JÚN
17
2014

Búcsúbuli

hetero, munkatárs

Munkahelyet váltottam, és minden olyan hirtelen történt, hogy a munkatársaim nem tudtak rá felkészülni, így egy héttel később rendezték meg búcsúbulimat. Már mindenki a szórakozóhelyen volt és csak engem vártak, de szerencsétlenségemre két vonatot is lekéstem, így 11 óra elmúlt, mire megérkeztem. Már mindenki spicces állapotban volt, kivéve az igazgatót, aki a vezetés miatt nem mert inni. Megajándékoztak, beszélgettünk, jól éreztük magunkat. A fáradtság és az izgalmak miatt úgy döntöttem, hogy nem iszom, de felajánlottam az igazgatónak, hogy én szívesen hazavezetek, így bekapcsolódhat a koktélozásba. Nagyon örült, rám mosolygott és rendelt. Felengedett az alkohol hatására, végre nem csak a főnököt, hanem a férfit láttam benne. Hihetetlen kedves és jókedvű lett. Éjjel egy órakor úgy döntöttünk, elindulunk haza. Mivel 3 különböző városból érkezett a banda, a...

*  *  *

Hogyan kaptam rá a seggbebaszásra

gruppen, anál

Imádom a seggeket. Titokban figyelem mind a férfiak mind a nők fenekét amikor csak lehetőségem van. El kell, hogy mondjam, hogy a férjemnek is nagyon csinos segge van. Sohasem győzöm eleget csodálni. És ha még hozzá egy helyes borotvált fasz is tartozik, akkor nem tudok magamnak parancsolni. Rávettem a férjemet, Zoltánt, hogy aludjon csupaszon, így ha hason fekszik, akkor egész éjjel a fenekén nyugtathatom a kezem. Amikor csak kedvem tartja éjszaka, játszhatok az ujjammal a segglyuka környékén. Ilyenkor mindig hatalmas merevedéssel ébred. Már arra is sikerült rávennem, hogy bedughassam a seggébe a tőle kapott vibrátoromat. De magamat nem engedtem seggbe dugni, vibrátorral sem.
Néhány hónapja egy igazán formás seggen akadt meg a szemem. A közvetlen szomszédunkba költözött egy főiskolás lány, mint albérlő. Hozzá tartozik a szép fenék. Gyönyörű teste van és szereti is ha...

JÚN
16
2014

Kalandos napok 5. rész - Most Te mesélj!

családi, nyaralás, testvérek

- Na, ne csigázz! Biztos vagyok benne, hogy lenne mit mesélned...
- Hát, nem tagadom: megéltem már ezt-azt – nevetett Anett. – De menjünk ki a medence mellé, kisütött a nap! Tartanom kell a színem, nem szeretnék "kifakulni"!
- Oké, de vigyünk inni is valamit! Teljesen ki vagyok száradva...
- Nem csodálom! Van a hűtőben mindenféle lötty, válassz valami kedvedre valót! Én jeges teát kérek – saját készítésű, kis vodkával megbolondítva – kacsintott rám huncutul, s köntösét összehúzva kisuhant a konyhából.
A hűtő tényleg tele volt, de annyira megkívántam a jeges teát, hogy nem is nagyon keresgéltem tovább. A pult feletti szekrényből kivettem két poharat, rengeteg jégkockát zsúfoltam beléjük, s a kancsóval együtt egy tálcára tettem kis "elsősegélycsomagunkat". Kinéztem, valóban gyönyörűen sütött a nap.

*  *  *

Egy perverz fickó vallomásai

hetero, iroda, anál, vibrátor, munkatárs

Itt ülök a dolgozószobámban. Drága vodkát kortyolgatok tisztán, a néma csendet körülöttem csak a számítógépem ventillátorának monoton zúgása töri meg. Sűrű cigarettafüstön keresztül bámulom a monitort. Pornót nézek. 35 éves vagyok és béna, egy élő halott. Persze a szónak nem a fizikai értelmében, hiszen szerencsére mozog kezem, lábam. De ezen kívül másnak nem nagyon örülhetek. Lelkileg, érzelmileg és szexuálisan értem az út végére.
Egyedül vagyok. Nem csak párom nincs, de lassan kapcsolatom sem a külvilággal. A barátaim többsége már családot alapított, boldogan élnek. Kikoptak mellőlem, illetve - bocsánat - én koptam ki mellőlük. 35 éves vagyok. Itt ülök a dolgozószobámban és online pornót nézek, mint valami kamaszodó kissrác. Így telnek egy ideje az estéim, a kérdés csak mindig az, mennyire sikerül magam kiütni a piával. A pornó látványa nem...

