gorgiasz hozzászólásai

g
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
3 db
gorgiasz
2014. január 29. 15:58
Általános -> Hibák az oldalon
"A másik csak a hülye nem veszi észre, ha már egy személy sok munkát lop
más-más szerkesztőktől a különböző stílusú munkákat."

Szerintem itt inkább arról van szó, hogy a kevés vagy alig érkező panaszok miatt nem foglalkoznak vele.Na meg ahogy mondtam, vízjel vagy hasonló megoldás nélkül nehéz bármit is bizonyítani.

"Megjegyzem Januári hónapban csak 4db munkáért lett volna érdemes előfizetni itt az oldalon abból az egyik a TE munkád volt"

Ezzel nem értek egyet, mert szerintem kevesebb ilyen volt. Egyszerűen azért, mert az ominózus füzet már ingyenesen elérhető idestova 3 éve. Magyarán aki ezért fizettet azt átverték. A legszomorúbb még is az, hogy mostanság egy kezemen megtudom számolni azon fordítók/szerkesztőket/írókat akik munkái érnek is annyit, hogy fizessen értük az ember.:(
1
gorgiasz
2014. január 29. 09:10
Általános -> Hibák az oldalon
Szerintem a probléma az, hogy marhára nehéz bizonyítani egy egy munkánál, hogy az honnan jött vagy ki a szerzője vagy szerzői (magyar változat). Viszont az is tény, hogy az ominózus esetben feltüntetem és be is linkeltem, hogy a füzet honnan van. Ezek utána kb 3 perc utánjárással lehet látni, hogy ez a cím lopás. Attól "ne félj", hogy nem fognak publikálni az oldalon, mert mindig lesznek szorgalmas kis tolvajok akik feltöltik ide vip-ért a máshol elérhető ingyenes munkákat. A nagyobb vagy jobb kérdés inkább az, hogy az emberek mikkor találnak rá az eredeti forrásokra és utána, inkább oda pártolnak vagy maradnak itt. A helyzetre a megoldást csak a vízjelek és a logok jelentik. Bár lehet, hogy az se. Kinézem én a történet-netből, hogy a vízjeles füzet esetében is azt mondanák, hogy a füzetet biztos az eredeti szerző tette fel, mert volt pofája a tolvajnak ugyanazon a néven reggelni, mint az eredeti szerző(k). Ez esetben, meg bizonyítsd be, hogy az a te munkád... Igazat megvallva én már lesz***m, az egészet. Az oldal az elmúlt években jól körvonalazta, hogy meg állt egy szinten és nem képes vagy akar érdemben is előrelépni.
Elég, ha az ember visszaolvas a "társalkodó" részbe. amit ott felvázolt Axelley,Daryoon, Leona hármas, például sec perc alatt megoldaná a lopás problémáját és a az oldalon fellehető munkák színvonala is nőne. A szerkesztőség ezen nem bukna semmit se, de nyerhetne rajta. Csak hát végig kellene gondolni és ki kellene írni egy tagtoborzást vagy pályázatot fordító, szerkesztő és lektor posztra. Ez viszont kis erőfeszítéssel járna. Ezt pedig ne várd ettől az oldaltól.
1
gorgiasz
2014. január 13. 10:28
Általános -> Hibák az oldalon
Tisztelt Szerkesztőség!

Megkérném önöket, hogy a mai napon kikerült „A webkamera előtt” füzetet vegyék le és vonják meg az érte kiadott vip tagságot, mert a füzetet „dark shid” ellopta! A füzet eredetileg a huntai.hura készült pár éve. (2011.03.11) Amely azóta is elérhető a fent említett oldalon Inomaru - Mado no Naka néven!!

huntai.hu/manga/-_Hentai_mangak_-_OneShot-ok/Inomaru_Mado_no_N- aka/2
1