen úgy gondolkodtok mint mi. Ha érdeklünk olvasd el a bubu50 és a bubu50feleség irásait. Ha ezek után is érdeklünk akkor írjatok a v.a.laky50@freemail.hu ra
#12 v-ir-a 2011. 12. 26. hétfő 00:20
alig hiszem el, h vannak ilyen pasik smile
#11 8 2009. 08. 30. vasárnap 03:06
nagyon jo
#10 iceberger 2009. 07. 27. hétfő 17:50
Nagyon jó történet, többi bulit is leírhatnád. Vannak igaz mesék... mi is átétünk már párat.
#9 stefan 2009. 07. 22. szerda 13:28
ez csak mese..........
#8 Csabi 2009. 07. 14. kedd 13:58
Nagyon jó történet! Mi is hasonló helyzetben vagyunk. Feleségemet rendszeresen kefélik a haverok. Van hogy én is résztveszek benne, van hogy nélkülem rekják meg.
Szerintem nagyon izgató, ha mások is dugják a nejemet!
#7 Pontifex 2009. 07. 9. csütörtök 22:25
Chips,Cola,térerő:ez kell nekünk,ez a menő......
#6 karesz 2009. 07. 3. péntek 10:16
Nagyon irigylem a helyzeted!
#5 karesz 2009. 07. 3. péntek 10:15
igen jó
#4 Látogató 2009. 06. 30. kedd 20:48
Nagyon jó. Utoljára ilyen jót Nem Mondom Meg irt/
Feleségem igaz btörténete /.,és régen Vera. Sajnos nehéz ugyanezt a feszültséget megismételni,de próbálkozz!
#3 Józsi 2009. 06. 30. kedd 07:45
Ez jó folytasd !
#2 Joe 2009. 06. 30. kedd 00:46
Ez igen, ez jó volt!!!
#1 Törté-Net 2009. 06. 30. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?