*  *  *
JÚN
13
2014

Én, mostohaanyám és a húga

családi, leskelődés, anya-fia

Nyári szünet egyik reggelén én voltam csak otthon, mert apa elutazott egy hetes konferenciára, a felesége Niki éppen munkába készült. Lent öltözött, amikor felkeltem valami zajra. Lementem és megláttam, hogy csak egy vadító, fekete tanga van rajta. Hosszú ideig bámultam a gyönyörű melleit és a formás fenekét miközben készülődött. Közepes méretű, rózsaszín bimbója kemény volt, legszívesebben órákig szoptam volna. Sajnos az ajtót, aminek takarásában álltam véletlenül megmozdítottam, így halkan felszaladtam a szobámba, nehogy lebukjak.
Nagyon felizgattak a reggeli események, így már alig vártam, hogy hazaérjen. Délután öt óra fele haza is ért. Egy egészen mély dekoltázsú felső volt rajta, alatta pedig (ha jól láttam) egy, a tangához illő melltartó. Vacsora közben megint alig bírtam levenni melleiről a szemem, ami neki is feltűnt, mivel finoman lejjebb húzta a...

*  *  *

A nyaralás 1.rész

hetero, nyaralás, férj-feleség

A tavalyi évben belekóstoltunk feleségemmel a nudista strandolásba s annyira megtetszett , hogy elterveztük idén nyáron a teljes nyaralásunkat egy ilyen helyen fogjuk eltölteni. Keresgéltem a neten s megtaláltam a megfelelő helyet is nyaralásunkhoz, Nude Paradise nevű üdülőkomplexumot. Tengerpart, napfény és egy kis extra, amit feleségemnek még nem mondtam el. Autóval utaztunk a nyaralásra, s a gps egy igen félreeső tengerpartra vezetett minket, távol a felkapott üdülőhelyektől. Viszont a megadott helyen egy gyönyörű hotelkomplexum fogadott.
A főépületbe lépve a még érkező vendégek voltak többségben ezért mint mi is ruhában több embert lehetett látni, de azért már itt ott feltűntek meztelenül is vendégek. A recepciónál is egy fiatal teljesen meztelen hölgy állt, s nagy mosollyal az arcán szólított meg minket.

JÚN
12
2014

Hatodik élményem

leszbi, vibrátor

A szobámban ébredtem fel. Miután, úgy ahogy sikerült megszabadulnom a testemet borító akármitől magamra ráncigáltam a sortomat és egy trikót. Házunk kihaltnak tűnt, mint abban a filmben ahol egyik pillanatról a másikra eltűnnek az emberek. A parkoló is üresen ásítozott, ha voltak is vendégeink már elmentek. Egyedül maradtam? A konyhába benyomtam a maradék pizzánkat a mikróba és megvacsoráztam – legalábbis a falióra szerint. Valamikor éjjel jöttek haza. Mindhárman részegek voltak, de legjobban anyám volt kiütve. Alig tudott feljönni a lépcsőkön. Cipőjét a kocsiba felejthette, mert mezítláb volt, miniruhája felcsúszott és igazából már semmit sem takart. Fanni támogatta, de ő sem volt sokkal jobb állapotban. Egyre csak az hajtogatta, hogy nem bírom tovább, nem bírom tovább majd megállt a terasz közepén és elkezdett pisilni. Anyám annyira röhögött rajta, hogy elcsúszott...

*  *  *

Éva tanárnő pinájában

hetero, diák

Nóra tanárnővel történt esetem után az önbizalmam is megnőtt, és ez az eset valószínűleg ezért valósulhatott meg. Egy újabb régi vágyam vált valóra, mikor szintén egy szexi tanárnőt sikerült megdugnom.
Egy viharos őszi napon történt az eset. Péntek volt, de sok órám elmaradt, ezért már délben haza indultam. Az idő már amúgy is rossz volt, az eső szakadt, és pont mikor a régi alapiskolám előtt haladtam el, jég kezdett hullani az égből. Futni kezdtem az utcán az iskola bejárata felé, hogy ott meghúzódjam, de velem szemben egy másik rohanó alak tűnt fel, és ismerős hangon kiáltott felém, hogy arra menjek, amerre ő. Berohant egy panelház ajtaján, és nyitva hagyta az ajtót, hogy én is bejussak. Abban a pillanatban rájöttem hogy miért volt ismerős a hangja. A régi...

*  *  *