MÁR
05
2015

Az első, avagy szüzességem elvesztése

családi, anya-lánya, szűz, vibrátor

A történet sok évvel ezelőtt történt, de még mindig szívesen gondolok rá vissza. Kettesben éltünk anyámmal, apám még egész kicsi koromban elhagyott, valahol külföldön él, nem kíváncsi ránk. Anyunak nem volt férfi kapcsolata, volt egy barátnője Mari. Vele sok időt töltött el, szinte mindig együtt voltak. Mikor már nagyobbacska lettem, nem egyszer előzetes megbeszélésre hétvégén egy éjszakára anyu ott maradt nála. Mari csak egyszer aludt nálunk, lehettem vagy 12 éves. Emlékszem, a folyosón futottam vele össze, rajtam csak egy bugyi volt, rajta még az se.
- Jaj, te vagy az? –kérdezte meglepődve. Nem tudom mit gondolt, ki lehet még a lakásban.
- Aha, én.
Vizslató szemmel végigmért, furcsa fény volt a szemében.
- Nem is gondoltam hogy ilyen jó alakú nagylány lettél!

*  *  *

A takarítónő 2. rész

hetero

Elcsendesedett a lihegése, szemeit lecsukta és eluralkodott rajta amit a franciák "petite mort"-nak neveznek, a szexuális kishalál. Megszűnt a világ körülötte, végtelen békesség kerítette hatalmába. Egyenletes szuszogása másnak azt sugallotta volna hogy elaludt, de én tudtam, hogy magánál van csak a tökéletes kielégültség nyugalma költözött a szívébe néhány percre.
Kimásztam az ágyból hogy magára hagyjam, de a mozdulattól életre kelt és rákérdezett
"Te nem akarod, hogy viszonozzam?"
"De igen" válaszoltam "csak még nem most" és kimentem a hálószobából.
Kisvártatva megjelent Ő is, anyaszült meztelenül és még mindig sugárzó arccal. "Mit parancsolsz kisgazdám?" kérdezte pajkosan. "Elsősorban azt, hogy az esetleges elszólások elkerülése érdekében csak szex közben tegeződjünk. Másodsorban pedig azt, hogy térjünk vissza az ittlétének eredeti céljához és mielőbb legyünk túl a takarítás kellemetlenségein, hogy utána...

MÁR
04
2015

A kávézó

hetero

Ülök egy padon a park a szélén, közvetlenül a kávézó bejárata mellett. Innen egész jól belátni a parkot és minden olyan útvonalat, ahonnan érkezhet. Kora este van, a szél is fúj. Nem épp augusztus végi időjárás. Reggel, mikor elindultam otthonról, még nem tudtam, hogy esti programom lesz, és ez meglátszik az öltözetemen is; vékony, nyári világos ing, hosszú farmernadrág, cipő. Nincs melegem. Szerencsére nem késik - a viszonylagos pontosság még mindig meg van benne. Ugyanaz a ruha van rajta ami reggel - legalábbis, amennyire emlékszem; reggel nem igazán voltam voltam olyan hangulatban, hogy tüzetesen felmérjem. A fekete csipkeharisnya ellenben már akkor feltűnt. Hihetetlenül szexi. Könnyed nyári szoknya, kis topán, egy fekete hosszú ujjú felső, rajta világos blézerrel az öltözete. A szemüveg helyett kontaktlencsét hord; biztosan edzésről jött állapítom meg magamban.

*  *  *

Alexandra vágyakozásai 1. részlet

leszbi, munkatárs

A következő péntek estét is együtt töltöttük. Előtte pokoli hetem volt, hiszen a munkahelyünkön el kellett fojtanom a vágyaimat. Azelőtt is fontos volt számomra a jelenléte, máskor is különös hatással volt rám, ha a közelemben volt, azon a héten azonban még jobban izgatott állandó közelsége. Mindent észrevettem! Láttam, ahogyan ruhájának lágy anyaga fodrozódik buja mellein, ahogyan teste ringott, mikor megmozdult; láttam mellbimbóinak körvonalait a feszes ruha alatt, és kemény fenekének kerekségét, mikor lehajolt, hogy fölvegyen valamit. Mindent észrevettem. Néha, bár nagyon ritkán, papírokkal a kezében az asztalom fölé hajolt. Ilyenkor éreztem parfümjének és testének illatát, s ez melegséggel töltött el. Éreztem, amint melle felemelkedik, s ajkain a leheletet, amikor fülemhez hajolva beszélt. Azt hittem, talán rám is tapasztja az ajkait, olyan közel volt hozzám. Minden apró cselekedete növelte a vágyamat, testem tajtékzott, ágyékom...

MÁR
03
2015

Myrna 4. fejezet

hetero, bilincs

Brian ránézett a szendvicsére.
- Előbb azért ehetek?
- Kérlek - mondta Myrna. Ivott még egy nagy kortyot a gyümölcsléből, és rátette a komódra.
Levette a cipőjét, és kikapcsolta az övét. Jace nadrágja a csípőjére csúszott. Lehúzta a cipzárját, és hagyta, hogy a nadrág leessen a földre. Lerántotta magáról Brian pólóját. Este felvehetné ezt a színpadon, gondolta Brian, hogy közel érezze magához Myrnát.
- Teljesen le kell vetkőznöm ahhoz, hogy a tányérod legyek? - kérdezte Myrna.
Brianben ekkor tudatosult, hogy csak tartotta a szendvicset tátott szája előtt, és egy falatot sem evett belőle.
- Ja, még sosem láttam tányért bugyiban.
Myrna kigombolta a melltartóját, és félredobta. Kezeivel felpolcolta a melleit.

*  *  *

Legénybúcsú 2. rész – Thomas a természetben - Sátor

homo

Majd a távolban egy kisebb fényforrást láttam meg és pár sátor képe rajzolódott ki előttem. Megragadtam a hátamon a zsákomat és elindultam feléjük menni, remélve megengedik, hogy mellettük táborozzak le, biztos jó móka lesz.
Ahogy a közelükbe értem megláttam, hogy négyen vannak két lány és két fiú, akik éppen a tűz körül melegednek fel. Amikor aztán már nagyon közel voltak hozzám, akkor rájuk köszöntem.
- Sziasztok! – és mind a négyen felém fordultak és, ahogy ki tudtam nézni két pár volt. – Nem zavarna titeket, ha mellettetek verném le a sátrat? – a fiatalok egymásra néztek, majd közülük a barna hajú lány válaszolt nekem.
- Nem zavarna, van itt hely bőven mindenkinek a tűz körül, ugye srácok? – és mindannyian bólogatni kezdtek felém.

MÁR
02
2015

Ölelkezős ribanc 2. rész - A szerelmeskedés

családi, vibrátor, testvérek

Együtt zuhantunk az ágyba, meztelen bőrfelületek és kalandozó kezek összegabalyodott csomójaként. Tetszett az ötlet, hogy ez most már az én ágyam is, és már nem vagyok betolakodó benne. Mindent meg akartam osztani a nővéremmel, fizikailag és érzelmileg, és úgy tűnt, én is pontosan ezt fogom kapni. Valahogy sikerült belebotlanom a személyes paradicsomomba.
April, aki nálam jobban tudott összpontosítani, csókokkal árasztotta el a nyakamat, az államat, és néha az ajkaimat. Próbáltam viszonozni, de tényleg, csak túl felizgult voltam ahhoz, hogy tartani tudjam a lépést vele. Már jóval azelőtt volt orgazmusa, mielőtt engem is odasegített – indokoltam meg magamban –, szóval persze, hogy jobban magánál van, mint én.
Elmosolyodott, ahogy szeretettel tele a szemeibe néztem. Ő volt a nővérem, a kedvencem az egész világon, az első és egyetlen szerelmem, és az enyém volt. Szinte kedvem támadt néhány nem igazán praktikus dologhoz, mint...

*  *  *

Az almák fája

hetero, leskelődés, testvérek

Fullasztó időjárást hozott az idei július. A hőmérséklet 30 fok felett. Szombat van, késő délután. A lakás egy katlan. Épp azon gondolkoztam, hogy el kellene menni valami hűvös, kellemes helyre, de hova? Megszólal a telefonom. A szám ismeretlen, ki a fene lehet? Elsőre ismeretlen, de kellemes női hang, és tényleg engem keres. Sziáz, tegez.
- Megismersz még?
- Hááát...
Csak lassan ugrik be, hogy a lányom barátnője lehet, akit „A Mentőakció” című opusomból már ismerhettek.
- Ági? – kérdem kisé bizonytalanul.
- Csakhogy lelesett.
Vidáman csevegve kérdezősködik utánam. Hogy s mint, merre, meddig... stb? Mondom, semmi, csak a meleg.
- Van valami dolgod, kötelezettséged a hét végére?
- Nincs, csak itt gubbasztok.

*  *  *
MÁR
01
2015

Kedves Látogatóink!

A szerverköltözéskor kikerült pár új funkció, ami sajnos néhány hibát is magával hozott, ezeket a tegnapi nappal bezárólag kijavítottuk, a legutolsó egy a VIP-kérő ablakot érintő hiba volt.
Amennyiben mégis bármilyen hibát tapasztalnátok még most is, kérjük, írjatok az ügyfélszolgálati űrlapon, ahogy az eddig eltelt több, mint 10 évben, most is minden levélre válaszolunk, mindig találunk kielégítő megoldást. :)
És továbbra is várjuk történeteiteket és képregény-fordításaitokat a Tölts fel te is menüpont alatt.

És végül pár a tavasz kezdetéhez illő ajánlott történettel szeretnénk kedveskedni:

Egy szép tavaszi nap 1. rész

gruppen, anál
A tavasz örömére kijár a betoopanó jóbarátnak is a jóból ebben a háromrészes, v-ir-a által "papírra" vetett remek sorozatban.

A tavasz első ajándéka: az első Napsugaram!

hetero
Sok férfi örülne egy ilyen tavaszindításnak. :).

Tavaszi szünet Mark-kal

csaladi, testvérek, szuz
Ha már tavasz, akkor a tavaszi szünet sem lehet messze, de ez a testvérpár mégis inkább otthonmaradt. :)

További jó írást, olvasást: A Törté-Net Szerkesztősége :)